Arkadaşlar bugün ön sol dan gelen bir ses için servise götürdüm sıramı bekledim neyse sıra geldi.Eleman bindi arabaya başladı ileri geri artis artis gidip gelmeye el freni çekmeler falan sonra yola çıktık sesi anlamak için arabayı bağırtamalar 2 de kalkmaya çalışmalar allahtan ben olduğum için fazla abartamadı ancak servis de bekleyen sahibi başında olmayan arabalara yaptıklarını görünce resmen içim parçalandı adam resmen ele frenini çekip arabayı döndürüyor
Tamam sonuçta kimseden kendi malı gibi bakmasını bekleyemezsin ama bu derecede afedersiniz hayvanlığa gerek yok.Bugün gördüklerimden sonra artık herhangi bir yere arabayı bırakınca sürekli başında olmam gerektiğini daha iyi anladım.Sizler bu knu hakkında ne düşünüyorsunuz ve daha önce bu tarz olaylar yaşayanlar veya şahit olanlar oldu mu acaba.
Ben aracın başından 2 dakika bile ayrılmam,ancak kendini usta sanan bu yeni yetmeler gözüne kestirdimi gene fırsatını bulup bir mazaratlık yapıyorlar maalesef,gavur malıya
Ne olursa olsun kesinlikle aracımın başından ayrılmam.Çünkü kimin ne olduğunu yada nasıl davranacağını bilemeyiz.
servisin adını sanını burada vermeniz reklam olmaz, bilelimde ona göre davranalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme