Şimdi Ara

Servis portal kodları bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (2,0) : Cihaz arıza tespiti için bekleniyor.
    (2,52) : Cihazın arızası tespit edildi. Parça bekleniyor.
    (52) : Parça geliyor.
    (0) : Parça geldi. Cihaz parça değişimi için bekleniyor.
    (9) : Cihaz teslime hazır.

Bunların hepsini yaşayarak öğrendim. Benimkide hala serviste.

omer1190 arkadaşımızın yazdığı bir yazıdan alıntıdır

Arkadaşlar bu netten baktığım kodların tam olarak ne anlama geldiğini bilen varmı

0 parça geldiği diye yazmış bu yanlış heralde bana gönderilen teklifi mecburan kabul ettim başka yapıcak birşey bırakmadılar ve kabul etmeden önce Onarımınız devam etmektedir (53) yazıyordu daha sonra bir mail geldi cumartesi günü data onay yazısı alınmadığından onarıma başlanmadı diye bende maile cvp yazdım ve ertesi gün Onarımınız devam etmektedir (0) oldu yazı pazar günü değişti nedir anlamadık ki parça bekleniyor bile denmedi

• kardeş onarıma ilk verdiğinde cihaza daha hiç bakılmadıysa arıza tespiti için ilk gunler 0 yazıyo arıza tespitinden sonra parca bekleniyorsa 52 yazıyor bu 52 den sonra gelen 0 da parca geldi anlamında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 16 Mart 2009; 10:57:39 >
  • bende ilk başta arıza tesbit edip teklif yolladılar (53) yazıyordu sora ben teklifi faxladım onaylayıp geri (0) oldu şimdi bu gün (52) yazıyor hp aradım parça siparişi verildi diyor..
  • 11 ne anlama geliyor? biliyor musunuz?
  • (0) Ürün servise verildikten hemen sonra ise inceleme için bekleniyor.
    (11) Ürüne teknisyen atandı.
    (52) Garanti dahilinde parça bekleniyor.
    (53) Ücretli onarım için parça bekleniyor ya da onay bekleniyor.
    (54) Ürün değişimi (yeni ürün) için onay bekleniyor.
    (0) (52) den sonra olursa parça geldi montaj için bekleniyor (Bu arada tekrar 11 de olabilir)
    (KY) Ürün değişimi durumunda veya parça değişiminden sonra çıkıyor ve yaklaşık 2-3 gün içinde ürün
    teslim ediliyor.

Benim 2 servis ve iki yeni ürün maceramdan sonra öğrenip yorumlayabildiklerim bunlar. Yanlışım varsa affola.....

Saygılar
  • teşekkür :) demek teknisyen atamışlar, şimdi ise 52 yani parça bekleniyor :D
  • (52) parça bekleniyor anlamındadaır garanti dahilde parça bekleniyor değildir benim ürün garantisi devam etmekte ama tamiri kullanıcı hatasından oluşan bir sonuç die karar verildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sms Onay Paneli veya Sitesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler...
  • mrb arkadaslar ben bilg. garantiye verdm sonra mesaj geldi ürün alınmıstır diye (0) yazıyodu portalda şimdi de (52) yazıyo garanti dahilinde parça değişimi mi öle yasıo yukarıda ama onur arakdasımızda deil demiş ne oluyo şimdi
  • kardes 52 yurtdışından parca bekleniyor anlamında zaten formunda yazar garanti kapsamında diye
    quote:

Orjinalden alıntı: tfn_67

mrb arkadaslar ben bilg. garantiye verdm sonra mesaj geldi ürün alınmıstır diye (0) yazıyodu portalda şimdi de (52) yazıyo garanti dahilinde parça değişimi mi öle yasıo yukarıda ama onur arakdasımızda deil demiş ne oluyo şimdi

• Arkadaşlar şimdi bakın ben ürünü servise verdim bu 52 yazması parça bekliyor anlamında benim anladığım bu ama garanti dahilinde olup olmadığını sorarsanız heralde bu kişiden kişiye değişiyor çünki benim ürün garantili onarımda değil şu anda ben ücretli onarım yaptırıyorum heralde Nanosoft arkadaşımızın yazıda bir hata var onda ücretli onarımda 53 yazar demiş bende de 52 yazıyor...

Bu arada tfn senin üründen bir haber çıktımı servis sana ne dedi ..
  • ana kartım değişicek yurt dısından ana kart bekliyolarmıs bugün cumartesileri sayıyorus mu bilmiyorum sayarsak 14. gün oldu ne zaman gelir bilmiorm hala parca bekliyolarmıs bide bi sorum var bu anakart değişince bilgisayarım eski performansına döner mi yani sonucta makina açılıyor ve sürekli hataların tekrarı gibi bişey söz konusu olabilir mi?parca da kaç günde geliyor normalde
  • kardes benim harddiskti ilk değişcek dediler sonra değiştirmeleri yani parcanın gelmesi 18 iş gününü buldu cumartesiler dahil daha sonra almaya gittim baktım onarılmamış hdd değişmiş ancak hala sorun devam ediyor bende almadan bida bakılmasını istedim müşteri hizmetlerini arayıp servistekiler öyle dedi almıyosanız müşteri hizmetleryle görüşün dediler sonra bida bakmışlar bu seferde anakart değişcek diye parca beklemeye basladılar ve 18 iş gününün üstünden devam etti sürem 30 iş günü doldu yenisini talep ettim 3 gün içinde arıycaz dediler bekliyorum ama sistemde hala 52 yazıyo daha gelmedi yani :D
    quote:

Orjinalden alıntı: tfn_67

ana kartım değişicek yurt dısından ana kart bekliyolarmıs bugün cumartesileri sayıyorus mu bilmiyorum sayarsak 14. gün oldu ne zaman gelir bilmiorm hala parca bekliyolarmıs bide bi sorum var bu anakart değişince bilgisayarım eski performansına döner mi yani sonucta makina açılıyor ve sürekli hataların tekrarı gibi bişey söz konusu olabilir mi?parca da kaç günde geliyor normalde

• ürüne teknisyen atanması ne anlama geliyor ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nanosoft

(0) Ürün servise verildikten hemen sonra ise inceleme için bekleniyor.
    (11) Ürüne teknisyen atandı.
    (52) Garanti dahilinde parça bekleniyor.
    (53) Ücretli onarım için parça bekleniyor ya da onay bekleniyor.
    (54) Ürün değişimi (yeni ürün) için onay bekleniyor.
    (0) (52) den sonra olursa parça geldi montaj için bekleniyor (Bu arada tekrar 11 de olabilir)
    (KY) Ürün değişimi durumunda veya parça değişiminden sonra çıkıyor ve yaklaşık 2-3 gün içinde ürün
    teslim ediliyor.

Benim 2 servis ve iki yeni ürün maceramdan sonra öğrenip yorumlayabildiklerim bunlar. Yanlışım varsa affola.....

Saygılar

Çok teşekkürler çok aradım bu açıklamayı.
    Bu kodların yanına bu açıklamaları yazmak bu kadar mı zor ya... Zaten şifre veriyorsun o kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.