Şimdi Ara

Servis Süresi 20 günü aştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lenovo Z580 i7 model bilgisayarımı servise gönderdim , 20 işgünü doldu ücret iadesi/ürün değişimi/para takviyesi ile üst modeli alma hakkım varmış.

Ben aldığımda 1800 tl civarına almıştım vatan bilgisayardan.

Sizce mantıklı alınabilecek bir bilgisayar var mı 2000 tl civarlarında yoksa aynı bilgisayarımın 0ını mı alayım ?

Bi bunu bulabildim mantıklı ; link

her türlü öneriye şuku :p :)

• İ7 olupta ekran kartı bu fiyata gt740m var genelde bir makinede bu.Değişim yada para iadesi hakkını kullanabilirsin tabiki.Ne tür sıkıntı çıkardı yine gidip ona yapışıyorsunuz para iadesi isteyin mırın kırın yapabilirler farklı markalarda bakılabilir.
  • aslında servisten ve bilgisayarımdan aşırı derecede memnundum. ısınma , kasma , fan wifi vs hicbir problem yaratmadı bunca zaman onun icin bidaha lenovo bakıyorum :)

fan degisimi icin servise gonderdim geldiginde cdrom vidalarından birini takmayı unutmuşlar :D geri gönderdim sonra da unuttular sanırım 20 gün doldu :D

en mantıklı olarak yukarıda linkini verdigim bilgisayarı buldum ama mantıklı baska bir bilgisayar denk gelirse neden olmasın :)
  • Bu pahalılıkta ekran kartı yüksek bir makine bu fiyat seviyesinde yok desem yeridir.
  • Lenovo servisi sikinti arkadasim. Ben almalari icin 1 ay ugrastim en son kargo geldi. Kargo nereye gidecek diyo. Dedim uza git surdan. Vatan computera versm onlar ugrassin diye. Lcd degisimi icin yurtdisi siparisi bekliyolarms. Simsilik hersey yolunda yirmi gunu gecerse hangi yol ilr para iadesi isteyebilirim bilmiyorum acikcasi bilen varsa anlatirsa sevinirim. Hep demisimdir avukat bi tanidigim olsaydi keske :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp servis 30 iş günü
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.