Şimdi Ara

SERVİS DEĞİŞİMDE KM900 E P503 VERİYOR SİZCEİYİ Mİ? KÖTÜ MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU GÜN İTİBARİYLE SERVİSE YOLLADIĞIM
    KM900 ARENA CİHAZIM OPTİMUS ONE P503 İLE DEĞİŞİMİ KARARLAŞTIRILMIŞ
    KULLANICI ARKDAŞLAR KIYASLAMA YAPILINCA SİZCCE
    HANGİ CİHAZ HANGİ KONUDA DAHA ÜSTÜN ONDA GÖRE İTİRAZDA BULUNMAYI DÜŞÜNÜYORUM
    şimdiden tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affan60 -- 15 Ağustos 2011; 17:54:07 >

• bence hiç itiraz etme aylarca uğraşırsın teknik servisle, zaten fiyat ve özellikleri denk olduğu için o modeli seçmiştir lg.
  • nokıa olsaydı 3310 u bile üst modelle değiştirmezdi.
  • evet lg servis konusunda çok iyi ben aynı zamnada telefoncuda çalışıyrum
    geldi şimdide kendi cihazımı değiştiriyorlar ekran titrediğiiçin
    ama gönlümde aptimus black p970 vardı ama yemdi :)

p503 kullanan arkdaşlar fiirlerinizi bekliyorum !!
  • Arenayı indirimde mi aldın yoksa pahalı iken mi? Pahalı ise 970 iste. Değilse buda idare eder giriş bir android telefonu. Ama üstüne para ver az bişe 970 i zorla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Arenayı indirimde mi aldın yoksa pahalı iken mi? Pahalı ise 970 iste. Değilse buda idare eder giriş bir android telefonu. Ama üstüne para ver az bişe 970 i zorla.

ben arenayı 2. el aldım kutulu 200 tl ye :)
    zaten eylüldede garantisi bitiyor
    o yüzden yüzsüzlük yapmak istemiyorum :)
  • o zaman pahalı alınmış zamanında fatura varsa iade al. yoksa p970 için diret gerekirse bir miktar para veririm de. En iyisi varken aza kanaat etme bence. 503 de iyi telefon ama p970 daha iyi olacaktır. Üst düzey bir telefon.
  • quote:

o zaman pahalı alınmış zamanında fatura varsa iade al. yoksa p970 için diret gerekirse bir miktar para veririm de. En iyisi varken aza kanaat etme bence. 503 de iyi telefon ama p970 daha iyi olacaktır. Üst düzey bir telefon.

fatura malesef yok ama bi perşembe günü bidaha arayım bakalım şansımızı deneyeim genede
  • KM900 ün en pahalı zamanında bile alınsa 700 liradan fazla alınmamıştır. P970de ısrarın manası yok P970 920 Lira. Zaman kaybınıza değmez Optimus One'ı alın işinize bakın. 200 Liraya neyle değiştirirseniz kardasınız zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

KM900 ün en pahalı zamanında bile alınsa 700 liradan fazla alınmamıştır. P970de ısrarın manası yok P970 920 Lira. Zaman kaybınıza değmez Optimus One'ı alın işinize bakın. 200 Liraya neyle değiştirirseniz kardasınız zaten.

evet bana da karlı gibi göründü hem eylülde km900 ün garantsi bitiyordu
    ama p503 ün kamera 3.2 flas yok tek eksileri bu
  • bu telefon 900 liraya çıktı ve ilk çıkışta alınmış bu telefon. Zorlayın para iadesi ile tehtit edin. 900Tl vermek yerine vereceklerdir bu teli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 17 Ağustos 2011; 17:17:09 >
  • sanırsam turkcell bayisinden alınmış fakat faturası yok :(
  • quote:

bu telefon 900 liraya çıktı ve ilk çıkışta alınmış bu telefon. Zorlayın para iadesi ile tehtit edin. 900Tl vermek yerine vereceklerdir bu teli.

900 Liraya çıkmadı Abartmayalım. Artı faturası olmayan cihaza değişim veriyorlarsa bile iyi. Tehtid ederse yüzünde patlayabilir adamın. Alacağı telefondan da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 17 Ağustos 2011; 17:29:01 >
  • quote:

quote:

bu telefon 900 liraya çıktı ve ilk çıkışta alınmış bu telefon. Zorlayın para iadesi ile tehtit edin. 900Tl vermek yerine vereceklerdir bu teli.

900 Liraya çıkmadı Abartmayalım. Artı faturası olmayan cihaza değişim veriyorlarsa bile iyi. Tehtid ederse yüzünde patlayabilir adamın. Alacağı telefondan da olur.

http://www.cepworld.com/lg_km900_arena_dunya_ile_ayni_anda_turkiyede-haber-28
    http://www.oyunbeta.com/cep-telefonu/142280-lg-arena-lg-km900-turkiyede.html

• quote:

quote:

cihazın garantisini seri no sundan sorgulatınca eylüle kadr garantisi devam ediyo diyorlar o yüzden faturasız granti belgesiz bakımını yapıyorlar

• o o yüzden demiyor para iadesini alamazsın diyor. Doğru da diyor. Cihazı aldığın kişi cihazı aldığı bayiden faturanın nüshasını aslı gibidir diyerek alabilir. Ama sanırım sana satan arkadaş sana faturasını vermemek istemişte olabilir.
  • quote:

o o yüzden demiyor para iadesini alamazsın diyor. Doğru da diyor. Cihazı aldığın kişi cihazı aldığı bayiden faturanın nüshasını aslı gibidir diyerek alabilir. Ama sanırım sana satan arkadaş sana faturasını vermemek istemişte olabilir.

sonuçta her türlü karda sayılırım teknik seviste bizim bayiye bakan bayanla aram iyi şansımı denerim eğer p970 le değişirse ne ala yoksa gelene razıyız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.