Merhabalar, geçtiğimiz perşembe günü Volvo xc90 aracımla demir bir bloğa çarptım, alt koruma plakasını ezerek radyatörü deldi. Aracı hemen park ettım ve stop ettım. Cekici çağırdım ve servıse götürdüm. Servis aracı teslim aldı ve gün içinde bana 4 radyatörün de delindiğini ve değişmesi gerektiğini söyledi. Onayladım. Cuma günü servis arayıp tesrmostatın arızalı olduğunu ve değiştireceklerini söyledi, onayladım. Cumartesi günü tekrar arayıp problem,n termostattan olmadığını, eski termostatı geri taktıklarını, motorun çabuk ısındığını söylediler, taktıkları radyatörün arızalı olabıleceğini söylediler tekrar aramak üzere kapattılar telefonu. Pazar günü aradılar ve radyatörlerin normal çalıştığını, ancak sistemde gaz artışı olduğunu, bunun sebebinin de %90 motorun hararet dolayısı ile hasar görmesi olduğunu belirttiler, ve motorun değişmesi gerektiğini söylediler. Onlara motoru sağlam araç verdiğimi belirttim ve şimdi aramızda mahkemelik olmaya gidebilecek bir süreç başladı, bu arada Rusya da yaşıyorum memlekette değilim, baştan belirteyim. Uzman arkadaşlar bilgi/öneri paylaşırlarsa sevinirim, kör vaziyette savaşa girmek istemiyorum.