Şimdi Ara

*** SERVİSE GİTMEYEN FIAT KULLANICILARI *** 7 / 24 # 31 ÜYE OLDUK.!!! # (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
2
Favori
50.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Energetic

Çok faydalı bir konu olmuş. Ben de servise uğramayanlardanım.

ekLedim....payLaşım ve sorunLarınızı bekLiyoRuz.!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

@sametcakal

arkadaşım pasta ciLayı atmak boyanın ömRü için bire birdir..attırmanda fayda vaR.!!

bide 2006 modeL 1.2 dobLonun siLindiR kapak masrafını okumuşsunduR umarım...!!

Evet okudum ve dudağımı ısırdım. Baktırmayı düşünüyordum bende ama biraz beklesem iyi olacak. 634tl vergi +230tl sigorta yatırdım dün. Bu fiyat 1.2 lere mi özel 1.4 ler daha mı ucuz acaba.
  • Sağolasınız arkadaşlar...

Fdd24, sandığım kadarıyla motor ustasısın. Bizim 1.6 16V motoru nasıl bilirsin?

Bir de, aracı bikaç bin km sonra bakıma sokabilirim. yağ değişimi (castrol magnatec 10w40), hava filtresi-yağ filtresi, balata değişimi tahmini ne kadar tutar? Aracın 10 yaşında olması itibariyle ön amortisör boşluk yapmış sanırım. Bu palioların genel olarak uzun vadede kronik bir sorunu. Nasıl halledicem bilmiyorum. Alt takımın da elden geçmesi lazım. Malum sömestr geldi. Yürüyen aksamda değişmesi muhtemel olacak parçalar nelerdir? Bana toplamda kaça patlar bu işlemler?
  • ARKADAŞLAR ARABAM 92 ŞAHİN.ÇIKMA SAAT ARIYORUM.İZMİRDE OLANLAR VE İLGİLENENLER BANA PM ATSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: elk_35

ARKADAŞLAR ARABAM 92 ŞAHİN.ÇIKMA SAAT ARIYORUM.İZMİRDE OLANLAR VE İLGİLENENLER BANA PM ATSIN

çıkma saat yerine...gösteRgeLerin içini değiştirmeni tavsiye ederiM..hem ucuz oLur hemde fazLa uğraştıRmaz..

ama ben iLLa değiştirCem diyoRsan ozamn benim biLdim kadarıyLa 60 TL..oLması gerekiyoR.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fdd24 -- 24 Ocak 2009; 20:55:09 >
  • quote:

Sağolasınız arkadaşlar...

Bir de, aracı bikaç bin km sonra bakıma sokabilirim. yağ değişimi (castrol magnatec 10w40), hava filtresi-yağ filtresi, balata değişimi tahmini ne kadar tutar? Aracın 10 yaşında olması itibariyle ön amortisör boşluk yapmış sanırım. Bu palioların genel olarak uzun vadede kronik bir sorunu. Nasıl halledicem bilmiyorum. Alt takımın da elden geçmesi lazım. Malum sömestr geldi. Yürüyen aksamda değişmesi muhtemel olacak parçalar nelerdir? Bana toplamda kaça patlar bu işlemler?

sandığın oLmasında söLeyim ett..motoR sutasıyım...

senin aracın 1.6 16 V asLında bu tip kasada bu motorLar çokk mukemmeL özeLLikLe güç açısında..yani paLio,siena Vb 1.6 motorLarın performansı çoook güzeL..ama bişey var kie bizim TR haLkın şöyLe bir kuarm vardıR..benim aracım az yaksın da güç önemLi değiL.. bunun için 1.6 16 V Palio,siena çook tutLuyor diyemiyecem ama piyasasıda yok değiL yani var.. bu kişinin tamamen kişseL özeLLiğine bağLı bir seçim diyoRum yani bende 1.6 16 V PaLio kuLLanmak isteRim çook güzeL perfonmas vaR ama işte yakıttada yakıyoR.!ama genede güzeL araçLaR.!!

senin bakım şeyini tmm oLarak anLadım...1-2 gün içinde sana fiyat Listesi veririm..ve değişecekLeride akLaın kaLmasın.!!

kafanda takıLan başka bir soRun vaRsa buyuR. soR.!!

koLay geLsin iyi ForumLaR.!

• quote:

Orjinalden alıntı: sametcakal

quote:

@sametcakal

arkadaşım pasta ciLayı atmak boyanın ömRü için bire birdir..attırmanda fayda vaR.!!

Evet okudum ve dudağımı ısırdım. Baktırmayı düşünüyordum bende ama biraz beklesem iyi olacak. 634tl vergi +230tl sigorta yatırdım dün. Bu fiyat 1.2 lere mi özel 1.4 ler daha mı ucuz acaba.

1.4 Lerin biRaz daha pahaLıdıR.. çünkü motoR hacmi büyüyor ...

• quote:

quote:

Sağolasınız arkadaşlar...

sandığın oLmasında söLeyim ett..motoR sutasıyım...

senin aracın 1.6 16 V asLında bu tip kasada bu motorLar çokk mukemmeL özeLLikLe güç açısında..yani paLio,siena Vb 1.6 motorLarın performansı çoook güzeL..ama bişey var kie bizim TR haLkın şöyLe bir kuarm vardıR..benim aracım az yaksın da güç önemLi değiL.. bunun için 1.6 16 V Palio,siena çook tutLuyor diyemiyecem ama piyasasıda yok değiL yani var.. bu kişinin tamamen kişseL özeLLiğine bağLı bir seçim diyoRum yani bende 1.6 16 V PaLio kuLLanmak isteRim çook güzeL perfonmas vaR ama işte yakıttada yakıyoR.!ama genede güzeL araçLaR.!!

senin bakım şeyini tmm oLarak anLadım...1-2 gün içinde sana fiyat Listesi veririm..ve değişecekLeride akLaın kaLmasın.!!

kafanda takıLan başka bir soRun vaRsa buyuR. soR.!!

koLay geLsin iyi ForumLaR.!

Eyvallah sağolasın yardımın için.

• @Energetic

ne yaRdımı...Lafı biLe oLmaz.!!
  • Bugun kimsenin sorunu olmamış heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: onnurnno1

Bugun kimsenin sorunu olmamış heralde

pazaR günü oLduğu için bizim Forumda kapaLı sandı gaLba arkadaşLaR.!!

ama 7 / 24 FORUM....BEYLER..........
  • Arkadaşlar hepinize selamlar saygılar.Benim aracım 2000 palio ve 60.000 bakımına girecek.15 30 ve 45 bin bakımları serviste yapıldı.Servisten fiyat sordum ön takım inerse(başka birşey de demiş olabilir ben öyle anladım) 290 dedi +yağ yağ filtresi hava filtresi vs vs fiyatı var.Nasıl uygun mu fiyat? Servise mi ustaya mı götürsem karar veremedim.Yetkili servis bakımlı olması aracı satarken bir artı puan diye düşünüyorum.Velhasıl karar veremedim.Düşünceleriniz benim için çok önemli.
    Yorumlarınızı bekliyorum.İyi günler.

Arkadaşlar başka bir servisle konuştum fren balataları yağ yağ filtresi vs bakımı 270 dediler.Ön takım kontrol edilir onu da gerekli yerler görürsek ayrıca değerlendirilir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih2405 -- 26 Ocak 2009; 16:58:53 >
  • FDD24 KARDEŞ BELKİ BENİ DOBLO FORUMUNDAN HATIRLAMIŞSINDIR BEN DE ÜYE OLMAK İSTİYORUMDOBLOLAR 1 depoyla kaç km gidiyo bilgin varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih2405

Arkadaşlar hepinize selamlar saygılar.Benim aracım 2000 palio ve 60.000 bakımına girecek.15 30 ve 45 bin bakımları serviste yapıldı.Servisten fiyat sordum ön takım inerse(başka birşey de demiş olabilir ben öyle anladım) 290 dedi +yağ yağ filtresi hava filtresi vs vs fiyatı var.Nasıl uygun mu fiyat? Servise mi ustaya mı götürsem karar veremedim.Yetkili servis bakımlı olması aracı satarken bir artı puan diye düşünüyorum.Velhasıl karar veremedim.Düşünceleriniz benim için çok önemli.
    Yorumlarınızı bekliyorum.İyi günler.

Arkadaşlar başka bir servisle konuştum fren balataları yağ yağ filtresi vs bakımı 270 dediler.Ön takım kontrol edilir onu da gerekli yerler görürsek ayrıca değerlendirilir dedi.

arkadaşım 60.000 bakımına gireceksin ...bu kadar kısa sürede ön takımda bozuLacak bir şey ben buLamıyorum heh ne oLur en fazLa rot başLarı veya rotiL bozuLmuş oLabiLi:R...ama bunLarda oLmayabiLir.!!

anLadım kadarıy serVis ön takımda aşağıya inerse 290 TL demiş dimi..peki inmez ise ne kadar olacak acaba..??ön takım insin veya inmasin bu aracın maLiyeti biRaz pahaLı servis pahaLı demiş..ama senin sordun piyasada ki ustada uçuk bir rakan söLemeiş sen bide değişcek şeyLeri yada bakıLacak yerLEri Liste haLinde çıkartır isen..daha çook faydaLı oLacak ben sana 60.000 bakımı Listesi çıkarayım bakk...??

*yağ,hava fiLtresi

*yağ ( 4 LlitRe )

*4 teKer Fren bakımı

*antifriz,direksiyon ve fren hidroLikLeri

*gene kontroL ( ön takım ve diğer aksamLaR )

buduR yane 60.000 bakımı...

sende akLında neLeR geçiyoRsa onLarı yaz bir fiyat çıkartayım..??

• quote:

Orjinalden alıntı: Akin_tr

FDD24 KARDEŞ BELKİ BENİ DOBLO FORUMUNDAN HATIRLAMIŞSINDIR BEN DE ÜYE OLMAK İSTİYORUMDOBLOLAR 1 depoyla kaç km gidiyo bilgin varmı??

@ Akin_tr

tabikide tanıyorum kaRdeŞim..hoŞgeLdin ...

aracın (modeL,renk ve marak vb ) özeLLikLeRini söLersen hemen kaydedeyim...

Kaç Km gittini tmm kesin biLmiyorum oLmaz ise dobLo Team dan biLgi aLaLım..kafamda bir rakam var ama tmm emin oLmadım için söLemek istemiyom..

iyi ForumLaR...boL payLaşımLaR.!!

• 2008 doblo 1.3multıjet combı actıve-gümüş gri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akin_tr

2008 doblo 1.3multıjet combı actıve-gümüş gri

tmm ekLedim.!!boL payLaŞımLaR...!!
  • quote:

@sametcakal

sadece cila atmak boyanin omru icin birebir olabilir ama pasta cila degil pasta polishin parlatma disinda bi nevi ince zimpara gorevi de var biliosunuz ve her atildiginda boyanin bi katmanini ince ince soyuyor...3 ayda bir pasta polish atilirsa bi arabaya 5 sene sora kaportaya ulasmak mumkundur yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLmIrA -- 27 Ocak 2009; 1:54:56 >

• Sevgili @Fdd24; senden bakım maliyetini bekliyorum, unutmayasın.

quote:

*yağ,hava fiLtresi

*yağ ( 4 LlitRe )

*4 teKer Fren bakımı

*antifriz,direksiyon ve fren hidroLikLeri

*gene kontroL ( ön takım ve diğer aksamLaR )

bir de bujileri değiştiricem.
    Şunlar tahmini ne tutar? yağ castrol magnatec olacak. Bir de bişey sorucam sana. Benim arabada sabah ilk yola çıkarken direksiyon son derece hafif ama kullanıldıkça direksiyon biraz sertleşiyor. Sebebi direksiyon hidroliğinin özelliğini yitirmesi mi acaba? Bir de ön takımda aşınan eskiyen parçalar hangileri olabilir? Son olarak kasislere girince sanki boşluk varmış gibi hissediyorum. Çözümü nedir?

Edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 27 Ocak 2009; 18:06:52 >

• kardeş eğer kasislere girince boşluğu direksiyonda hissediyosan bir rot balansçıya ayar çektir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.