başka servisleri bilmiyorum ama benim servis ufak tefek şeyleri itirazsız çözümleyip memnuniyet sağlıyor. ayrıca bilgi verip aydınlatmaya çalışıyor.
Merhabalar. Bir haftadır dizi indirmekten foruma pek uğrayamadım.Topic güncellenmiştir.
güncel
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır topic açılmış.Şimdiye kadar 29 servis noktası hakkında görüş belirtilmiş. Bir sene sonra tüm servis noktaları hakkında görüş alırız:)))))))
quote:
Orjinalden alıntı: OzzY™
Dün enrkiyoya gittim yıllık bakım ve farlardaki problem için,
yağ yağfiltresi fren hidroliği vede farlarım değişti. yine çok memnun kaldım...
böyle bi mesaj yazmıştım ozaman için ancak memnuniyetim bilgisizliğimden kaynaklanmış...
öncedende yazdığım gibi hemen hemen tüm işlemler sırasında aracın yanındaydım, usta fren hidroliğini depodan pompa ile çekip üstüne yeni koymuştu bunu birisine anlatınca olmaz öyle şey dedi,
üstelik kapakta DOT4 yazmasına rağmen DOT3 koymuşlar, başka bi özel serviste fren musluklarından boşaltarak yeniledik hidroloği
ayrıca far ayarıda tam olarak düzgün değildi...
quote:
quote:
Dün enrkiyoya gittim yıllık bakım ve farlardaki problem için,
yağ yağfiltresi fren hidroliği vede farlarım değişti. yine çok memnun kaldım...
böyle bi mesaj yazmıştım ozaman için ancak memnuniyetim bilgisizliğimden kaynaklanmış...
öncedende yazdığım gibi hemen hemen tüm işlemler sırasında aracın yanındaydım, usta fren hidroliğini depodan pompa ile çekip üstüne yeni koymuştu bunu birisine anlatınca olmaz öyle şey dedi,
üstelik kapakta DOT4 yazmasına rağmen DOT3 koymuşlar, başka bi özel serviste fren musluklarından boşaltarak yeniledik hidroloği
ayrıca far ayarıda tam olarak düzgün değildi...
Liste yeniden güncellendi. ah bu servisler bu kriz bile akıllarını başlarına getirmiyor.Bir müşterin kaybının anlamına daha öğrenememişler.
bana hiç yapmadılar ama en gıcık olduğum şey bişeyi kullanmadan yapmadan yazmaları
örneğin balata spreyi cam suyu vs
güncel
Fiat Feriköy serviside çok iyidir...
quote:
Orjinalden alıntı: __UMUT__
Tam servis adını alabilir miyim?Sevis listesinde şişlide bir kaç noktadan bahsediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: comedian9
quote:
Orjinalden alıntı: __UMUT__
Tam servis adını alabilir miyim?Sevis listesinde şişlide bir kaç noktadan bahsediyor.
Deha Otomotiv
güncel
güncel
quote:
Orjinalden alıntı: DobloDoblo
GÜNCEL.......!
Aracımın 20 bin km bakımı için gittiğim Ankara Üstün Otomotivdeki ilgi beni fazlasıyla memnun etti.
quote:
Orjinalden alıntı: parthenia74
Aracımın 20 bin km bakımı için gittiğim Ankara Üstün Otomotivdeki ilgi beni fazlasıyla memnun etti.
Listeye eklenmiştir.Diğer topiclerde yazılanlarıda buraya ekliyorum.
öncelikle herkese selamlar. bende fiat doblo var. ankara yenimahalle birmottan aldım. 10 bin bakımına da oraya gittim. gayet de memnun kaldım. adamlar gayet güzel ilgileniyorlar araçlarla. diğer bakımlarada o servise gitmeyi düşünüyorum. ben bolunun gerede ilçesinde oturuyorum. ayrıca 1 sene önce aracımın aküsüyle ilgili bir problem yaşamıştım. fiat müşteri hizmetleri beni en yakın fiat servisi olan bolu daki fiat servisine yönlendirdi. adamlar hiç ilgilenmediler. akü arızalıydı ama adamların umrunda değildi. benimde kafam attı bi tane akü aldım artık. yani bolu servisinden memnun değillim.