Şimdi Ara

Servis Telefonu yapamıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar xperia z Telefonum bozuldu Telefonla konusurken ses gıtmesı gıbı bir problemi vardı. Servise gonderdım telefonu 3 kere gerı geldı yapıldı diye ama telefonu elıme aldıgım an denıyorum yıne aynı sorun daha telefoncudan dısarı cıkmadan tekrar bırakıyorum telefonu yanı. En son gonderdıgımden ıtıbaren yaklasık 5 hafta oldu telefon hala gelmedı dun servısı aradım noluyor nerde benım telefonum dıye hemen yıkama yaglama yapmaya basladılar abı kusura bakmada yapıcaz da bana p.tesiye kadar muhlet ver abı lutfen bende bu sefer kesın olcak falan ama ben telefondan sogudum artık zaten umıdı kestıgım ıcınde kendıme yenı telefon aldım. Şimdı bu telefon bana p.tesiye kadar gelmezse tuketıcı haklarına basvurıyımmı 20 iş gununu gecırdıler ve telefon tamır edılmıyor dıye. Birde tuketıcı haklarına nasıl basvurcaz sonuclanma durumu nasıl oluyor masraf varmı bılgısı olan lutfen yardım edebılırmı??

• kesinlikle başvur , yapamıyoruz nedir abi parasını iade etsinler o zaman
  • Yalvar yakar p.tesi gunune kadar sure ıstedı adam bende tamam dedım smdı adamın 2 gunu kaldı bunun pazarı tatıl 1 gunu var halledemıcek buyuk ıhtımal tuketıcı haklarına nasıl basvuruluyor neler yapmak lazm daha once hıc boyle bı olay gelmedı basıma nası oluyor bılmıyorumda.. Bilginiz varmı ?
  • garanti servisi değil mi bu, yeni cihazla değiştirmesi gerekiyor 3 kere gitmiş 4. kez orada ve muhtemelen yine olmayacak gibi gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mike4peace kullanıcısına yanıt
    Evet garantı servısı garantı belgesınıde okudum tamır 10 iş gununu gecerse bana aynı ozellıklerde bır telefon vermek zorundalarmıs kullanmalık 20 iş gununu gecersede telefonun ılk alındıgı fıyat geçerlı olucak seklde para iadesi veya aynı ozellıklerde 0 telefon vermek zorundalarmıs ama ınsanlık halı deyıp sure verdım benımde umıdım yok tamır konusunda mahkemeylde ugrasmak ıstemıyorum gorucez bakalım ne olucak p.tesi gunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endheros

Yalvar yakar p.tesi gunune kadar sure ıstedı adam bende tamam dedım smdı adamın 2 gunu kaldı bunun pazarı tatıl 1 gunu var halledemıcek buyuk ıhtımal tuketıcı haklarına nasıl basvuruluyor neler yapmak lazm daha once hıc boyle bı olay gelmedı basıma nası oluyor bılmıyorumda.. Bilginiz varmı ?

hiç ihtiyaç duymadığım için bilmiyorum ama biraz araştırırsan bilgi bulursun , forumda da vardı sanki böyle şikayet eden kişiler , aramayla o konuları bulup konu sahiplerine özel mesajlada sorabilirsin
  • eyw hocam saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.