@fdd24 üstadım bizim ford festiva'nın parçaları bulundu,2 kapı ve çamurluk için 400 tl. ödendi.Haber vereyim dedim.Seni de yorduk çok teşekkür ederim.
yokkk ets. ne ypruLması büyük bir zevkLe yaptım ama bide buLabiLseydik çook iyi oLacaktı...ama buLamadık sevindim buLdunuza..yaptırıyorsunuz heh festivayı...iyi Allah kazasız beLasız binmeyi nasip etsin..!!
Ne demek üstad ilgilenmen yeterli.Ne yapalım arkadaş çok ısrar etti yapılması için,mal onun yapacak bir şey yok.Ben hala aynı fikirdeyim harcanan paraya yazık diye ama son söz onun.
hayırLısı oLsun....
quote:
Orjinalden alıntı: Fdd24
quote:
Orjinalden alıntı: MAYAZ_34
ARKADAŞLAR DOĞAN L İLE KALDIRIMA VURDUM.MALUMUNUZ ÖN TARAF HAŞAT VAZİYETTE.YEDEK PARÇA FİYAT LİSTESİNİ NASIL VE NEREDEN BULABİLİRİM.BİR DE NE KADARA YAPTIRABİLİRİM BU ARACI.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
arkadaş hoşgeLdin..
parça listesi istemişsin fiyat faLan ama şimdi aracı göRmeden bişey söLemek doğru oLmaz..imkanın varsa resim çek yoLLa daha iyi biLgi aktarmış oLurum ve kesin...
hobisi motosiklet olan birisi olarak arabaya yeni geçip üstelik bir de kaza yapınca insan feleğini şaşırıyo.bu arabayı alırken biraz kazıklandım galiba (haziran2008-3500ytl+800 masraf)diye düşünürken bu kaza başıma geldi ve ben ikinci bir defa tamircilerden veya parçacılardan kazık yemek istemiyorum.hasarlı ön çamurlukları ve tamponu söktüm durumu daha iyi anlaşılsın diye.resimlerini de pazartesi buraya koyucam.ilgilendiğiniz için içten teşekkürlerimle.NOT:araç şu an halıcıoğlu semtinde garajda yatıyor.
fdd24 ustam iyi akşamlar
fiat brava sx 2000 model aracım var.. yaklaşık 6 ay önce aldım . son zamanlarda 90 km yi geçince araçta titreme meydana gelmeye başladı.sıcak asfalt olan yollarda daha çok belirgin oluyor titreme... ayrıca kasislere girince sağ ön tekerden direksiyona titreme sesi geliyor. 120 kmden sonrada arabanın yolda kontrolü zorlaşıyor yani geziyor ki ben bu araçla 200 km yi çok rahat gördüm. şyu an 150 den yukarı çıkamıyorum acaba bu aracın bana çıkartacağı masraf ne olur?? sadece rot balansla yırtabilirmiyim??
yardmın için şimdiden çok teişekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: husam74
fdd24 ustam iyi akşamlar
fiat brava sx 2000 model aracım var.. yaklaşık 6 ay önce aldım . son zamanlarda 90 km yi geçince araçta titreme meydana gelmeye başladı.sıcak asfalt olan yollarda daha çok belirgin oluyor titreme... ayrıca kasislere girince sağ ön tekerden direksiyona titreme sesi geliyor. 120 kmden sonrada arabanın yolda kontrolü zorlaşıyor yani geziyor ki ben bu araçla 200 km yi çok rahat gördüm. şyu an 150 den yukarı çıkamıyorum acaba bu aracın bana çıkartacağı masraf ne olur?? sadece rot balansla yırtabilirmiyim??
@husam74
iyi akşamLaR arkadaşım...iLk oLarak rot balansa gireceksin zaten büyük bir ihtimaL adam diyecek ki saLıncakLar bozuk yada rot başLarı...saan gerekn oLan yeri söLeyecek..sende gidip yaptıracaksın...
benim senin anLattım kadarıyLa..bir rot balans istiyor daha sonrada saLıncakLArın bozuk...bunLarın sana maLiyet saLıncakLarın hadi rot başLarıda değişti diyeLim 150-160 Tl..tuttaR yedek parça...20 de rot-baLans oLuR..ett 180 TL..içiciLikte 30 TL. desek yakLaşık hesap sana gene 200-220 TL buLur arkadaşım....
ama akisLerede baktırmanı tavsiye edeRim....
benim tahmin ve görüşLerim bu...arkadaşım.!!
@ MAYAZ_34
sen resimLeri koyy merak etme ben gerekn şeyLeri değiştirteyim sana bida arkana faLan bakma..!!
İyi Geceler Fdd24
- Bizim kuş serisi forumunda Tahsin053 nickli arkadaş birşeylerden bahsetmiş okumuşsun sende cevapta yazmışsın, ne düşünüyorsun bu konu hakkında gerçekten onun dediklerini yapsak arabaya bir faydasını görürmüyüz yada sakatlık iş çıkabilirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: orginal_kartal
İyi Geceler Fdd24
- Bizim kuş serisi forumunda Tahsin053 nickli arkadaş birşeylerden bahsetmiş okumuşsun sende cevapta yazmışsın, ne düşünüyorsun bu konu hakkında gerçekten onun dediklerini yapsak arabaya bir faydasını görürmüyüz yada sakatlık iş çıkabilirmi?
iyi geceLeR...
arkadaşım benim soruLarıma bir cvp versin bakaLım ne diyecek...
benim fikrim böLe bir şeyin yanLış oLdu....araba avans ayarı oLamyınca nasıL biLecek ne zman ateşLeyip ne zman ateşLemeyeceni yazıncı pistonun ne iş yaptını nerden biLecek..!!
Fdd24 kardeşim çok iyi düşünmüşsün bu grubu kurmakLa.. ne kadar faydaLı oLdugunu hep birLikte görüyoruz.. (: Hep beraber daha iyi işLere adım atarız inş. Bu degerLi gruba benide üye yapar mısın (:
- PaLio EL 1.4 - 2000 - Beyaz -
şimdiden hayırLı oLsun =)
quote:
Orjinalden alıntı: SD7!
Fdd24 kardeşim çok iyi düşünmüşsün bu grubu kurmakLa.. ne kadar faydaLı oLdugunu hep birLikte görüyoruz.. (: Hep beraber daha iyi işLere adım atarız inş. Bu degerLi gruba benide üye yapar mısın (:
- PaLio EL 1.4 - 2000 - Beyaz -
şimdiden hayırLı oLsun =)
İyi akşamlar...
Palio kulübüne de bekleriz.
quote:
Orjinalden alıntı: SD7!
Energetic tabi ki geLirim.. davet ettigin için teşekkürLer.. :)
Fdd24 hoşbuLduk kardeşim.. (: saoLasın..
@Energetic
bu gidişLe 2.Palio Team mı açacaz gaLba.....2-3 atne PaLio üyemiz vaR....!
@orjinaL_kartaL
msn varsa ekLe o konu hakkında konuşaLım şimdi konuşursan ban geLebiLiR....
quote:
@Energetic
bu gidişLe 2.Palio Team mı açacaz gaLba.....2-3 atne PaLio üyemiz vaR....!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: husam74
fdd24 ustam iyi akşamlar
@husam74
iyi akşamLaR arkadaşım...iLk oLarak rot balansa gireceksin zaten büyük bir ihtimaL adam diyecek ki saLıncakLar bozuk yada rot başLarı...saan gerekn oLan yeri söLeyecek..sende gidip yaptıracaksın...
benim senin anLattım kadarıyLa..bir rot balans istiyor daha sonrada saLıncakLArın bozuk...bunLarın sana maLiyet saLıncakLarın hadi rot başLarıda değişti diyeLim 150-160 Tl..tuttaR yedek parça...20 de rot-baLans oLuR..ett 180 TL..içiciLikte 30 TL. desek yakLaşık hesap sana gene 200-220 TL buLur arkadaşım....
ama akisLerede baktırmanı tavsiye edeRim....
benim tahmin ve görüşLerim bu...arkadaşım.!!
ustam dediğin gibi yaptım... sol alt salıncak ve sağ rot mili değişecek dedi rot balanscı.. tofaş servise gittim 135 ytl istediler.. 30 da rot balanscı.. ayrıca serviste arka sağ ve sol mafsallar değpicek dediler arabanın gezmesi o yüzdenmiş tittremesi ve direksiyona vurmasıda ön salıncaktan .. arka mafsalları saymazsak aşağı yukarı masraf dediğin gibi çıkıyor... şimdilik yaptırmadım.. malum kriz hepimizi vurdu :) sağol usta yol gösterdiğin için
@husam74
ne demek her zamn bekLeRiz...üyeLiğini bekLeRiz grubumuza biz burdayız....
yoLun açıK oLsun....kardeşim.....
merhaba 2001 marea SX beyaz benide ekleyebilirsiniz bizde sanayide yaptırıyoruz bakımları...
quote:
Orjinalden alıntı: sametadali
merhaba 2001 marea SX beyaz benide ekleyebilirsiniz bizde sanayide yaptırıyoruz bakımları...
arkadaşım ekLeDim...HOŞGELDİN....
her tüRLü ARıza,Sorun,PayLaşım...için burdayız....
TEMPRA,TİPO,CROMA 2.0i.e. HAKKINDA BÜTÜN SORU VE ARIZALAR İİÇİN BURDA BULABİLİRSİNİZ...
HER TÜRLÜ PARÇASININ YEMİNİ İÇİN YARDIMCI OLURUM...ŞUAN 1 TANE 2000 MOTOR TİPO MOTOR YAPIYORUM..BÜTÜN PARÇALARINI BULDUM TEMİN ETTİM DUYRULUR....YARDIMCI OLURUM....
quote:
@orjinaL_kartaL
msn varsa ekLe o konu hakkında konuşaLım şimdi konuşursan ban geLebiLiR....
demişsin ama senin profiline tıkladığımda üye profilini göremiyorsunuz diyor varsa face adresini at.