Şimdi Ara

*** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! # (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
2
Favori
50.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: elk_35

Kapı sacı değişmiş ama kol orjin.Bunlar garanti orjin bi arabadan söktüler bunları

bu nasıl iş yaa.............
  • fdd24 kardeşim benide eklermsin bende geldim

1989 BEYAZ ŞAHİN
  • Zafer hoşgeldin kardeşim.
  • iyi aksamlar herkese ve ustam sanada kolay gelsin........
    sana iki sorum olacak.... slx ler vurdurularak calıstırılabilir mi? ve slx in 1. vites ten 2. vitese geciş zor oluyor. bunun için ne yapabiliriz. birde geri vites bu araclarda kronık bir arıza mıdır. ben de bu sorun var.......(gözunu sevdiğimin 131 i butun viteslerin gecişinde tek parmakla şık dıye geciyor.)
  • quote:

((elbi)) İsimli üyeden alıntıdır
    2 Sene önceydi Yağmurlu bir akşam üstü. Arkadaşlarla Şişlideki cevahir Alışveriş merkezine gidiyoruz. Araba doğan. bilirsiniz kapalı otoparka LPG li araçlar giremez. Girişteki güvenlik görevlisi araçları kontrol ediyor. Girmee çalışıyoruz biz de yanalştık.
    Dili sürştü her halde
    --Görevli :Araba gazda giremezsiniz.
    --Ben: Benzine alalım o zaman.
    ARkadaşlar o anda gülmekten nefesleri kesilir oldu. abartısız 2 dkk arabayı çalıştıramadı ark.
    Görevlinin halini siz düşünün .
    Süper bi hikaye

mahmutcum benimde buna benzer bi hikayem vardı

migrosa gittik bizde kapalı garaja inerken görevli durdurdu garajın içinde

ewt dedim ben

beyfendi arabanız gazlı dedi

nerden gördün arabanın üzerinde mi yazıyor dedim (halbuki camda yapıştırma falanda yok)

hayır beyfendi genelde bu araçlar LPG li oluyorda ondan dedim dedi genç

bende : maşallah 6. hissin kuvvetliymiş dedim

biz gülme krizinden arabayı 2 kere de anca kaldırrabildim

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^miHARBİ^^

Zafer hoşgeldin kardeşim.

hoşbulduk ibrahimcim

sonuna kadar servise gitmeyen fiat kullanıcıları FOREVER
  • YA ARKADAŞLAR BİŞİDEN BAHSETMEK İSTİYORUM

BİLİYORUM KONUMUZLA İLGİ YOK O YÜZDEN ŞİMDİDEN ÖZÜRDİLERİM ....

ŞU HİKAYE OLAYI OLUNCA ANLATMAK İSTEDİM

BİZİM CADDE DE BİADAM 25-30 YAŞ ARASI HERGÜN CADDE DE AYNI YERDE DURUR VE GELEN HERKESE DEMİR PARA VARMI DİYE SORAR

MİLLET YA YOK DER YA KONUŞMAZ VEYA BAZI GENÇLER DÖVERLER ADAM BİRAS AKLİ DENGESİ İYİ DEĞİL ANLAYACAĞINIZ ..

NEYSE BİRGÜN ARKADAŞLARLA GİDİYORUZ CADEDE YAYA BİR ŞEKİLDE BU GENÇ GGELDİ

BANA: DEMİR PARA VARMI DEDİ

BENDE : VAR AMA VERMİCEM DEDİM

BİZİM ARKADAŞLAR BU OLAYA GÜLMEKTEN YERLERE YATTI

HAYIR ÇOCUĞA YALAN MI SÖYLESEYDİM EWT ÜSTÜMDE VARDI AMA VERMEK İSTEMEDİM ÇÜNKÜ ÇOCUĞUN BANKADA YÜKLÜ MİKTARDA HESABI OLDUĞU SÖYLENİYOR

BİZİM ARKADAŞLAR GÜLMEKTEN YERLRE YATTI,, HATTA YANIMIZDAN GEÇCEN GENÇLERDE BAYA GÜLDÜLER BEN ALAY ETMEK İÇİN SÖYLEMEDİM

NEYS ARKADAŞLAR BAŞIMDAN BÖYLE BİR ANI GEÇTİ AMA ÜZÜLDÜM ÇOCUĞUN O HALİNE

TEKRAR ÖZÜRDİLERİM KONUYU BÖLDÜĞÜM İÇİN

SADECE PAYLAŞMA GEREĞİ DUYDUM ...

• Zafercim,ne kusuru,sen güldürdün şimdi beni,gözüm kusurmu görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -EgeLi-

fdd24 kardeşim benide eklermsin bende geldim

1989 BEYAZ ŞAHİN

egeLi ekLedim tmm...sorun ve payLaşımLarını bekLeriz.!!!HOŞGELDİN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fdd24 -- 13 Şubat 2009; 21:37:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dembay

iyi aksamlar herkese ve ustam sanada kolay gelsin........
    sana iki sorum olacak.... slx ler vurdurularak calıstırılabilir mi? ve slx in 1. vites ten 2. vitese geciş zor oluyor. bunun için ne yapabiliriz. birde geri vites bu araclarda kronık bir arıza mıdır. ben de bu sorun var.......(gözunu sevdiğimin 131 i butun viteslerin gecişinde tek parmakla şık dıye geciyor.)

saoL...dembay

sLx vurdurarak çaLışır ama vurdukmak son derece sakıncaLı oLduğunda vurdurmayı önermiyoRum ve yapmanızı istmem...çünkü bu araçLar üstten esk. oLdu için kayışın sentesi atlama ihtimali büyük çünkü aracı yığdırıyorsun Alla muhafaz bir sente atLar motoru yersin...onun için SLX MOTORLARI VURDURMAYINIZ.....

1.vistesten 2. vitese geçişin zor oLması şanzımanın içi iLe aLakaLı o uzun iş şanızman faLan açıLık maşuon dedimiz parça var o deişLiye zor geçiyordur...yada hiLaLLerden yapaR.!!

o sorun Tüm KUŞ SERİSİNDE HASTALIK...............( geRi VitesE geçmeK.)

akLına takıLan bir şey varsa soR.!!

• quote:

Orjinalden alıntı: -EgeLi-

YA ARKADAŞLAR BİŞİDEN BAHSETMEK İSTİYORUM

BİLİYORUM KONUMUZLA İLGİ YOK O YÜZDEN ŞİMDİDEN ÖZÜRDİLERİM ....

ŞU HİKAYE OLAYI OLUNCA ANLATMAK İSTEDİM

BİZİM CADDE DE BİADAM 25-30 YAŞ ARASI HERGÜN CADDE DE AYNI YERDE DURUR VE GELEN HERKESE DEMİR PARA VARMI DİYE SORAR

MİLLET YA YOK DER YA KONUŞMAZ VEYA BAZI GENÇLER DÖVERLER ADAM BİRAS AKLİ DENGESİ İYİ DEĞİL ANLAYACAĞINIZ ..

NEYSE BİRGÜN ARKADAŞLARLA GİDİYORUZ CADEDE YAYA BİR ŞEKİLDE BU GENÇ GGELDİ

BANA: DEMİR PARA VARMI DEDİ

BENDE : VAR AMA VERMİCEM DEDİM

BİZİM ARKADAŞLAR BU OLAYA GÜLMEKTEN YERLERE YATTI

HAYIR ÇOCUĞA YALAN MI SÖYLESEYDİM EWT ÜSTÜMDE VARDI AMA VERMEK İSTEMEDİM ÇÜNKÜ ÇOCUĞUN BANKADA YÜKLÜ MİKTARDA HESABI OLDUĞU SÖYLENİYOR

BİZİM ARKADAŞLAR GÜLMEKTEN YERLRE YATTI,, HATTA YANIMIZDAN GEÇCEN GENÇLERDE BAYA GÜLDÜLER BEN ALAY ETMEK İÇİN SÖYLEMEDİM

NEYS ARKADAŞLAR BAŞIMDAN BÖYLE BİR ANI GEÇTİ AMA ÜZÜLDÜM ÇOCUĞUN O HALİNE

TEKRAR ÖZÜRDİLERİM KONUYU BÖLDÜĞÜM İÇİN

SADECE PAYLAŞMA GEREĞİ DUYDUM ...

yook egeLi ne özüRü renk katmışsın hikaye manyakkk...

]

• quote:

quote:

Kapı sacı değişmiş ama kol orjin.Bunlar garanti orjin bi arabadan söktüler bunları

Çok mu garibine gitti??
  • quote:

quote:

quote:

Çok mu garibine gitti??

• quote:

Yanlış olmasın ama araba kapı koluna kadar orjinal
     *** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI  *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! #

*** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI  *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! #

evet garibime gitti araban 92 model kapı sacında 91 yazıyo....

• @dembay

araça 91 sonu onun için ruhsata 92 oLarak geçmiş senin anLayacan yani yanLışLık yok bu konuda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

quote:

quote:

quote:

Çok mu garibine gitti??

araba orjın deniyor birde ve kapı sacı degişmiş kol orjın mış. bu aracın neyı orjınal ..sac degişik. yanlısmıyım.

ve ayrıca çok mu garibine gitti lafı biraz degişik imalar içeriyor gibi geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 16 Şubat 2009; 22:20:18 >

• Arkadaşım bak ne demişim orda başka bi arabadan sökmüşlerdir demişim.Orjinal lafı da esprisine nie sorun yaptın bu kadar anlamadım.Yanlış anladıysan lafımı da k. bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk_35 -- 16 Şubat 2009; 22:54:03 >
  • Selam takım.Nasıl gidiyor hayat.Benim balkızda yeni bi sorun başgöstermeye başladı(dembaydada aynı sorun vardı)Sabah soğukta marşa basınca marş motoru sıkışıp kalıyor,sonra düzeliyor.Sizce sorun ne olabilir.Not:marş motorunda bi sorun yok sanırım,yeni yapıldı.
  • Abi önceki sayfalardan birinde onun cevabı verildi galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^miHARBİ^^

Selam takım.Nasıl gidiyor hayat.Benim balkızda yeni bi sorun başgöstermeye başladı(dembaydada aynı sorun vardı)Sabah soğukta marşa basınca marş motoru sıkışıp kalıyor,sonra düzeliyor.Sizce sorun ne olabilir.Not:marş motorunda bi sorun yok sanırım,yeni yapıldı.

aS...,brahim abi...

dembayın progLemi soğuk havada oLup oLmaması iLe aLakaLı dğeiLdi onun ki şase pproglemi vardı..o ayrı..

seninde yah sargılarda bir proglem var yada burçlar sıkıyor...ama her ihtimale karşı şaselere bakmakta yara var...

sen demişsin bir proglem yok yeni yapıldı diye ama demekki var bişey belki yapım aşamasında bir sorundan dolayıda oLabiLir yaptırdın yere git durumu söle..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.