Şimdi Ara

Service Pack 3 ile ilgili bir sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Serivice Pack 3 de şöyle bir sorunla karşılaştığımı düşünüyorum sanırım Service Pack 3 oyunlar da titreme yapıyor ve ben bir yerde okumuştum baya oluyor hatırlayamıyorum.. Öncelikle SP2 yi kurup sonra SP3 e yükseltilmesi öneriliyordu. SP3 de böyle bir sorun varmıdır? SP2 kurup daha sonra SP3'e yükseltmek mi daha sağlıklı olur?

evet arkadaşlar.. şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinAltunoglu -- 23 Aralık 2009; 11:07:29 >

• Microsoftun yayımladığı servis paketleri belirli bir dönem içerisinde yayınlanan güncellemelerin tamamının tek bir paket haline getirilmiş biçimidir. Yani temelde sizin belirli aralıklarla bilgisayarınıza yaptığınız üç beş güncellemenin sayısı çok daha fazla olanını düşünün. Bu nedenle SP2 SP1.1'in dolayısıylada SP3,SP2 ve SP1.1'in içerdiği bütün güncellemelere hali hazırda sahiptir. Dolayısıyla önce SP2 ardından SP3 yüklemek gerekli değildir. Diğer konuya gelecek olursak oyunlarla alakalı yaşadığınız sorunu servis paketinde aramanız çokta mantıklı değil. Tahminen şuan XP kullanan kullanıcıların %95'i hatta belki fazlası SP3 yüklü biçimde kullanıyordur. Bu durumda sizinle benzer sorunu yaşayan çok sayıda insan olması gerekir.Haliyle çeşitli forum ve paylaşım sitelerinde bunu biraz araştırın derim. Kuvvetle muhtemel ekran kartı sürücünüz veya DirectX sürümünüz ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuzdur.Güncel ekran kartı sürücüsü yükleyerek DirectX'in microsoft sitesinden indirebileceğiniz "dxwebsetup" yazılımı ile güncelleyiniz. Bunlara rağmen sorun çözülmüyorsa uzak ihtimal olarak ekran kartınız oynamak istediğiniz oyunlara uyumlu olmayabilir veya donanımsal olarak bir sorunu var demektir. Yine uzak bir ihtimal olarak işletim sistemini kurduğunuz cd yi değiştirmenizi öneririm özellikle internette çok yaygınlaşan all in one cd lere rağbet etmeyiniz stabil sistemler şişirilmemiş sağlıklı cd ile kurulmuş işletim sistemiyle mümkün olabiliyor. Tekrar geçmiş olsun

• Monitörünüzün HERTZ ini değiştirin driver güncelleme yapınız DİRECT güncellemesi yapınız yani çok düşük bir ihtimal ama işletim sisteminden kaynaklanacağını sanmıyorum...
    İyi Forumlar...
  • Hocam hemen SP3'ten sorunu bulmanda çözüm olmaz.İlk önce sorunu yaratabilecek diğer hususlara göz atalım.Driverların güncel mi ?Bilgisayarında herhangi bir antivirüs bulunuyor mu ?Bilgisayar özelliklerin ve oynamak istediğin oyunları yazarsan yardımda bulunuruz.
  • Sağolun arkadaşlar.

Sadece bilgi almak için sordum emin olmak için yani kafama takılmıştı şişirilmemiş cd'lerle kurulum yapıyoruz zaten. Internet'de yaygın olan PerfectXP en basit örneği üzerlerinde oynanan cd'lerde problemler çıkıyor. Tekrar teşekkürler arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.