Şimdi Ara

serviste arabamı çarptılar ne yapmalıyım adım otomotiv citroen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu gün citroen berlingo aracımı akü değişimi için bıraktim servisten ayrıldım ve 45 dk sonra geri döndüm aracımın hazır olduğu söylendi 180 tl akü parasını ödedim ve iki tane forum imzaladım aracımı sorduğumda dışarıya çektiklerini söylediler anahtari aldım ve dışarıya çıktım birde baktım ki aracın sol arka tamponu çatlamış ve sol arka çamurluğu sürtmüş hemen geri döndüm durumu anlattım ardından sesler yükseldi ve hakaretler başladı bende aracımın servise girdikten sonra cıkana kadar olan kamera kayırlarını görmek istediğimi söyledim önce kamera yok dendi kamerayı gösterdim çalışmıyor dendi en sonda onlar gizli kayıt göstermiyoruz dendi hem aracımın çamurluk ve tamponunu maf ettiler hemde üstüne hakaretler ettiler bırakın verdikleri hasarı telefi etmeyi bir dayak yemediğim kaldı defelerça pişman oldu keşge herhangi bir elektirikcide taktirsaydım aküyü gerçekten berbat bir yer bundan sonra sanayide yaptırırım aracımı en azından sağını solunu çarpıp araça hasar vermezler veya verselerde yaparlar ama servis öyle değil gerçekten çok pişman oldum
    arkadaşlar bu durumda ne yapamalıyım sizce

şikayetimvar şikayet linkim destek olursanız memnun olurum

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1809693

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1988celik -- 21 Mayıs 2013; 11:15:45 >

• Valla citroenle alakali degil. Ben mercedesi yillik bakimi ici. Yetkili servise verdim servis elemani carpmis. Arac formuna kazali olarak teslim aldim ikame arac vedilmedi yazdim. Bir ara dava acicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, kesinlikle hakkınızı arayın, tespit davası açın hemen tespit yaptırın mahkeme heyetince hasarı daha sonra bilirkişi raporunu adım otomotive tebliğ yaptırın ve ödemezlerse veya yaptırmazlarsa dava acın kazanırsınız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • böylesi filmler de bile yok be abi kamera var ama çalışmıyor vay be
  • Keşke formları imzalamadan aracı kontrol etseydiniz. Bir avukatla görüşün ve dava açın...
  • oncelikle gecmis olsun

hakkinizi arayin kesinlikle.

hakkini aramayanin yasamaya hakki yoktur.

• Servis sanki reyhanlı da... Kameralar çalışmıyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç akılıma gelmezdiki sadece akü değişecekti bir baktim tampon ve çamurluk gitmiş birde zaten kontrol edemezdim çünkü aracı servısın dışına cıkarıp yol kenarına park etmişler bahçeye bile değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

Geçmiş olsun, kesinlikle hakkınızı arayın, tespit davası açın hemen tespit yaptırın mahkeme heyetince hasarı daha sonra bilirkişi raporunu adım otomotive tebliğ yaptırın ve ödemezlerse veya yaptırmazlarsa dava acın kazanırsınız...

hocam hiç dava mahkeme veya avukatla falan işim olmadığı için hiç bir bilgim yok bu konularda tam olarak ne yapmam lazım ilk nereye nasıl baş vurmam lazım
  • hiçbir kamera ihtiyaç halinde çalışmaz zaten ne hikmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Keşke formları imzalamadan aracı kontrol etseydiniz. Bir avukatla görüşün ve dava açın...

hocam çok haklısınız ama ben sadece akü değişimi için bıraktım aklımın ucundan dahi geçmezdi aracın böyle olacağı birde aracı servisin falan komple dışına yol kenarına çıkarmışlar servisin bahçesine bile park etmemişler
  • Avukata gerek yok, ben adliyede asliye hukuk kaleminde çalışıyorUm, sadece bir dilekçe yazacaksın (yardımcı olurum) ve 350 tl masrafı olacak delil tespit davası açacaksın ertesi gün hemen kesşif Ve raporun 3gün içerisinde gelir. Tebliğ yaptırırsın hemn adım otomotive hemde citroen türkiye a.şe sonra onlar senin peşine düşsün

• Geçmiş olsun. Yaptıkları hatayı örtbas edip sizi keriz yerine koyma denemeleri ayrı rezillik, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali size bağırıp hakaret etmeleri ayrı bir rezillik.
    hatalı siz olsanız bile ses yükseltmeye hakları yok. Siz müşterisiniz onlar her zaman alttan alıp, çözüp üretmeye yönelik güler yüzlü davranmalıydı.
    Şikayet var sitesi dahil tüm internet alemine şikayet edin, Citroen müşteri hizmetlerine telefonla ve yazılı olarak müracatınızı yapın. Bunlar da yetmezse iş soğumadan bir avukata müracaat edin burunlarından getirin.

Kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim. Araba piyasası ortada milyarlar havada uçuşuyor bir de yaptıkları terbiyesizliğe bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Geçmiş olsun. Yaptıkları hatayı örtbas edip sizi keriz yerine koyma denemeleri ayrı rezillik, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali size bağırıp hakaret etmeleri ayrı bir rezillik.
    hatalı siz olsanız bile ses yükseltmeye hakları yok. Siz müşterisiniz onlar her zaman alttan alıp, çözüp üretmeye yönelik güler yüzlü davranmalıydı.
    Şikayet var sitesi dahil tüm internet alemine şikayet edin, Citroen müşteri hizmetlerine telefonla ve yazılı olarak müracatınızı yapın. Bunlar da yetmezse iş soğumadan bir avukata müracaat edin burunlarından getirin.

Kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim. Araba piyasası ortada milyarlar havada uçuşuyor bir de yaptıkları terbiyesizliğe bakın.

hocam ilginiz için çok teşekkür ederim gerçekten öyle kötüyüm şuan o kadar bunaldım ki arabayı o bayinin önünde ateşe verecek kadar daraldım ya tamam kaza bu olur birşey de demiyorum kos koca bayisin bir özür dile hatamızı telefi edelim de ama yok olmadık hakaretler tüm çalışanların başıma toplanması bagırmalar hakaretler hatta bir an öyle bir durum olduki aracı orada bırakıp dışarı cıkıp canımı kurtardım yaklaşık 2 saat kadar sonra demet hanım var orada onun aracılıgıyla aracım dışarı cıkarıldı ve anahtarı demet hanımda teslim aldım ciddi anlamda markadanda arabadanda servisten de soğdum

• quote:

Avukata gerek yok, ben adliyede asliye hukuk kaleminde çalışıyorUm, sadece bir dilekçe yazacaksın (yardımcı olurum) ve 350 tl masrafı olacak delil tespit davası açacaksın ertesi gün hemen kesşif Ve raporun 3gün içerisinde gelir. Tebliğ yaptırırsın hemn adım otomotive hemde citroen türkiye a.şe sonra onlar senin peşine düşsün

hocam ilginiz için çok teşekkür ederim şimdi citroenin genel merkezine mail falan attım öncelikle onlardan geri dönüş bekleyecem şayet olmazsa dediğiniz gibi bir dilekce ile baş vururum
  • Kesinlikle üzerİne düş mailler at telefOn aç şikayetler et. Hakkınızı arayın.

• quote:

Kesinlikle üzerİne düş mailler at telefOn aç şikayetler et. Hakkınızı arayın.

kesinlikle üserine düşecem şimdi şikayetim vara şikayette bulundum şikayet yayınlanınca buradan linki paylaşacam ve destek olmanız için sizlerden yardım isteyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1988celik

adım otomotiv Gaziantep
    bu gün citroen berlingo aracımı akü değişimi için bıraktim servisten ayrıldım ve 45 dk sonra geri döndüm aracımın hazır olduğu söylendi 180 tl akü parasını ödedim ve iki tane forum imzaladım aracımı sorduğumda dışarıya çektiklerini söylediler anahtari aldım ve dışarıya çıktım birde baktım ki aracın sol arka tamponu çatlamış ve sol arka çamurluğu sürtmüş hemen geri döndüm durumu anlattım ardından sesler yükseldi ve hakaretler başladı bende aracımın servise girdikten sonra cıkana kadar olan kamera kayırlarını görmek istediğimi söyledim önce kamera yok dendi kamerayı gösterdim çalışmıyor dendi en sonda onlar gizli kayıt göstermiyoruz dendi hem aracımın çamurluk ve tamponunu maf ettiler hemde üstüne hakaretler ettiler bırakın verdikleri hasarı telefi etmeyi bir dayak yemediğim kaldı defelerça pişman oldu keşge herhangi bir elektirikcide taktirsaydım aküyü gerçekten berbat bir yer bundan sonra sanayide yaptırırım aracımı en azından sağını solunu çarpıp araça hasar vermezler veya verselerde yaparlar ama servis öyle değil gerçekten çok pişman oldum
    arkadaşlar bu durumda ne yapamalıyım sizce

akü değişimi 2 dakikalik iş ne diye arabanizi ne yediği belirsizlere teslim edersiniz gidin bir mutlu akü bayisine 5 dakikada değiştirsinler binin arabaniza devam edin ..

en azından ben öyle yapıyoyorum beylikdüzü beyken sanayide . hem öpülmüyorum hemde aracımdan ayrılmamış oluyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: 1988celik

quote:

Kesinlikle üzerİne düş mailler at telefOn aç şikayetler et. Hakkınızı arayın.

kesinlikle üserine düşecem şimdi şikayetim vara şikayette bulundum şikayet yayınlanınca buradan linki paylaşacam ve destek olmanız için sizlerden yardım isteyecem

Yanındayız arkadaşım merak etme, buranın dağ başı olmadığını, yemek yedikleri kaba saygı duymayı öğrenecekler.
    Hergün marka övüp kötülemek için değil bu forum, böyle durumlarda birlik olmalıyız.
  • Geçmiş olsun. Hakkınızı sonuna kadar arayın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.