Şimdi Ara

*** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! # (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
2
Favori
50.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fdd24

quote:

Orjinalden alıntı: ugurdogan57

arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım eklerseniz sevinirim fiat palio 1.3 multijet gri

bir iki sorum var
    1: benim araç stop ettiğimde yani akşam bırakıp sabah altına baktıımda yağ görüyorum usta bana şanzıman yağ kaçırıyor dedi ee dedim nasıl ekliycez motor yağıyla aynı yerde olur arasıra bak motor yağı eksikse ilave et dedi
    2: klima motorundan olduğunu sandığım bir ses var hani yuvarlak teneke olurda içinne vida düşer sallandıkça bi ses çıkar onun gibi
    bunları nasıl ve kaça yaptırabilirim bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

ARACIN MODELİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM....4

2004

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurdogan57 -- 6 Haziran 2009; 9:03:33 >

• fdd 24 hoş geldin sensiz konudaki sorulara cvp vermeye çalıştım ama olmuyor. tekrar hg pc nin bozulmuş. Geçmiş olsunmu diyim artık... konuyu Up layalım...
  • aranıza benide alırsanız sevinirim 95 şahin 1.6 narçiçeği benzinli
  • quote:

Orjinalden alıntı: samican

aranıza benide alırsanız sevinirim 95 şahin 1.6 narçiçeği benzinli

HOŞGELDİN....

paylaşım ve sorunlarını bekleriz...iyi forumLaR....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sepidi

fdd 24 hoş geldin sensiz konudaki sorulara cvp vermeye çalıştım ama olmuyor. tekrar hg pc nin bozulmuş. Geçmiş olsunmu diyim artık... konuyu Up layalım...

hoşbulduk...Kardeş...öle yah ufak bir Pc arızası yaşadık ama ufak tefek bişey bize 1-1.5 ay forumdan geri bıraktı ama inşş bundan sonra aktif olmaya çalışıcam..seninde yaptıkların için saol..elinden geleni yapmışsın gerisi önemli değil..

• quote:

Orjinalden alıntı: 28acaba

ARKADAŞLAR 2005 YENİ YÜZ 1.3 MULTİJET SAHİBİYİM MÜMKÜNSE BENİDE ARANIZA KATIN YARDIMCI OLABİLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM KONULAR VAR

BEN SERVİSE YADA TAMİRCİYE GİTMEM ARACIMI KENDİM TAMİR EDERİM DİYENLERDENİM SAYGILAR

HOŞGELDİN....

sen baya farklı bir üyesin yah Ne SerVise Ne SAnayii...götürüyorsun aracı bravo......

araç Senin aLbeya dimi yazmamışsın ama...onu yazarsan seniviRim...

• 28acaba

PERFECT.....
  • @ugurdogan57

2004 okea...
  • Orjinalden alıntı: ugurdogan57

arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım eklerseniz sevinirim fiat palio 1.3 multijet gri 2004

bir iki sorum var
    1: benim araç stop ettiğimde yani akşam bırakıp sabah altına baktıımda yağ görüyorum usta bana şanzıman yağ kaçırıyor dedi ee dedim nasıl ekliycez motor yağıyla aynı yerde olur arasıra bak motor yağı eksikse ilave et dedi
    2: klima motorundan olduğunu sandığım bir ses var hani yuvarlak teneke olurda içinne vida düşer sallandıkça bi ses çıkar onun gibi
  • quote:

arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım eklerseniz sevinirim fiat palio 1.3 multijet gri 2004

bir iki sorum var

Motor yağını koyduğu yer motorun tam üstündeki kapaktan yağ takviyesi yapılır. Sanjımna ise yağ ya sanjımanın yanında ki yada altındaki tıpa açılır ve (POMPA) ile basılır yanı sanjıma sen kendin yağ ekleyemessin sanjımana oto kuaför vb yerderle yağ eklenir artı yağ kaçırıyosa sanjımanı baktır ve gerekeni yap 1 koyarsın 2 koyarsın unutrusun sonra yağ koymayı sonra Gitti sanjıman dünya masraf aman Hemen arızayı bi ustaya götür yaptır.
    diğer soruna gelince klimadan gelen ses büyük ihtimal hava borularında bişey kaçmıştır veya ızgaralardaki bi parça kırılıp içine düşmüştür ondan ses yapıyodur çalıştır kilimayı bak ses nerden geliyo sonra o havalandırma bölümünü sök ve boruları temizlemeyi deneye bilirsin...

• arkadaslar 15'' veya 16'' jant + lastık arıyorum

satacak olan arkaslar bana msn den yada ozelden ulasa bılırler.

arabam brava 1.6 2000 model

4*100 bijon aralıgı

bahadirhan2023@hotmail.com

saygılarımla...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadirhan2023

arkadaslar 15'' veya 16'' jant + lastık arıyorum

satacak olan arkaslar bana msn den yada ozelden ulasa bılırler.

arabam brava 1.6 2000 model

4*100 bijon aralıgı

bahadirhan2023@hotmail.com

saygılarımla...........

yardımcı olmaya çalışırız...
  • quote:

bir iki sorum var

ekledim seni...

bir defa şanzıman yağ kaçıyorsa şanızman yağı ile motor yağı hiç bir araba modleinde aynı dğeiş seninkin dede aynı yerde değil ben öle ustanın...bunun için şanzımana ayrı yerden yağ koyulur eyer ki şanzıman sa dikkat et sarmasın şanzzıman dişlileri...

• quote:

Orjinalden alıntı: sepidi

quote:

bir iki sorum var

Motor yağını koyduğu yer motorun tam üstündeki kapaktan yağ takviyesi yapılır. Sanjımna ise yağ ya sanjımanın yanında ki yada altındaki tıpa açılır ve (POMPA) ile basılır yanı sanjıma sen kendin yağ ekleyemessin sanjımana oto kuaför vb yerderle yağ eklenir artı yağ kaçırıyosa sanjımanı baktır ve gerekeni yap 1 koyarsın 2 koyarsın unutrusun sonra yağ koymayı sonra Gitti sanjıman dünya masraf aman Hemen arızayı bi ustaya götür yaptır.
    diğer soruna gelince klimadan gelen ses büyük ihtimal hava borularında bişey kaçmıştır veya ızgaralardaki bi parça kırılıp içine düşmüştür ondan ses yapıyodur çalıştır kilimayı bak ses nerden geliyo sonra o havalandırma bölümünü sök ve boruları temizlemeyi deneye bilirsin...

eyvallah saolasın

• Kimden: hardday
    Kime: 28acaba
    Tarih: 9 Haziran 2009; 14:36:19
    Başlık: seni bilen biliyor kardeş

28 Acaba daha önceki verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler.Bu işi bilen insanlardansın.Yaptığın yapıyor olduğun bakımlar onarımlar
    her yiğidin harcı değil.Verdiğin emek paylaşımlar için çok çok teşekürler usta.

Sağolasın harrdy kardeşim saygılar

yakıtlarımızı ekseri multijete yada fire motora
    shell yada apetten alalım saygılarki
    umarım reklama girmez

ve würth ün dizel ile enjeksiyonlu araçlar için solisyonları varki muhakkak bunları 40.000 km de bir yağ değişimlerine denk getirerek depoyu fullleyip muntazaman kullanalım saygılar

quote:
    Orjinalden alıntı: sevenlve2
    ustam nerde yapıyorsunuz hangi il birde ne kadar ücreti saygılar
    quote:

quote:

BUGÜN ......... DEPOYU söktüm .........İÇİ YIKANIP TEMİZLENDİ
    CAMONRAİL POMPAYI............İÇİ HAVA TUTULARAK VE WÜRTH SIKILARAK TEMİZLENDİ
    BASINÇ SENSÖRÜ.................İÇİ WÜRTH SIKILARAK TEMİZLENDİ
    MAZOT SENSÖRÜ...................HAVA VE ELEKTROLİZ İLE TEMİZLENDİ
    EMME MANİFOL SENSÖRÜ........İÇİ WÜRTH SIKILARAK TEMİZLENDİ
    MAF SENSÖRÜ........................İÇİ WÜRTH SIKILARAK TEMİZLENDİ
    DEPO ALTI MAZOT POMPASI....İÇİ HAVA TUTULARAK TEMİZLENDİ
    ENJEKTÖRLER.........................TAMAMI SÖKÜLDÜ AYAR YAPILDI ŞAPKA YAYLARI DEĞİŞTİ
    MAZOT FİLTRE KUTUSU...........İÇİNDEKİ SU BOŞALTILDI...FİLTRE DEĞİŞTİ CONTA DEĞİŞTİ SENSÖRLERİ WÜRT SIKILARAK TEMİZLENDİ
    TURBO .................................İÇİ DAĞITILDI WÜRTH SIKILARAK YAĞ BORULARI HAVA EMİŞ VE ÇIKIŞI BORULARI YAPRAKLAR VE MİL TEMİZLENDİ AYRICA BASINÇ AYAĞI SÖKÜLEREK TEMİZLENDİ

SONUÇ ...ARAÇ YAKIT VE PERFORMANSINDA % 30 A varan MÜKEMMEL BİR DEĞİSİM BİLGİNİZE

YUKARIDA YAZILANLARIN AYNISI FARKLI İSİM ALTINDA 1.2 VE 1.4 BENZİNLİ ALBEA MOTORLARDADA VAR VE BEN MAALESEF ONLARIDA YANİ ARKADASLARIMIN ARABALARINIDA YAPIYORUM BİLGİNİZE

İMZAMI DEĞİSTİRİCEM DİZEL VE BENZİNLİ PROFU

Orjinalden alıntı: akasya666
    slm arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olacak.2 ay önce 2005 model yeni kasa albea active multijet aldım. araç 185 binde 12000tl ye araba düzenli olarak servise girmiş kayıtlarıvar.ağır bakımları falan yapılmış hep .araçtan oldukça memnunum.20 tl ye yaklaşık ş.içi 160 km gidiyorum iyi değilmi arkadaşlar.sizlere sorum sizler deneyimli olduğunuz için. fiyatı sizce nasıl.arabamın topido gözü biraz sarkmış düzeltilirmi.klimam sanki biraz az soğutuyormuş gibi geldi neden olabilirki.birde kalkışlarda veya vites değişimlerinde hafif tık diye ses geliyor ama vitesler sorunsuzca geçiyor1 ay önce sanayide bir ustaya göstermiştim balatanda bir sorun yok ve gayet iyi aşağıdan kavrıyor demişti.bu durum normalmi.yakında servise bakıma gireceğim.servis maliyeti ne kadar olurki bilen varmı arkadaşlar..sorularım bunlar .şunuda belirtmeliyimki iyikide almışım gayet memnunum arabamdan.hepinize sayglar sevgiler arkadaşlar

BAHAKANKİ kardeşim güzelce cevaplamış + artı olarak şu eklenebilir

vites değişiminde tık diye ses????????????

1-debriyaj çatalı
    2-debriyaj hidroliği
    3-şanzuman ön takozu ki genelde yerinde kayma yapar Bunu anlamanın tek yolu lifte alıp klavuz deliklerinin birbirini karşılayıp karşılamadığı
    4-motor alt takozu ki şanzuman takozu kayınca gergide kalır mil yani uzun saplama vida
    5-tablalarda eğiklik yada burçlarda eskimeden olur

yani servis yerine bunları önce dışarda bir ustaya baktır emin olunca secimini yap oke

BEN DİZEL PROFU VE BAHAKANKİ KARDEŞ BENZİNLİ PROFU

Orjinalden alıntı: kerkenes71

arkadaşlar alba takımına yeni üye oldum.ben 2 yıl önce 2004 model 1.2 16v el sahra beji araç aldım.arcımın kaputunda sadece küçük bir yerinde vernik kavlaması vardı.şimdi ise kaputun yarısında,tavanda ve bagaj kapağında oluştu ve giderek büyüyor.bundan 1 ay önce fiat servisine götürdüm.bilirkişi çağıracaklarını söylediler.çünkü nerde 2004 sahra beji albea görsem aynı sorun var.1 hafta sonra beniçağırdılar ve komple boyamayı kabul ettiler.bu seri böyle dediler.fakat fabrika hatası olduğuna dair bir belge vermekten kaçındılar.şimdi elimde kople boyalı bir araç var 2004 albealara dikkattt.....

KARDEŞİM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN

1-servis fişin varmı
    2-boyandığına dair makbuz
    ve teslim oke fişi

bunlarla tüketici hakları mahkemesine başvurup dava açacağını servise söyle sana bunun ile ilgili evrakları fabrikadan sağlıyacaklardır
    yok ama öyle yapmazlar ise dava aç aracını değistir.
    Hemde boyanmış olsa bile saygılar

Orjinalden alıntı: bahakanki

önceki sayfalarda ikinci el araç bakan arkadaş baktığı bir arcın kople boyalı olduğunu söylemişti.biz de yorumlar yapmıştık.şimdi bakıyorum da kerkenes arkadaşın aracı gibi o araç ta aynı renkteydi.eğer 2004 model o renk araçlarda boya hatası varsa gerçekten satıcının dediği doğru olabilir.

BAHAKANKİ YORUMUNDA HAKLISIN

çünki
    2003 yarıdan itibaren 2004 sonuna kadar olan boyalar hatalıdır tüm kullanıcıların bilgisine ve bazı arkadaşlar 1 yıla yakın uğraşarak araçlarını bu sebepten TÜKETİCİ HAKLARI MAHKEMESİ KARARINCA değiştirmiş yada tümünü boyattırmıstır ve aslında bu araçlar serviste değil fabrikada özel odalarda tüm kaporta KUMLAMA denen boya sökme işlemine tabi tutularak tekrar boyanmıştır ki bu boyama stili ile aracın boyandığı asla belli olmamaktadır bilginize
    saygılar

Orjinalden alıntı: ahzel
    kardeş bendeki 1,2 2004 albea el ac lastikler 185/65/14 ama benim lastikçi arkadaş kafamın etini yiyo illa sana 175 lik takalım 1 vites karlı olursun diye söylüyo,,ne olacak arkadaşlar sizce nedir,,değiştirelimmi 175 likle
    quote:

albealar için en uygun lastik ve jant ölçüleri

185/65/14 GENEL STANDART

185/60/15 YÜKSEK PERFORMANS............BENDEKİLER MİCHELİN VE LANCİA ALESSO 7 KOL JANT
    185/65/15 Eğer YÜKE BİNİYOSANIZ
    195/60/15 SPOR YÜKSEK PERFORMANS
    195/55/16 CADDE VE DRAG TABİKİ TURBO BOSS YADA CHİP UYGULAMASI İLE BİRLİKTE

yakıtta İLK ÜÇ LASTİKTE ARTMA KM DE %2.5 kuruş kadar ama diğerlerinde %10...15....25 arası
    Orjinalden alıntı: hardday

28 Acaba daha önceki verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler.Bu işi bilen insanlardansın.Yaptığın yapıyor olduğun bakımlar onarımlar
    her yiğidin harcı değil.Verdiğin emek paylaşımlar için çok çok teşekürler usta.

çok teşekkür ediyorum sağolasın kardeşim ben her daim ALLAH izin verdikçe buradayım
    ben servise gitmeyen dışardada arabasını tamir ettirmeyenlerdenim
    BEn arabamı kendim tamir ederim diyenlerdenim

Orjinalden alıntı: mevax

merhabalar,
    bende 2009 model albea 1.3 mjet kullancısıyım.
    ilk zamanlar arabayı kullanmaya başladığımda kontağı çevirdiğimde kısa zamanda test ok diyordu.
    daha sonraları test ok yazısı daha geç çıkmaya başladı.
    arada bir ısıtma bujisi arızası uyarısı veriyor.
    servise götürdüğümde önce ısıtma bujisi kutusunu değiştirdiler.
    sorun yine devam edince ısıtma bujisi kablolarını da değiştirdiler.
    sorun hala devam ediyor, servisle konuştuğumda baştan aşağı tekrar bakmamız gerek diyor.
    Sizce sorun nereden kaynaklanıyor acaba?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
    İyi akşamlar...

ısıtma buji arızası
    aaaaaaaaaaa

dostum rezistans dalgalı ısık
    1-ısıtma bujisi
    2-mazot filtre kutusunda su varsa
    mazot filtre kutusunun üstünde basınç ve altındaki su sensörlerinin fişleri cıkıksa
    3-ısıtma bujisi ateşleme regülatöründe sorun varsa yanar
    4-maf sensörü arızası
    5-yanma odası ateşleme zaman hatası

1-değistirmissin
    2-filtre acılıp bakıldımı yada üstündeki beyaz düz tornavida giren yer açılarak yada gevşetilerek mazot bir süre boşa akıtıldımı (araç çalışır durumda olacak) fişlere bakıldımı
    3-değistimi
    eğer bunlarda yeterli olmadıysa
    4-maf sensörü arızalı olabilir çünki sıcaklığı yada soğuk havayı ölcemediğinden beyin devamı 5
    5-yeterli mazot pompalayamaz ve araba geç çalısır

buda ateşleme sorunu yapar
    eğer yanıp yanıp sönüyorsa mazotta su var
    eğer arada sırada yanıp sabit kalıyorsa ve araç ısınınca geciyorsa ısıtma bujisi

arkadaşlar inanın diğer sayfalarda yazdığım bakımları serviste yada dışarıda sizler yaptırtmaya kalksanız sorun ustalarınıza enaz dışarıda 700 ytl serviste 1000-1300 ytl tabiki elinizden geliyor ise neden sizlerde yapamayasınız sorun resimli ve anlatımlı tarifler sunayım

mesela bu gün tamponu söktüm arkasında intercooler var onun borularıyla içini würth yaparak temizledim ve yerine taktım
    arkadaş ben naptım nerden taktım bu araba işine
    alcanız olsun servisler az para alında üstümüz basımız yağ is pis kokmama olmasa

BEN ORDU İLİNDEYİM VE YENİSANAYİ BOĞAZ İÇİ OTO BEKLERİM KAÇ PARA DEĞİL DOSTUM FORUMDAN GELDİYSEN SANA BUNLAR 300 ytl hepsi dahil yemeğin çayın da benden ama vaktin olacak oke

BEN DİZEL PROFU VE BAHAKANKİ KARDEŞ BENZİNLİ PROFU

albea takımı sayfasında aradığınız tüm ip uçları imzam altında var saygılar

• KULAKTAN DUYMA VE İNTERNETTEN BİLGİLERLE BAZI ARKADASLAR ARAÇLARININ MOTOR AYARLARINI BASINÇ AYARLARINI HATTA ZARARINDAN ÇOK YARARI OLAN SEN SÖRLERİ FİSLERİNİ SOKEREK ARACIN PERFORMANSINI ARTTIRMAKTA BU DİZEL YADA BENZİNLİ AYNI OKE

İSTE BURADA NOLUYO ARAÇ NORMALDE SON SÜRAT 170 İSE 200 BASIYO 1700 DEVİR+DK DA TURBO AÇACAKSA 1500 BARDA SENSÖRLERİ PROGRAMLA YANILTARAK AÇTIRMAKTA AMA NOLUYO SONRA MOTOR ÖMRÜ 400000 BİN İSE GELİYO ÖMÜR 200000 BİNE VE SEN 130 BİNDE BİR ALBE A ALIYOSUN ELİNE PATLIYO

BENİM DEDİĞİM İYİ BİR USTAYA BAKTIRMAK Kİ BAZEN BİLGİSAYARIN BİLE SEZE MEDİĞİ ARIZALAR VAR ARKADASIM

YOKSA ARACI GÖTÜR SERVİSE TAKTIR BİLGİSAYARA ARIZALARI GÖR

ÖLE KOLAYDEĞİL
    MESELA ENJEKTÖR YADA ENJEKSİYON YANMA ODASI ATEŞLEME ZAMAN HATASI

YADA SENTESİ KAYMIS BİR ARACIN ARIZASI SÜBAPLARIN EĞİK OLDUĞUNA DAİR ARIZA

ARABAYI ALACAK ARKADASA DİYORUMKİ

SEN GEL HELE BİR KENARA DUR BAKIM ATLAMA HEMEN ÖLE

ÖNCE İYİ BİR SERVİSE GİT YAZDIKLARIMI NOT AL SENSÖRLERE BAKTIR CİHAZDA EMİS VE KOPRESYONLARA BAKTIR YANMA ODASI BASINCINA BAKTIR

SEN HANGİ SERVİSE GİDERSEN GİT YAPACAĞI ŞU ARKADASIM TAKACAK BİLGİSAYARA VE HATA KODU VARMI DİYE BAKAÇAK
    VE KOD VARSA DİCEKKİ SANA SU KOD VAR BUNDAN YAPAR ONA BAKACAK
    AMA BAZEN 0.1 DEĞERLİ ARIZALAR VARDIRKİ BUNLARI BİLGİSAYAR ARIZA ADI ALTINDA GÖRMEZ

BU BENZİNLİDEDE DİZELDEDE AYNIDIR KANKA OKE

BU NU TEKER TEKER
    ABS
    KLİMA
    AİRBAG
    ELKTRİK TESİSATI
    ATESLEME
    YAĞLAMA
    YAKIT
    PÜSKÜRTME
    YANMA ODASI
    GİBİ DEĞERLERE TEKER TEKER BAKIP SÖYLEMELİ
    OKE

SANA ANA SAYFADAKİNİ DEĞİL YANİ ROM DAKİNİ DEĞİL RAM DEKİNİ SÖYLEMELİ OKE

BOYAYI ATAN ADAM KARIŞIMI BAGAJ İÇİNDEKİ ORJİNAL TOFAŞ NUMARAYA GÖRE YAPMISTIR
    AMA ARACA SAHİBİ TARAFINDAN ALDIĞINDAN BERİ BOYA KORUMA VE CİLA PASTA GİBİ İSLEMLERİ YAPTIRMADIĞINDAN ATILAN BOYANIN ARAÇ ÜSTÜNDE KURUYUNCA RENGİ TUTMAMISTIR VE MECBUREN TÜM ARABA BOYANMIŞ OLABİLİR ARKADAŞLAR

YADA ARAÇ İLLA ALINACAK İSE BOYALI OLAN TÜM AKSAMIN KAPORTANIN MESELA
    1-KAPININ ...KAPUTUN......BAGAJIN..... YADA TAVANIN .....YAN DİREKLERİN .....HANGİSİNDEN ŞÜPHE EDERSENİZ ARTIK İÇ DÖSEMESİ SÖKÜLÜR VE KAPORTANIN İÇİNE GÖZLE VE ELLE BAKILIR ÇEKİÇ DARBESİ VE KAYNAK İZİ YADA ÇEKTİRME KANCA İZLERİ VARMI DİYE OKE BÖYLECE ARACIN KAZAMI YOKSA YANIKTANMI BOYANDIĞI NETANLASILIR

2-BİRDE ELEKTRONİK KUMPAS İLE BAKILIR FABRİKA NORMLARI 0.48 İLE 0.98 DİR BAZEN FABRİKA HATASI İLE 1.45 ADA ÇIKABİLİR BUNUN ÜZERİ ÖLÇÜMLERİN ALTINDA MACUN VARDIRKİ BUNLAR KAZA SONRASI YAPILIR
    ARAÇ YANIKTAN BOYALI İSE SERPME BOYA ATILIR BUDA EN FAZLA 1.25....35....45 DİR

• arkadaşlar moralim çok bozuldu benim 2004 palio nun kliması çalışmıyordu dün sanayinin yolunu tuttum nese gaz felan bastılar klimayı bi açtımki soğuk üflemiyo sonra usta dedi bi komrasöre bakalım meğer benim komprasör kitlemişyani sizin anlayacağınız masraf büyük

ustanın yapmak istedikleri

1: komprasörü değiştirecek baktım hakkaten ölü
    2: komprösörün yanında bi filtre var metal olan o da rahmetli
    3: haliyle komprösör arızalanınca içine pislik felan gitmiştir diye tüm klima sistemi temizlenecek
    4: tekrar kaçak varmı bakılıp gaz basılacak

fiyatı 750 tl benim öğrenmek istediğim fiyat çok mu iyi mi? en azından kendimi rahatlatmak istiyorum yorumlarınızla

herkeze kazasız sürüşler.
  • arkadaşlar,
    bugün 2006 grande punto active 1.4 fire araçla pazarlık yaptık. 26binde lpg li, boya yok, 18bin e anlaştık sayılır. Ancak araçta bir arıza olduğunu söyledi. Burası küçük bir şehir olduğundan yetkili servis yok. Yardımınıza ihtiyacım var.

Direksiyon elektrikli olduğundan şu anda balans(titreme) yapıyor deniyor. Bu arızanın ne olduğunu bilmiyorum. Aranızda böle bi arıza ile karşılaşan varsa, bu arıza sıkıntı vericek bir arızamıdır ve tahmini masraf ne olur. teşekkürler...
  • Fatih usta gruba hiç uğramıyorsun ne oldu senin şahine, hem bak bizim grupta bir sürü servise gitmeyen araç var kısa zamanda en azından bir selam gönder.
  • günaydın arkadaşlar.benide eklerseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.