Şimdi Ara

*** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! # (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
2
Favori
50.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stilonun iç dizaynı gerçekten çok şık.Bi de 6 ileri olması dikkatimi çekti.Gerçekten güzel araba
     *** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI  *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! #
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

üstadım yeni konunuz hayırlı olsun.

saoLasın ....

@droLL

dobLonun garantisi bitince bekLeRiz.!!gene payLaşım ya kartaLLdan kaLan bazı oLayLarı
  • arkadaslar araba yı stop ettikten sonra bir iki saniya kadar calısıyor neden olabilir......
  • quote:

Orjinalden alıntı: elk_35

Arkadaşlar bunlar da etiyopyada üretilen şahinler.Paylaşmak istedim

kasa baya düzgünmüş..

• quote:

Orjinalden alıntı: dembay

arkadaslar araba yı stop ettikten sonra bir iki saniya kadar calısıyor neden olabilir......

araç anca kesiyor eLektiriki daha dorusu anca duruyor motor:.!! normaL biR oLay

bide kontağı kapattın haLde istop etmeme oLayı oLuyor..!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

quote:

Arkadaşlar bunlar da etiyopyada üretilen şahinler.Paylaşmak istedim

kasa baya düzgünmüş..

Fabrikadan çıktığı gibi duruyo.İlk günkü gibi korudum onu

• Ya 0km tofaş üretilsin, kasa aynı kalsın(tabi daha güvenli),abs,ebs,airbag, hidrolik direksyon,4 fren disk, sanruf, vs.vs işte kasa aynı kalsın donanım filan artsın klima da olsun tabi 15 milyarda fiyat çeksinler vallahi yok satar, yok satmak ne kelime sokak başı tofaş fabrikası olur ahh nerdeeee
  • quote:

quote:

arkadaslar araba yı stop ettikten sonra bir iki saniya kadar calısıyor neden olabilir......

fdd ne dediğimi anlatamadım... motoru stop edince yani kontagı kapatınca bir kac saniye motor calısıyor bunu demek istedim...

senin elektrik arızasının belirtisi nedir..benim kontakta problem olabilir.. birde daha once sana bir motor probleminden bahsetmiştim. motor sıkısıyordu sase problemlemi demiştin acaba problem kontakta olma olasılığı var mıdır.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 18 Ocak 2009; 22:22:05 >

• Bu bilgiler belki işine yarar DEMBAY
    Marş Motoru Arızaları
    1- Marş motoru fazla akım çekiyor.
    - Endüvi mili burçları aşınmıştır.
    - îkaz sargılarında veya endüvi sargılarında kısa devre veya şasi vardır.
    2-Marş motoru az akım çekiyor.
    - Kömürler aşınmıştır, kömür baskı yayları basıncım kaybetmiş veya
    kırılmıştır.
    - Kollektör yüzeyi kirlenmiş,bozulmuş veya fiberler yüzeye çıkmıştır.
    (Kollektör dilimleri arasındaki fiberler yüzeyden 0,5 mm aşağıda olmalıdır.)
    - Endüvi sargıları kopmuş veya kollektör üzerinden lehimi atmıştır.
    - îkaz sargıları ekleri gevşemiştir.
    - Marş şalteri kontakları düzgün basmıyor veya yanmıştır.
    3- Marş motoru çalışıyor fakat motoru döndürmüyor.
    - Tek yönlü kavrama bozuktur.
    - Marş dişlisi aşınmıştır
    - Volan dişlisi aşınmıştır.
    - Solenoid sargıları arızalıdır.

4- Marş motoru bazen basıyor bazen basmıyor.
    - Kollektör fiberleri kollektör yüzeyine çıkmıştır

• Kardeş forum hayırlı olsun :)

Doblonun garantisi bittiği için sanayiye gidiyoruz :)
  • Forum hayırlı olsun bende aranıza katılmak isterim iyi geceler...
  • (ORGINAL_KARTAL)Aramıza hoşgeldin arkadaşımAracının rengini ve modelini belirtebilir misin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk_35 -- 19 Ocak 2009; 9:12:11 >
  • Arkadaşlar grubun kurucusu @FDD24 nickli abimiz. Online olduğu zaman eklemeleri yapacaktır.
    Grubumuza Hoşgeldiniz.
  • quote:

fdd ne dediğimi anlatamadım... motoru stop edince yani kontagı kapatınca bir kac saniye motor calısıyor bunu demek istedim...

senin elektrik arızasının belirtisi nedir..benim kontakta problem olabilir.. birde daha once sana bir motor probleminden bahsetmiştim. motor sıkısıyordu sase problemlemi demiştin acaba problem kontakta olma olasılığı var mıdır.......

@dembay....
    Seninkisi bir sorun değil. Bizde 2005 Peogeot Partner var o da aynı şekilde 85 şahin var o da aynı şekilde, 1-2 saniye motor durana kadar çalışır.
    Nasıl bir insan 500 mt hiç aralıksız koştuğunda birden durucnca 1-2 metre ileride duruyorsa bu da aynı durum

Fdd24 abimiz geldiğinde daha da detaylı aydınlatacaktır

• Arkadaşlar kavrama ayarı burdan mı yapılıyo??
  • quote:

Arkadaşlar kavrama ayarı burdan mı yapılıyo??

evet...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 19 Ocak 2009; 17:34:55 >
  • quote:

quote:

quote:

senin şase progLemi demiştim doğru ama kontaktan oLmaz...benim dedim kontak arızası artık kontak bütünüyLe işLevini bitiriyor be anahtarı çıkarsan dahi konrak içteki şifreLeri çevirmiyor ve aaç çaLışmaya devam ediyoR senin böLe bir arıza oLamaz senin arıza büyük bir ihtimaL marşın içinde kömür şaseLerinde..hatırLadım kadarıyLa sen motor ve marş motoru şasesine baktırmıştın onun için marşın içinden kaynakLı bir progLem var yani ŞASE ProgLemi.!!

• quote:

Arkadaşlar kavrama ayarı burdan mı yapılıyo??

eet kesinLikLe bu ayar vidasından kavrama ayarı yapıLıR...

*vidayı sağa doğru çevirirsek ( sıkarsak ) pedaL havaya kaLkar ahvrama yukarı kaLkar..

*vidayı soLa doğru çevirirsek ( sökersek ) pedaL aşağıya düşer ve kavrama zorLaşır hatta geçmez..

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafasefa

Kardeş forum hayırlı olsun :)

Doblonun garantisi bittiği için sanayiye gidiyoruz :)

kardeş hoşgeLdin saoL...

sanayiiye gidiyorsan sende bizdensin üye biLgiLerini söLersen ( nick,araç adı,modeL ve renk )

payLaşım ve soruLarını bekLeRiz.!!
  • Fdd24 doganslx_93 olan nickimi onnurnno1 ile değiştirdim. Üye listesinde düzeltirsen sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.