Şimdi Ara

SERVİSE GİTMEDEN ÖNCE BİR UĞRAYIN (33 Servis) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
15.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbul Bakırköy Haliçoto'da 10bin bakımı yaptırdım 165tl tuttu. Servisle ilgili negatif bir nokta olmadı çok şükür.
  • Bursa Banoto dan kesinlikle sakının, ben hiç memnun kalmadım, aracımda büyük hasara yol açtılar, sonra da hatanın bende olduğunu söylediler. Allah korusun kimsenin başına gelmesini istemem. Çünkü servisteki ustalar araçlara kesinlikle ilgi göstermiyorlar ve saati doldurup fazla uğraşmama duruşu var adamlarda. Ben çok titiz bir kullanıcı olarak kimsenin aracına benimki gibi davranılmasını istemem.

• avcılar oto servisine giden var mı arkadaşlar aracımı oraya götürmeyi düşünüyorum?
  • Selam arkadaşlar
    Antalya Birmot ve Isparta Demireller Servislerine -1 puan hatta -100 puan yazar mısınız ?

1) Antalya Birmot aracı alırken eksik ekspertiz yaptığından mağdur oldum..Zaten onlarla bir daha iş yapmadım..

2) Isparta Demirellerle ilk başlarda durum iyiydi fakat daha sonra bi haller oldu.Her fırsatta topu merkeze atıyorlar.Tabi ben de şu ana fiat merkeze aşırı sinirliyim.Malum kronik bozuk amortisör takozları garantiden değişiyordu.6 ay olmadan yine bouldu kullanıcı hatası dediler.Adi mal kullandıkları difüzörlerden orta kısımdakini garantiden değiştirdiler.Neymiş bozulan yanlardakiler kullanıcı hatasıymış...
  • çaycuma oto teknik
    geçen yıl arabanın stop etme problemi yüzünden götürdüm.araba serviste 3 gün yattı allah için bir sefer lütfedip de ilgilenmediler.bende sanayide ki elektrikçilerden birine götürdüm.boğaz kelebeği temizlendi.dalgalanma vardı konjektör değiştirildi.bujiler takım halinde yenilendi.bir müddet stop etme problemi ortadan kalktı.çaycuma oto tekniğe ne desem az kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: harut.marut27

çaycuma oto teknik
    geçen yıl arabanın stop etme problemi yüzünden götürdüm.araba serviste 3 gün yattı allah için bir sefer lütfedip de ilgilenmediler.bende sanayide ki elektrikçilerden birine götürdüm.boğaz kelebeği temizlendi.dalgalanma vardı konjektör değiştirildi.bujiler takım halinde yenilendi.bir müddet stop etme problemi ortadan kalktı.çaycuma oto tekniğe ne desem az kalır

aynen katılıyorum, buraya arabamı getirdim bin pişman oldum, adamlar ne yaptılar ettiler beni haksız çıkardılar, konu uzun ama anlatsam yüzde 100 bana hak verirsiniz, sorun taa genel merkeze kadar gitti istanbuldan genel merkezden arayıp defalarca FIAT adına özür dilediler, oto teknik ne yaptı, daha beni azarlayıp birdaha buraya gelme dediler, ne desem az, demekki müşteriye ihtiyaçları yok...

• KIRMAK a goturmede kime goturursen götür 2013 model arabayi rezil ettiler bakımda bakım sayacı sifirlamamislar yolda yağ lambası yandı yag degistirin diyor araba yağ ekledim bir duman stop ettim kenara çektim 500 tl ye arabayi istanbula getirdim hamile Karım ve 2 yaşındaki kizimla 5 km yürüdüm çekici bulmak için. Bana yol yardımını neden aramadiz diye soru sordular bayramın 2. Günü açan bile olmadi. KIRMAK tan uzak durun 2 kez berbat ettiler arabayi
    Is çelikleri sıfır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirli Fiatcıların servisi Çağdaş oto punto bravo servisi 0232-282-06-38 6.sanayi sitesi Buca İzmir
     SERVİSE GİTMEDEN ÖNCE BİR UĞRAYIN (33 Servis) SERVİSE GİTMEDEN ÖNCE BİR UĞRAYIN (33 Servis) SERVİSE GİTMEDEN ÖNCE BİR UĞRAYIN (33 Servis) SERVİSE GİTMEDEN ÖNCE BİR UĞRAYIN (33 Servis)

• Punto'mu Birmot'tan aldığım için bakıma da oraya gidiyordum, bir şikayetim yoktu fakat son seferinde arabamı kaybetmişlerdi. Meğer yıkamaya göndermişler, orada bulduk. Ondan sonra evimi taşıdığım için evime daha yakın olan Pınarbaşı'nı tercih etmeye başladım. Oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Müşteriyle ilgilenmeleri, ikramları, söz verdikleri zamanda aracı teslim etmeleri ve servisin sakinliği beni memnun etti.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.