Şimdi Ara

*** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! # (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
2
Favori
50.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: daldiy

iyi akşamlar .zaman zaman şüpheleniyordum ama arkadaşda diyince şüüphelendim .yan koltuğa biri oturunca araba sağa fazla yatıyor .tamam 90 kilo civarıyım yanımda oturdan arkaşda 100e yakın kafa kafa gibiyiz okadar bariz yan yatması olası diil .neden olabilir. Fdd24 ustam bo konuyu kuş grubu forumumuza açsam darılmassın sanırım belki başına gelen vardır.

yook est. neden darıLayım bencede bu konu o araya açsan burdan daha çook biLgi aLırsın çünkü o kuLLanış bakımına girdi için elbet birinin başına geLmiştiR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elk_35

Arkadaşlar arabanın ne kadar yağ eksilttiğini nasıl anlaşılır??Mesela diyolar ki 1000 kilometrede 1 litre yağ eksiltiyo diyolar.Yağ çubuğundaki iki çentiğin arsı ne kadar yağa denk geliyo yani??.Beni aydınlatırsanız sevinirim

@elk_35

2 çentik arası 500 Gr...

1 çentikte oLursa 1 Kg

hiç göstermiyorsa 2-2.5 Kg aLır.!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

quote:

Orjinalden alıntı: daldiy

iyi akşamlar .zaman zaman şüpheleniyordum ama arkadaşda diyince şüüphelendim .yan koltuğa biri oturunca araba sağa fazla yatıyor .tamam 90 kilo civarıyım yanımda oturdan arkaşda 100e yakın kafa kafa gibiyiz okadar bariz yan yatması olası diil .neden olabilir. Fdd24 ustam bo konuyu kuş grubu forumumuza açsam darılmassın sanırım belki başına gelen vardır.

sağ amortisörler gümlemiş olabilir

bende sametadali hakkında yorumuna kayıLıyorum yer patlayıp çook esnemişse böLe bir durumda bir taraf çökme yapar...

• Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama paylaşmak istedim
    http://akilli.tv/video/83587/super-kolbasti-nedim-zapci.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk_35 -- 23 Şubat 2009; 21:12:35 >
  • quote:

Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama paylaşmak istedim
    http://akilli.tv/video/83587/super-kolbasti-nedim-zapci.aspx

eet bu koLbastıda baya ün saLdı bu kişiLer güzeLde oynuyorLaR....heLaL oLsun.....

• bilgiler için eksik olmayın yarın bi gidiiym bakıyım ne var ne yok masraf üstüne masraf
  • Arkadaşlar muayene için arabama bütçe ayırmışken yeni bir sorun başgöstermeye başladı.Benim difransiyel sanırım dağıldı dağılacak.Kalkışlarda difransiyelden keskin bir demir sesi geliyor.Tabi sürüş esnaasındada gazı bırakıp sonra tekrar gaz verdiğimdede aynı ses geliyor.
  • hocam bizide ekleyin 2001 siena 1.2 s
  • buda fotosu

*** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI  *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! #
  • Fdd usta benim arabanın subap ayarları bozuk.Arabanın sesi resmen pancar motoruna döndü yawMotordaki ses artışının subap ayarlarıyla bi alakası var mı?Mesela önceden arabanın fanı çalıştığında motorun sesini hiç duymazdım.Şimdi fan bile bastıramıyo motorun sesini
  • Fdd24 ustam !

Benim sürücü koltuğu hafif sallanıyor bu sallanmayı nasıl düzeltebilirim varmı bir yöntemi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^miHARBİ^^

Arkadaşlar muayene için arabama bütçe ayırmışken yeni bir sorun başgöstermeye başladı.Benim difransiyel sanırım dağıldı dağılacak.Kalkışlarda difransiyelden keskin bir demir sesi geliyor.Tabi sürüş esnaasındada gazı bırakıp sonra tekrar gaz verdiğimdede aynı ses geliyor.

ibrahim abi...dedin gibi dağıLmak üzerdir...

büyük bir ihtimal aks dişLiLeri dağıLmış..eyer yan biLya ve ayana martıda bişey yoksa fazla masraf açmaz ama eyer ki ayna karıncalanma yapmış ise ve yan biLyaLarda muhakkan sağlam çıkmaz 400 TL...gözüyLe bakmadan yarar var..bu defransiye yaptırdın mı bir daha arkana bakmazsın abi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk_17

hocam bizide ekleyin 2001 siena 1.2 s

hocam ekLedim....HOŞGELDİN.......

payLaşım ve sorunLarını bekliyoruz...

Arabanda güzeLmiş..Allah kaza beLa göstermesin..!!

• quote:

Fdd usta benim arabanın subap ayarları bozuk.Arabanın sesi resmen pancar motoruna döndü yawMotordaki ses artışının subap ayarlarıyla bi alakası var mı?Mesela önceden arabanın fanı çalıştığında motorun sesini hiç duymazdım.Şimdi fan bile bastıramıyo motorun sesini

supap ayarı motor sesini çooook büyük bir öLçüde değiştirir onun için bence en kısa zamnda supap ayarı yaptır yoksa eks. miLini yiyebiLirsin yenisi 75 TL...çıkması 35-40 TL değişiyor haberin oLsun.!!

eLk_35 arkadaşım..!!

• quote:

Orjinalden alıntı: orginal_kartal

Fdd24 ustam !

Benim sürücü koltuğu hafif sallanıyor bu sallanmayı nasıl düzeltebilirim varmı bir yöntemi?

koLtuğun aLtında metrik 8'' civataLarı var...onLarı bir sık...eyer oLmaz ise bazı kuŞ grupLarında oLuyor tabandan kopuyor bide orayı kontroL ettirirsin....

Not: metrik 8'' civata 13 Lük...
  • sağol fdd24 arkadaşım
  • Avans ayarınada bibakman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk_17

sağol fdd24 arkadaşım

sende saoL..!! senin konunada yazmıştım 1.2 S'e sekman attık fotoları koyacam diye yarın akşam koyarım inşş şuan da tel yanımda değil.......
  • tamam hocam önemli değil ilk soromu sorayım bizim silecekler çalışmıyo kolu büküyoruz 5 dk falan sonra bir kere oda tam değil yukarı doğru çıkyo öyle duruyo acaba neresinde sorun vardır iyi günler
  • Fdd 24 önceki soruma cevabın için teşekkürler haftasonu ilgilenicem koltukla, bu arada bu 100 km hızlarda başlayan rüzgar sesine bir çözüm yolun varmı? Ben geçen yaz fitilleri orjinalleri ile değiştirdim çok toz alıyodu köy yolunda yenileyince toz moz almıyo rüzgar seside az bişi kesilmişti ama yinede var maalesef ben sesin tam olarak nereden geldiğini anlayamadım en yakın ihtimalim dikiz aynasının ayar çubuğunun dip kısmı gibi geldi, buradan olabilir çözüm önerilerini bekliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orginal_kartal -- 24 Şubat 2009; 23:48:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.