merhaba benim basim belada makinaya trojan bulastı daha sonra makinaya format attim butun partitionlarina. temiz xp kurdum. daha sonra service 2 yuklicem makinaya (tabi onca kırdım) yuklemiyo yarıda hata veriyo. baska sıfır diske aynısını denedim olmadı ram i degistirdim olmadı daha neyi degistiriyim bilemiyoum kafayı yiyecegim yadımlarınızı bekliyorum. bu trojandan olabilirmi trojan makinanın donanımsal parcalarına zarar verir mi.....
donanima zarar vermez bende kuramadım senin gibi packleri. sora bi yerden service packli xp cdsi buldum sorunu çözdüm sende öle yap
dsotum bi de ne hatası yazdığını verseydin ya bizde :)
SP2 kurmadan önce Windowsun ürün anahtarını değiştir. FCKGW ile başlayan anahtarları değiştirmeden sp kurulmuyor, sorunun ondan kaynaklanabilir.
service packli xp cd siyle kur.Ben sadece onla kuruyorum daha dün kurdum hatta
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
service packli xp cd siyle kur.Ben sadece onla kuruyorum daha dün kurdum hatta
evet service pack 2 entegreli bir XP CD ile kur
entegre cd den repaır yap.ama ılk gelen repaır degıl.ıkıncısınden.yuklencektır
nasıl değişecek key numarasıki? bendede aynı sorun vardı..yani ürün anahtarı nasıl değişecek FCKGW olan??
ürün anahtarını değiştirmen gerekiyor fckgw ile başlayan ürün anahtarları geçersiz ve lisanssız ürün olduğu için yarıda kesiyor
yani lisanslımı alıcaz?? :) bu fckgw nedirki herkesinki böyle ya
onları bu forumda konusmak yasak arkadaslar ancak mail adresinizi yazarsanız bi hayır sever mutlaka size cevap yazacaktır.
your_hakan@hotmail.com varsa bir hayırsever yardımını bekliyorum
microsoft bu kardeş, adam sp lerin içine cracli keyleride koyuyor. eğer sizin key bu listede varsa sp yi kurmuyor. fckgw ile başlayan keyde cracli olduğu için kuramazsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme