Şimdi Ara

serviste arabamı çarptılar ne yapmalıyım adım otomotiv citroen (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seizure

Vuhuuuu Konu patladı.

Citroen'den kullanıcıyı yalanlayan belgeler gelmiş

quote:

Sayın yetkili,

Öncelikle, bu mesajın tarafımıza aktarılması hususunda gösterdiğiniz destek için teşekkür ederiz.

Anılan araç, 20 Mayıs 2013 tarihinde “Marş Basması Kontrol” beyanıyla servisimize giriş yapmıştır. Serviste gerçekleştirilen inceleme ve kontrollerde akünün değişmesi gerektiği tespit edilerek müşterimizden onay alınarak akü değişimi gerçekleştirilmiştir.

Aracın muhtelif yerlerindeki hasarlar iş emrine not olarak düşülmüş olmasına rağmen müşteri memnuniyeti adına arka tamponun sol yan köşesindeki hasarın servisimiz tarafından bedelsiz olarak onarılması teklif edilmiş olmasına rağmen müşterimiz tarafından kabul edilmemiştir.

Müşterimizin imzasının bulunduğu iş emri ve araçtaki hasarın resmi ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

serviste arabamı çarptılar ne yapmalıyım adım otomotiv citroen

Yayınladıkları belgeyi ben kendilerine incelemeleri için yolladım bana mustafa bey siz haklısınız belgeyi gönderin inceleyelim dendi ardından bu yayınlandı servisi ayrı yalan söylüyor müşteri hizmetleri ayrı yalan söylüyor o belge diye yayınlanan forum ben aracı teslim alırken fatura diye imzaladıgım bir belge üstelik kendilerinde dahi yok onu ben tarattırıp yolladım bu gün aradım haklısınız bu belgeyi gönderin inceleyelim diye istediniz sonrada şikayatin var sitesinde yan çizdiniz dedim telefon yüzüme kapandı

• quote:

Orijinalden alıntı: 1988celik

quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Vuhuuuu Konu patladı.

Citroen'den kullanıcıyı yalanlayan belgeler gelmiş

quote:

Sayın yetkili,

Öncelikle, bu mesajın tarafımıza aktarılması hususunda gösterdiğiniz destek için teşekkür ederiz.

Anılan araç, 20 Mayıs 2013 tarihinde “Marş Basması Kontrol” beyanıyla servisimize giriş yapmıştır. Serviste gerçekleştirilen inceleme ve kontrollerde akünün değişmesi gerektiği tespit edilerek müşterimizden onay alınarak akü değişimi gerçekleştirilmiştir.

Aracın muhtelif yerlerindeki hasarlar iş emrine not olarak düşülmüş olmasına rağmen müşteri memnuniyeti adına arka tamponun sol yan köşesindeki hasarın servisimiz tarafından bedelsiz olarak onarılması teklif edilmiş olmasına rağmen müşterimiz tarafından kabul edilmemiştir.

Müşterimizin imzasının bulunduğu iş emri ve araçtaki hasarın resmi ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Yayınladıkları belgeyi ben kendilerine incelemeleri için yolladım bana mustafa bey siz haklısınız belgeyi gönderin inceleyelim dendi ardından bu yayınlandı servisi ayrı yalan söylüyor müşteri hizmetleri ayrı yalan söylüyor o belge diye yayınlanan forum ben aracı teslim alırken fatura diye imzaladıgım bir belge üstelik kendilerinde dahi yok onu ben tarattırıp yolladım bu gün aradım haklısınız bu belgeyi gönderin inceleyelim diye istediniz sonrada şikayatin var sitesinde yan çizdiniz dedim telefon yüzüme kapandı

mustafa bey işaredikleri yer dışındaki çizikler servisten öncee varmıydı yoksa bütün tamponu bu hale servis soktu ama sdece o küçük parça mı sadece serviste oldu ?

• hocam üsteki cizikler tampondaki ve işretli yerdeki cizikler hepsi serviste oldu buradan fazla belli olmuyor ama önceden en arka alt tarafda çok az dikkatlı bakılmadıkca asla gözükmeyecek bir surtme vardı ama o bu resimden gözükmüyor
  • servisteki arsızlığa bak... hem suçlular hemde güçlü.... bence bu konuda haklısınız yasal yollardan hakkınızı arayın ama tabiki video kayıtları var ise zaten çoktan silinmiştir... bunuda göze almanız gerekecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: santos22

servisteki arsızlığa bak... hem suçlular hemde güçlü.... bence bu konuda haklısınız yasal yollardan hakkınızı arayın ama tabiki video kayıtları var ise zaten çoktan silinmiştir... bunuda göze almanız gerekecek...

hocam yasal olarak onun bir zorunlulugu vardır herkez kafasına göre silemez bence çünkü elimdeki tek ve en büyük koz kamera kayıtları zaten sadece kamera kayıtları açıldığında herkez çok net ve açık bir şekilde görecektir bunu
    hocam şikayetime destek olursanız çok memnun olurum
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1809693/citroen-servis-hizmet-kusuru/vvb54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1988celik -- 22 Mayıs 2013; 22:44:15 >

• Daha 2 hafta önce Vw tamaşa stop toz aldığından garantiden değişmi yapılması için bıraktım. Sonra yıkamaya gitti. Tam arabaya binicem stopa baktım bi an önce bakmak istedi canım bi baktım ki tamponu duvara sürtmüşler. Dediler bu geldiğinde böyledi. Sabah 8 buçukta getirmişim kalkar kalkmaz ve dün gece de resimlerini çektik aracın. Park ettiğiniz yerde olmuştur falandı filandı dediler. Kamera kayıtlarına bakalım dediler. Tamam bakalım dedim. Sonra bana boyayalım dediler. Şimdi de ben vermiyorum öyle geziyorum. Sıfır gibi aracın ilk çiziğini yaptılar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.