kardeş eğer kasislere girince boşluğu direksiyonda hissediyosan bir rot balansçıya ayar çektir
Yok hoca öyle bir boşluk değil. Kasise girince boşluk sesi tabiri caizse ''lak-luk'' diye ses geliyor. Sanki yürüyen aksamda (amortisörde gibi geliyor bana) bir boşluk var sanki.
direksiyon işi işe pek sanmam yağdan yapacanı..ama yağına genede bakkk eyer yağsız kaLıp zamanında aşınmaışsa direksiyon kutusu bişey oLacanı sanmıyoRum...
geLen ses ise sana bahsettim rotiLLeeR yapıyoRduk..bu rotiLLerde tek oLarak değişmiyoR saLıncakLarı değiştirceksin..bunLarda nerden baksan 100 TL. vardır 2 adeti sağ-soL oLamak üzere onunda ney f,yatını öğReniRim...
yarın akşam foRumdan baklarsın başKa sorun vaRsa iLet kaLmasın.!!
quote:
Orjinalden alıntı: Akin_tr
kardeş eğer kasislere girince boşluğu direksiyonda hissediyosan bir rot balansçıya ayar çektir
rot başLArından Lak Luk yapmaz daha çook tıkırtı biR şekLinde geLir ve direskiyondan da hissediLiR.boŞLuk yapaR.!!!
Arkadaşlar benim şahinin göstergeleri orjinal değil.Hız göstergesi 200 km/s.Bana 180 olan çıkma saat lazım.İlgilenenelere duyurulur
quote:
Orjinalden alıntı: elk_35
Arkadaşlar benim şahinin göstergeleri orjinal değil.Hız göstergesi 200 km/s.Bana 180 olan çıkma saat lazım.İlgilenenelere duyurulur
arkadaş miLLet 200 Km/s takıyoR sen neden bunu söktürüp 180 km/s takacaksın anLamadım..??açıkLarsan sevinirim ???
Dostum ben her zaman orjinallikten yanayım.Araba 200 yapmıyo nasıl olsa.200e grek yok180 olsun bizim olsun
quote:
Dostum ben her zaman orjinallikten yanayım.Araba 200 yapmıyo nasıl olsa.200e grek yok180 olsun bizim olsun
heLaL araç 200 yapmadıktan sonRa önümdeki ibre sayısı 200 oLsa ne oLur diyoRsun hakLısın 180 vuRsun gerçek vuRsun...iLLagaL oLduktan sonRa işimiz oLmaz tabikide.:!
tmm aga araştırayım sana haber veririm...
quote:
Orjinalden alıntı: Fdd24
quote:
heLaL araç 200 yapmadıktan sonRa önümdeki ibre sayısı 200 oLsa ne oLur diyoRsun hakLısın 180 vuRsun gerçek vuRsun...iLLagaL oLduktan sonRa işimiz oLmaz tabikide.:!
Caddy'lerde de 260 ibre var, 195 te iptal.
energtic hakLsın....
arkadaşlar 2004 albea 1.2 16v var. aracın hava filtresi- polen filtresi gibi sarflarını kendim değiştiriyorum. geçen gittiğimde yağ filtresi de aldım , hafta sonu aracın yağını ve yağ filtresini değiştirmeyi planlıyorum. resimli olarak hazırlamaya çalışacağım.
Gerçekten de resimlerle anlatım faydalı olur diye düşünüyorum.Fotoları bekliyoruz
Yeni gelen arkadaşlar grubumuza hoşgeldiniz
Partnerde de 210 ibre var 195 te iptal VW biraz fazla fark koymuş
quote:
Orjinalden alıntı: Energetic
quote:
Orjinalden alıntı: Fdd24
quote:
Caddy'lerde de 260 ibre var, 195 te iptal.
Bir de Caddy'nin 20 binde debriyaj balatasını bitirmesi var evlere şenlik.
Sa...TakıM...Dün aKşam k.bakmayın geLmediM..foRuma biRaz işim vardı bazı ark.söz vermiş ben geLemdim ama bu akşam burdayım...
quote:
Orjinalden alıntı: Energetic
Bir de Caddy'nin 20 binde debriyaj balatasını bitirmesi var evlere şenlik.
katıLıyorum sana bu Caddy Lerde öLe bir oLay var.. hemde parça+işçiLikLEri de çook maliyetLi biR ara bu Fıat forumunda konusu geçti beLki okuanLar biLiyoRLardıR....
yani bizde forumun yaLancısıyız.!!
quote:
Orjinalden alıntı: lebu
arkadaşlar 2004 albea 1.2 16v var. aracın hava filtresi- polen filtresi gibi sarflarını kendim değiştiriyorum. geçen gittiğimde yağ filtresi de aldım , hafta sonu aracın yağını ve yağ filtresini değiştirmeyi planlıyorum. resimli olarak hazırlamaya çalışacağım.
arkadaşım güzeL bir şey kendi arabanın ufak tefek işLerini yapıyorsan ne mutLu sana...
ben senin yapacakLArını söLeyem 12 aLyanLa karter tapasını sökeceksin yağı boşlatacaksın...ondan sonRa fiLtre sökme anahtarı iLe ufacık bi filtresi var onu sökeceksin yeniLeriyLe değişceksin ...daha sonRada yağı koyacaksın 10/40 ....
ama ResimLeri daha farkLı oLay bekLiyoRuz..payLaşımını.
*antifriz,direksiyon ve fren hidroLikLeri ==== > 10 TL....
*gene kontroL ( ön takım ve diğer aksamLaR ) === > 150 - 200 TL...
ön takım da eLe aLdım parçaLar
2 saLıncaK...
2 rot başı ...
2 stebze çubuğu....
işçiLiğide ...30 TL.....oLuR.!!!!
TOPLAM HESAP......===== > 377 TL........
bende hesap bu........
Sağolasın kardeşim. Çok yardımcı oldun. Tamirci kazık fiyat çıkaramaz artık sayende aydınlanmış oldum.
Herkese Merhaba !
- Arabayı alalı iki sene oldu aldığımdan günden beridir şanzımanı hiç söktürmedim, arabada bir çok şeyi kontrol ettim ama şanzımana hiç baktırmadım ve şanzıman hakkında baazı şüphelerim sayın hocam ;
- Araç 1.2.3. viteste te aynı 4 e çekince müthiş bir sessizlik 5 e atınca yine aynı ince viiileme sesi bu ses neden olabilir? Şanzımandanmı yoksa motorun normal sesi midir? Dediğim gibi arabada şanzıman ne durumda bilmiyorum söktürüp baktırsam nelerle karşılaşırım onuda bilmiyorum tavsiyeleriniz nedir ?
- Ayrıca bir arkadaşımız direksiyonda kasislere girince boşluk olduğundan bahsetmiş eğer o boşluk hissi kasise araba çıkınca o titreşim direksiyona yansıyorsa ve sallantı yapıyorsa direksiyon milinden olabilir, aynı şekilde bizimkide vuruntu yapıyodu direksiyona, yüksek hızdada direksiyonu hissetmiyodum çizgisinden sapıyodu araba şimdi ise değiştirince herşey normale döndü, ne vuruntu nede sapma. Direksiyonun kullandıkça sertleşmesi hangi hızlarda oluyordu? Eğer direksiyonun hızlandıkça sertleştiğinden şüpheli iseniz o arabanın bir özelliğidir hızlandıkça direksiyon sertleşir hissedilir bizim kartaldada tam tersi :D