Şimdi Ara

*** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! # (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
2
Favori
50.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tmm arkadaşım..bak senin grup biLyaLarı da gidik o arabanın sen buna kompLe bir şanzıman bak..grup biLyaLarınıda değiştirmeye kaLksan hepten hakı bokunu geçecek afedersin onun için kompLe şanzıman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: comedian9

quote:

Orjinalden alıntı: __UMUT__

Arkadaşlar benim linea da Geri vites geçmiyo zor geçiyo acaba dişlilerde bi problenmi var?

Linealarda geri vites çift kademeli gibi bir şey ve hidroliktir.Geri vitese taktığınızda mandalı çekince pedala ilk bastığınızda pedal sonuna kadar gitmiyor bir iki saniye bekleyin ve biraz daha bastırın sonuna kadar gidecek ve geri vitese rahat geçecektir.İlk zamanlar bende alışamaştım şimdi çok kolay geçiriyorum.Zamanla alışacaksınızdır.

gereken biLgi veriLmiş...Tşk edeRiz.....

• quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

@ orginal_kartal

tmm arkadaşım..bak senin grup biLyaLarı da gidik o arabanın sen buna kompLe bir şanzıman bak..grup biLyaLarınıda değiştirmeye kaLksan hepten hakı bokunu geçecek afedersin onun için kompLe şanzıman...

Grup bilyaları, motor takozları bunlardan pek anlamam ama sen komple şanzıman değişcek diyorsan olay bitmiştir, desteğin için teşekkürler, benden bıkacaksın ama son olarak bu grup bilyaları nedir? Sadece onları yenilesek maliyeti ne olur? Şanzımanı bu şekilde dişliler yanık halde kullanmaya devam edersem bir sorun çıkarırmı gün geçtikçe, yolda bırakırmı? Çünkü şu sıralar şanzımana harcayacak param yok o yüzden en erken yaza doğru olur diye düşünüyorum... Hep kafama takılırdı bu bilya sesi amcamın kartalındada vardı bu sesten pedala basınca kesiliyordu peki yaptırınca bu ses gidecekmi yoksa pedala bassakta basmasakta ses yapacakmı?

• quote:

@ orginal_kartal

Grup bilyaları, motor takozları bunlardan pek anlamam ama sen komple şanzıman değişcek diyorsan olay bitmiştir, desteğin için teşekkürler, benden bıkacaksın ama son olarak bu grup bilyaları nedir? Sadece onları yenilesek maliyeti ne olur? Şanzımanı bu şekilde dişliler yanık halde kullanmaya devam edersem bir sorun çıkarırmı gün geçtikçe, yolda bırakırmı? Çünkü şu sıralar şanzımana harcayacak param yok o yüzden en erken yaza doğru olur diye düşünüyorum... Hep kafama takılırdı bu bilya sesi amcamın kartalındada vardı bu sesten pedala basınca kesiliyordu peki yaptırınca bu ses gidecekmi yoksa pedala bassakta basmasakta ses yapacakmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: orginal_kartal

quote:

@ orginal_kartal

önceLikLe bıkma faLan oLmaz burda bir konu açtık herşeyi sorabiLiRsin bıkma faLan yokk....

ondan sonRa sen yaza kadaR bib bu şekiLde bişey çıkarmaz yoLda bırakacak bir şey oLmaz..sadece ses yapar rahatsız edeR...onun haricinde bişey yapmaz...

biLyaLarı değiştirsen o ses gider bassanda geLmez ses bıraksanda geLmez..ama biLyaLarıda yaza değiştir masraf etmeye gerek yokk...çünkü şanzıman inecek açıLacak dünya işçiLik o biLyaLarda biRaz pahaLı oLabilir şuan heç bir fikrim yok ama sen böLe devam et yazın kompLe bir şanızman atarsın üzeRine.!!

• quote:

quote:

quote:

@ orginal_kartal

önceLikLe bıkma faLan oLmaz burda bir konu açtık herşeyi sorabiLiRsin bıkma faLan yokk....

ondan sonRa sen yaza kadaR bib bu şekiLde bişey çıkarmaz yoLda bırakacak bir şey oLmaz..sadece ses yapar rahatsız edeR...onun haricinde bişey yapmaz...

biLyaLarı değiştirsen o ses gider bassanda geLmez ses bıraksanda geLmez..ama biLyaLarıda yaza değiştir masraf etmeye gerek yokk...çünkü şanzıman inecek açıLacak dünya işçiLik o biLyaLarda biRaz pahaLı oLabilir şuan heç bir fikrim yok ama sen böLe devam et yazın kompLe bir şanızman atarsın üzeRine.!!

Sağolasın Fdd24

- Yaza doğru olur inşallah o işleri hallederim, çıkma şanzıman deyince insanın içine ister istemez bir kuşku düşüyo sonuçta o da kullanılmış bir mal, sonra neden çıkmaya düşmüş bu parça diye düşündürüyor herhalde kaza yapan araçların şanzımanlarıdır diyorum.

İnternettende o debriyaj pedalı ile ilgili sesi biraz araştırdım, kimisi debriyaj rulmanı demiş, kimisi prizdirek demiş bir sürü şey söylenmiş bakıyorumda sadece bizim arabalarda yok bu sorunlar, her araba da aynı şey şikayet edilen demekki sadece kuşlara ait bir şey değilmiş.

Ben yağı değiştirsem bir nevze fayda görürmüyüm ?

• quote:

Orjinalden alıntı: elk_35

Yanlış olmasın ama araba kapı koluna kadar orjinal
     *** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI  *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! #

*** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI  *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! #

benim arabadan sonRa TR nin 2. orJin Şahinin senin ki KanKa..!

• Kapı sacı değişmiş ama kol orjin.Bunlar garanti orjin bi arabadan söktüler bunları
  • @ orjinal_kartal

arkadaşım bu ne demek oLuyoR...bize güvenin yok mu da başka bir yere konu açıyorsun....

http://forum.donanimhaber.com/m_29486595/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: elk_35

Kapı sacı değişmiş ama kol orjin.Bunlar garanti orjin bi arabadan söktüler bunları

• quote:

@ orjinal_kartal

arkadaşım bu ne demek oLuyoR...bize güvenin yok mu da başka bir yere konu açıyorsun....

http://forum.donanimhaber.com/m_29486595/tm.htm

Fdd24 !

- Bu konuyu önceki akşam gece saat 2 gibi açmıştım, tahmin ettiğim gibi bu başlığı görünce kızacağını biliyordum ama her harükarda diğer insanların sadece yorumlarını görmek istedim gördimki 2 günden beridir doğru düzgün yardımcı olanda yok millet dalgaya vurmuş, zaten öğreneceğimi ben bu akşam senden öğrendim seninle hiç bir ilgisi yok bu durumun sana güvenip güvenmemekle alakası yok, bundan şüphen olmasın sana güvenim sonsuz ayrıca bundan sonra böyle sorunları senin başlığında paylaşıcam tabiki, o başlığı açmamın sebebi sabırsız olmamdan dolayıydı gecenin ikisinde senden de haber alamayınca açmıştım kaldırıyorum...

• Tmm arkadaşım bidaha oLmaması temenniyihLe bida oLuRsa yaRdımcı oLmam biLesin....

iyi geceLeR.............
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benim linea da Geri vites geçmiyo zor geçiyo acaba dişlilerde bi problenmi var?

arkadaşım diŞliLer bu kadar kısa sürede bişey oLacanı tahmin etmiyorum...geri vites geçişi nasıL bu LineaLarda mandaLLaı mı yoksa mandaLsız basmaLı mı..???

eyer madaLLı iLe mandaL mekanizmasında bir şey oLabiLiR...

Mandalsız basmalıda değil direk atıyosun...
  • Kaldırcaktım ama nasıl kaldıracağımı bilmiyorum .
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım diŞliLer bu kadar kısa sürede bişey oLacanı tahmin etmiyorum...geri vites geçişi nasıL bu LineaLarda mandaLLaı mı yoksa mandaLsız basmaLı mı..???

eyer madaLLı iLe mandaL mekanizmasında bir şey oLabiLiR...

Mandalsız basmalıda değil direk atıyosun...

baya bir teferruatı varmış geri vitese atmanın bu araçLarın ..biri anLattı okumuşsundur muhakak 2 aşamaLı faLanmış gaLba..doğrudur mühendis bişeyini kıLdır kıcık yapmadan rahat edememiştir..

• quote:

Kaldırcaktım ama nasıl kaldıracağımı bilmiyorum .

onu artık yöneticiLerLe konuşmak Lazım...artık oLan oLdu önemi yokk dursun..öLe boş boşş
  • Fdd24 abii benide alın bu guruba 7 yıldır tofaş kartal a biniyorum bir kere 10.000 bakımı için servise götürdüm oda garantiden çıkmasın die ondan sonra arabam servis yüzü görmedii her işimi sanaide yaptırırım hatta geçen gün 70.000 bakımını sanaide bir tanıdık ustaya yaptırdım 200.00 tl ye kurtardım olayı

benide alın bu guruba lütfen
    aracım 2001 tofaş kartal metalik gri

herkese iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivyaperez -- 4 Şubat 2009; 12:41:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivyaperez

Fdd24 abii benide alın bu guruba 7 yıldır tofaş kartal a biniyorum bir kere 10.000 bakımı için servise götürdüm oda garantiden çıkmasın die ondan sonra arabam servis yüzü görmedii her işimi sanaide yaptırırım hatta geçen gün 70.000 bakımını sanaide bir tanıdık ustaya yaptırdım 200.00 tl ye kurtardım olayı

benide alın bu guruba lütfen
    aracım 2001 tofaş kartal metalik gri

herkese iyi günler

tmm ekLedim başLaşımLarını bekLiyoRuz....!!iyi günLeR.......

• 1998 Model Doğan SLX 1.6 ie kullanıcısıyız babam motordan ve dış aksamdan anlar kısaca arabanın her türünden anlar ve servise hiç gitmez kapıya inip beraber hallediyoruz arabada sorun çıkarsa parça değiştirecek veya tamir edecekse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

1998 Model Doğan SLX 1.6 ie kullanıcısıyız babam motordan ve dış aksamdan anlar kısaca arabanın her türünden anlar ve servise hiç gitmez kapıya inip beraber hallediyoruz arabada sorun çıkarsa parça değiştirecek veya tamir edecekse

hmm çoook iyi ozamn şöLe bir sorumda Lazım..''dh servise ve sanayii ye gitmeyden kendi yapanLar cluB ''böLe de oLuR...ama bizim foruma istersen üye yapaLım..kendi yaptığın bakım ve çeşitLi payLaşımLarıı payLaşırsın bizimLe...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.