quote:Orijinalden alıntı: peeragebilmiyorum ama dc oldum ve giremiyorum oyuna bugün ikinci buAlla alla kaç etti bu ya.
quote:Orijinalden alıntı: SPY5ya oyunmu çilemi buAlıntıları Göster dupe bus larımı siliyolar ne yapıyolar 2 oldu
quote:Orijinalden alıntı: SPY5ya oyunmu çilemi buAlıntıları Göster offffffffffffff aglamak istiorum yaaaa bach kesiodum yaa ardreamde olamazzzzz bu ne ya kacinci oldu bu 5 dk bekleseydiniz tam kesmistim offfff k2 E
quote:Orijinalden alıntı: semihsunterdupe bus larımı siliyolar ne yapıyolar 2 olduAlıntıları Göster off be tamda x1 e girmiştim
quote:Orijinalden alıntı: semihsunterdupe bus larımı siliyolar ne yapıyolar 2 olduAlıntıları Göster silmiyorlar dc yedıkce adamlar dupe yapıyor...
quote:Orijinalden alıntı: karpuzkabuğuoff be tamda x1 e girmiştim Alıntıları Göster İnşallah dupeleri siliyorlardır
quote:Orijinalden alıntı: sNaP_21silmiyorlar dc yedıkce adamlar dupe yapıyor...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: sNaP_21 silmiyorlar dc yedıkce adamlar dupe yapıyor... aynen öyle oluyor.
quote:Orijinalden alıntı: sNaP_21silmiyorlar dc yedıkce adamlar dupe yapıyor...Alıntıları Göster Kosp dupe ve bunun gibi seyler bitmeden dc de bitmez
quote:Orijinalden alıntı: KnighTRquote:Orjinalden alıntı: sNaP_21 silmiyorlar dc yedıkce adamlar dupe yapıyor... aynen öyle oluyor.Alıntıları Göster ewet failed veriyor giremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: 2Late4Escapetam pelerin görevindeydik ve caitharos un çok çok az bir canı kalmıştı. lanet olsun böyle oyunaquote:Orjinalden alıntı: 2Late4Escape tam pelerin görevindeydik ve caitharos un çok çok az bir canı kalmıştı. lanet olsun böyle oyuna ÇOK KÖTÜ OLMUŞ
quote:Orijinalden alıntı: KnighTRquote:Orjinalden alıntı: sNaP_21 silmiyorlar dc yedıkce adamlar dupe yapıyor... aynen öyle oluyor.Alıntıları Göster launcher hala gelmedi yeni partch gelıyor olabılır arkadaşlar
quote:Orijinalden alıntı: harDeathoffffffffffffff aglamak istiorum yaaaa bach kesiodum yaa ardreamde olamazzzzz bu ne ya kacinci oldu bu 5 dk bekleseydiniz tam kesmistim offfff k2 E Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: harDeath offffffffffffff aglamak istiorum yaaaa bach kesiodum yaa ardreamde olamazzzzz bu ne ya kacinci oldu bu 5 dk bekleseydiniz tam kesmistim offfff k2 E