Şimdi Ara

*** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! # (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
2
Favori
50.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya mahmut,şimdi kim karıştıracak önceki sayfaları,konuyu gündeme getirdik,bilen bi daha cevaplasın
  • Fdd24,ya bu sargılar,burçlar falan marş motoruyla alakalı bişeymi?(Ya kusuruma bakmayın.Cahillik işte)
  • ibrahim abi ettt.....

bu parçaların hepsi marş motoru içinde ve bunlardan kaynaklanabiir..düşüncem...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

ibrahim abi ettt.....

bu parçaların hepsi marş motoru içinde ve bunlardan kaynaklanabiir..düşüncem...!

Teşekkürler Fdd24.Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa.
  • be tşk edeRim ...ibrahim abi..!!
  • Güncel
  • iyi geceler team
  • Forum sessizleşmiş yaww
  • Sa....takımım....hakkaten çookk sessiz forum 2-3 gündür işLerden başımızı aLamıyoz ki formua bakaLım neyse yarın hafta sonu haraket getiririz.!!
  • Fdd usta benim aracın ön amortisörler çok mu yukarıda sence??
     *** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI  *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! #
  • @elk_35

resime göRe hakkaten yüksek gibi ama gerçeğiyLe birebir bakmakdan asLında kesin bir cvp veremem ama resine göre konuşayım..yüksekte..!!

ama iyi işte aLtı koLay koLay sürtmez...
  • Haklısın.Zaten karterin altında koruma yok.Sürterse ii olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: elk_35

Haklısın.Zaten karterin altında koruma yok.Sürterse ii olmaz

sen gene bir muhfaza ya buL çıkma yada kaportacı yaptıR...
  • iyi akşamlar benide ekleyin 90 model doğan l meneviş mavi.

arkadaşlar benim arabanın arkası simit tüp oldundanmi bilmem normaldan daha aşada duruyor sanki . takoz koydursam 1 cm kadar yada yaylarımı değiştirsem .takoz yol tutuşu bozar ama yayda pahalı . bu şekliyle istediğim giibi diri durmuyor bizm kapının önünde bi şahin s var zıpkın gibi araba gıcık oluyorum. ama iyiniyetli tabi kıskançlık yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daldiy -- 20 Şubat 2009; 22:40:07 >
  • @ daldiy

asLında en incesinden bir takoz koydırsan araç rahatLar iyi oLur..yay değiştirsen maliyetLi oLur...yoL tutuşu faLan fazLa farketmez yokk fazLa yükseLmedikçe..!!
  • @daldiy

ekLedim HOŞGELDİN GRUBA....

payLaşım ve sorunLarını bekLeRiz..........
  • eklemissin ellerin dert görmesin. ustam benim araçda 185 70 13 lastik vardı her nekadar 175 70 13 deselerde tüm araştırmalarımda bu model araçların lastiklerinin orjinal boytu ilk verdim rakam. ben 6 kol slx jant taktım birde 185 65 14 lastik. lakin araba bu yeni lastiklerle yaklaşık 2cm yükseldi ve eskiye göre yalpa yapıyor slx lerdede bu jant lastik var onlarda drum nası bilmiyorum.birde arkaya takoz koyunca kelebek gibi uçmasın araba. şimdi bu 4 aylık lastikleri 175 65 14 lemi değiştirsem yoksa 185 60 14 lemi 60 yanakda çok dar.
  • Servisin 25 lira aldığı işciliğe sanayideki usta 40 lira istedi.Hiç ses çıkarmadım verdim.Bir daha görüşürüz beklesin beni.Topu topu bir buji balata değişti el insaf yani.
    Sanayi noluyoruz.
  • s.a arkadaşlar benide eklermisiniz 2001 doğan 1.6 ie
  • rengi unuttum lacivert
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.