Şimdi Ara

*** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! # (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
2
Favori
50.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bugün ön parkalrı aldığım ampulle dğeiştreyim dedim fark kapağını 2tırnak metal klipsi tutuyordu çıkarttım takarken karanlıktı bir klips yerinden çıktı ne yapabilirim acaba 1klip tam tutuyor yarın gündüz gözüyle bakacağım inş oturur:S
  • Fdd24 guncelle artık sıteyı yaw rakam kotu :D
  • merhaba fdd24 ustacım epeydir foruma giremiyorum affola....
    sana daha önceden bir sorunumdan bahsetmiştim. maeşa basınca motor gırk deyip sıkısıp kalıyor. yani sanki makü bitmiş gibi ama yavaşça durma gibi degil sanki sıkışmış gibi. avansa baktırdım olmadı. buji kabloları degiştirdim olmadı. marş motoru 3 kez sökülüp bakılsı olmadı. sonunda bir usta motor silindir kapagından contasından piston ustune su alıyor dedi. ama bu atıza her zaman yapmıyor. bazen 6 ayda bir bazen 2 gunde bir. acaba su alsa herzaman yapması gerekmez mi. birde sabahları motor su motoru gibi pat pat diye calısıyor jıkleyi ceksem bile fark etmiyor gaz yemiyor yarım dakika sonra normale dönüyor..bazende stop ettikten sonra sarsılarak 3,4 saniye calışmaya devam ediyor. (avans normal) ustanın dediği silindir kapak contası arızası doğru olabilir mi??

araç benzinli lpg yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 27 Şubat 2010; 16:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fdd24

SEVGİLİ ARKADAŞLAR KONUNUN BAŞLIĞINDANDA ALAŞILACAĞI GİBİ SERVİSE GİTMEYEN ARKDAŞLAR İLE BURDA PAYLAŞIMLAR YAPALIM ELİMİZDNE GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLALIM..ARAÇ İLE SIKINTI,BİR PROGLEM VE SORUN ÇIKTI ZAMN BURDA HEP BİRLİKTE ÇÖZELİM..FİYAT KONUSUNDA ÖN FİKİR OLURUZ..TABİKİDE SERVİSE GİDEN ARKLARDA PAYLAŞIM YAPABİLİR KAPIMIZ HEPSİNE AÇIK SERVİSTEKİ PARÇA VE ARIZA HAKKINDA BİLGİ EDİNMİŞ OLURUZ...

BİDE ADETTENDİR BİR ÜYE LİSTESİ YAPARIZ...

///// ÜYELERİMİZ 7 / 24 /////

1.elk_35........................ | 92' ŞAHİN 1.6 BEYAZ |

2. onnurnno1 ............... | 85' ŞAHİN 1.6 BAL KÖPÜĞÜ |

3.orginal_kartal .............| 99' KARTAL 1.6 MET.ALEV KIRMIZI |

4.mustafasefa .............| 06' DobLo 1.4 YILDIZ MAVİSİ |

5.Energetic ...............| 99' PaLio 1.6 KADİFE KIRMIZISI |

6.Akin_tr .................| 08' DobLo 1.3 GÜMÜŞ GRİ |

7.SD7! ..........| 00' PALİO 1.4 BEYAZ |

8.akücü_amet ..........| 86' ŞAHİN 1.6 MAVİ |

9.olivyaperez ............| 01' KARTAL 1.6i.e. MET.GRİ |

10.Nike ......................| 98' DOĞAN 1.6i.e. MET.GRİ |

11.^^miHARBİ^^ .................... | 83' DOĞAN 1.6 GÜMÜŞ GRİ |

12.sametadali ..................| 01' MAREA SX 1.6 BEYAZ |

13.husam74 .....................| 00' BRAVA SX 1.6 TURKUAZ MAVİSİ |

14.-EgeLi- .......................| 89' ŞAHİN 1.6 BEYAZ |

15. daldiy .......................| 90' DAOĞAN L 1.6 MENEVİŞ MAVİ |

16. maho979 ...................| 01' DOĞAN 1.6i.e. LARCİVERT |

17. ercomert ...................| 04' ALBEA 1.2 16 V BEYAZ |

18. pegassus01 ...............| 98' DOĞAN SLX 1.6i.e. KUM GRİ |

19. faruk_17 ................| 01' SİENA 1.2 S MET.GRİ |

20.arsenelupin ...............| 01' SiENA 1.4 EL AC |

21.sepidi ........................| 88' KARTAL 1.6 (SLX görünümlü ) |

22.DJuqur ......................| 01' Siena 1.4 EL |

23.mars02 .....................| 94' Şahin 1.6 BEYAZ |

24.zeiffer .......................| 06' Albea 1.3 Multıjet BEYAZ |

25.ugurdogan57 .............| 04' Palio Multıjet 1.3 GRİ |

26.28acaba ...................| 05' Albea Multıjet 1.3 |

27.samican....................| 95' Şahin 1.6 NAR ÇİÇEĞİ |

28.Polat20 ....................| 86' DOĞAN 1.6 PETROL YEŞİLİ |

29.crayz_helboy............| 00' DOĞAN 1.6 MET.KADİFE KIRMIZISI |

30.iliyan.......................| 00' MAREA ELX 1.6 MET.GRİ |

31.Bornovali89.............| 01' Brava Sx 1.6 BOROK KIRMIZISI |

Beni de ekleyiniz arkadaşlar. Yeni farkettim epeydir foruma takılmıyodum. Bu başlığa takılırım artık.

• Bir sorunda benden ;

2003 model marea liberty'de göstergedeki ABS ikaz lambası ve yanındaki ikaz (!) lambası sönmüyor genelde.Kontağı ilk çevirmede sönmesi gerekirken sönmüyor yada sönse de genelde yolda giderken o iki ışık yanıyor, dolayısıyla ABS devre dışı kalıyor.ABS merkezinde değil ama tekerlerin birinde sorun oldugunu düşünüyorum.Servise gitmedim henüz.Böyle bir sorun basına gelen varmı? Nasıl çözüm yapıldı? Çözüm masraflı olacaksa artık kendim tespit edicem bu sorunu..(Elektronk teknikeriyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byati81 -- 24 Mart 2010; 23:09:02 >
  • Selam arkadaşlar.Uzun süredir gruba uğrayamadım.Aracım 4 aydır yatıyordu.Üzerindeki brandayı kaldırıp contası yanık motorunu yaptırmak üzere tamirciye gittim ve bütün masraflar dahil 130 liraya arızayı giderdim.
    İşte yerli malı bir aracın avantajı.Başka bi araba olsaydı ne 130 u,belkide 1130 lira olmuştu o masraf

*** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI  *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! #

• Arkadaşlar aracımda bir türlü çözemediğim elektrik problemi var.Aracımı satıp geri aldıktan sonra baş gösteren bu sorunu tarif edecek olursam;

Kısa far,frene bastıkça yada normal seyrinde kendi kendine sönüyor.Normal seyrindede uzundan kısaya çekince önce far sönüyor,sonra birkaç saniye sonra kısa far yanıyor.Yalnız bütün bu sorunlar varken uzun farda ne olursa olsun hiç bir sorun yok.

Tabi bu arada uzun fardayken sağ sinyal çalışıyor ama ne gariptir sol sinyal çalışmıyor.Gündüz farlar kapalıyken sinyallerde bir sorun yok...

Yine gariptir,arka sinyaller yanmıyor,ampullerinde sorun yok,sorun tamamen elektrikle alakalı.

Yine başka bir sorun,arka stobun teki yanmıyor,sorun yine elekrtikle alakalı.Ama yine gariptirki frene bastığım zaman fren lambalarıyla beraber yanmayan stop lambasıda yanıyor.

Kafayı yiyecem,elektrikçiye gitsem adam iki saat düşünecek bu nasıl bir sorundur diye

• bu formu açan arkadaşa tşk.ederim.beni de kaydeder misiniz?
  • arkadaşlar; 92 doğan L aracım var.Aldığımdan beri yarım marşla çalışan arabam dün sabah işe giderken çalışmadı.Arıza şu; Akü sağlam(ölçtüm).Marş basıyor ta ki akü bitene kadar.Araba iterek çalışıyor.Ancak marşı çok zorladığım zaman,yani uzun süre marşa basıtığımda da bir titreme sesi (dişli sıyırma sesi değil) geliyor.Arıza nereden olabilir? Yardımcı olursanız şimdiden tşk.ederim.
  • konuyu hortlatayım bari bi sanayici daha ekleyin. getz im servise şahin im sanayiye :=))
  • 2005 palio sl. 21.07.2010 dan beri sahibiyim. servise hiç gitmedim.
  • Fiat kullanıcıları bir arada olsun dedik ve stickerlerimizi bastırdık. İsteyen olursa kargo ile yada elden gönderim yapabilrim.

Resimleri için :http://www.fiatturkey.com/showthread.php?t=416
  • Benide ekleyin 98 uno 1.4 sxie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar iki hafta once 1.2 16v bir albea sahibi oldum kaportada sorun yok sadece motor icin emin degilim almadan once gosterdim sorun yok dedi usta simdiye kadarda sorun gormedim emin olamama nedenim 1.2 motor olmasi hep acaba demek istemiyorum motoru baktiricam fakat servisemi yoksa sanayide mi gostereyim karar veremedim disarda detayli bir inceleme yapiyorlarmi ayrica sizce gerek varmidir bosami endiseleniyorum insallah bir cevap alirim tesekkurler

• Cevap verecek biri yokmu

• Herkes servise gitti herhalde
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.