Şimdi Ara

serviste arabamı çarptılar ne yapmalıyım adım otomotiv citroen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taşkafa

Evlere şenlik insan yazıyor oku ..Paketleme işi yapıldı ve bitti. Ele başı Suriye ye kaçtı..Üç gün önce iç işleri bakanı açıklama yaptı...Tüm kamerelar kayıtta ve teşhisler onlardan yapıldı dedi..Geleyim o patlamaya....Sebebi neydi ?.. """Türkiye ye gözdağı vermek ve olayı göçmenlere yıkmak...Bunlara sahip çıkmayın..Bunları desteklemeyin. Yoksa bu işler böyle olur..""..Demek..Türkiye nin cevabı ise ABD den çıktı...Bekleyip görelim ne olacak ?..Evlere şenlik insan böyle düşünüyor....Saygılarımla..

Siz İstanbul'da rahat rahat otururken konuşmak kolay.Buada Suriyeli insan bozması hayvanlarla biz uğraşıyoruz.Sizin oraya gelsin de sevimli göçmenler görelim halinizi.

Konu sahibi de Adım otomotiv'in rezaletleri bitmez.Olmaz şeyi yapacaklardır.Komşumuzun yaptığı gibi yanınıza iki sağlam adam alın,dayanın kapılarına.Bağırıp çağıran adamlar süt dökmüş kedi oluyorlar.

• quote:

Evlere şenlik insan yazıyor oku ..Paketleme işi yapıldı ve bitti. Ele başı Suriye ye kaçtı..Üç gün önce iç işleri bakanı açıklama yaptı...Tüm kamerelar kayıtta ve teşhisler onlardan yapıldı dedi..Geleyim o patlamaya....Sebebi neydi ?.. """Türkiye ye gözdağı vermek ve olayı göçmenlere yıkmak...Bunlara sahip çıkmayın..Bunları desteklemeyin. Yoksa bu işler böyle olur..""..Demek..Türkiye nin cevabı ise ABD den çıktı...Bekleyip görelim ne olacak ?..Evlere şenlik insan böyle düşünüyor....Saygılarımla..

http://www.aksam.com.tr/guncel/reyhanlida-guvenlik-kameralari-toplandi/haber-205755

daha 40 tane üstelik istersen yandaş medyadan da link veririm.
    vali cevapsız bırakmış, içişleri bakanı gazetelere çalışıyor demiş mecliste diyememiş, başbakan yardımcısı her şeyden bihaber.

artı kameralar kayıttaydı tehşis oradan yapıldı diyorsun ya çalışsalardı bile reyhanlı'daki kameralarda plaka okuma sistemi yok. yakalananlar ise tam zavallılar, araca kaçak depo yapanlar falan bombalama ile ilgileri yok.

suriye türkiye'ye gözdağı verdi demeden önce nusret cephesi, abd'nin nusret cephesini bölgeden çıkarma isteğini, bu adamların daha önce istanbul'da aynı şekilde 30 kişiyi bombalı araçla öldürdüğünü, 1 hafta önce 7 polisi yaralayıp birini şehit ettiğini falan da düşünün.

çok güzel bir şekilde adamların işine geliyor. suriye'ye yıkılırsa ne ala türkiye yanlarında savaşacak yakalansalar gene sorun yok türkiye'ye gözdağı vermiş oluyorlar. esad yaptı deniyor oysa türkiye suriye'ye girerse en zararlı çıkacak kişi esad. bu saldırı sonucu uçuşa yasak bölge konuşuldu, adamın hava kuvvetleri en önemli avantajı.

düşünün biraz ne olur, hemen esad yanlısı damgası vurarak bu işten kurtulamazsınız. suriye için iyi olan esad'ın da öso'nun da nusret cephesininde o bölgeden defolup gitmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 21 Mayıs 2013; 16:00:46 >

• Kıymetli arkadaşlarım hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Komşunun evi yanarken bizim evde aşırı sıcak ve dumanlı ve çok tehlikeli bir hal aldı..Hepimiz durumdan hoşnut değiliz..Bu günler kazasız belasız geçer inşallah...Aynı olayı Irak ta çok uzun yıllar önce yaşadık..Giden yardımlar çöpe atıldı..Bütün Türkiye yardım yolladık...En ufak bir sevgi ve minnet duygusu görmedik. Ve katliamdan kurtardığımız adamlar Tv larda Türkiye ye tehditler savurdular..O günler bitti..Şimdi Suriye yanıyor, Hatayda çile çekiliyor...Zor...Ve çok karışık günler....Binlerce göçmene kucak açmak her devletin işi değil..Bir çok acıları, çileleri var...Yazdıklarınızda haklısınız.. Bize bulaşmadan bu ateş sönerse çok rahat edeceğiz..Saygılarımla..

• Adamların yaptığı ayıbı bi kere kabul etmişsiniz.. bi çok mesajınızda iş işten geçti gibi laflar etmişsiniz.. halbuki bu durumu bi avantaja bile çevirebilirsiniz.. yeterki hakkınızı arayın.. aracınızı vurduklarını söylüyorsnuz.. öyle bi kurumda nasıl kamera var olupta çalışmaz veya size gösterilmez merak konusu.. büyük konuşmiyimde yerinizde olsam oranın altını üstüne getirirdim..
  • geçmiş olsun inş hakkınızı alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Reyhanlıda kameraların tamamı kayıtta ve çalışıyordu. Failler öyle tesbit edildi ve toplandı..Çalışmıyordu diye laf üretenler hükümeti karalama amacı taşıyan Türkiyedeki Hafız esad avukatları..Zavallı göçmenlere saldıranlar yine onlar..Bu olayda imzayı atıp arabayı alıyorsunuz sonra tampon kırık çatlak görüyorsunuz..İnsan arabanın başına gelip bir bakar sonra imza çakar..Savcılığa baş vurun , şikayetçi olun, kamera kayıtlarının incelenmesini isteyin..Hakkınızı arayın..

içişleri bakanı ve hatay valisi bu soruyu cevapsız bıraktı, mecliste içişleri bakanı bir sistem arızası yoktu ama kısmı sorunlar bla bla diye geçiştirdi. bravo valla siz cevaplamış, çalışmayan kameraları çalıştırmışsınız, bir tane bile mobese görüntüsü olmaması ise cidden tesadüf.

arkadaş cidden evlere şenliksiniz ya

hataylılara sorun bakalım elinde kalaşnşikof şehirde dolaşan, kadınlara sarkıntılık yapan sizi öldüreceğiz diyen zavallı göçmenler he yavv sıradan göçmenler ve çok zavallıllar.

birde esadcı olduk bunu deyince tadından yenmez. allah akıl fikir versin sizin gibilere. tavsiyem bunları sakın bir hataylıya ya da bölgede yaşayanlara söylemeyin. sığınmacıların başımızın üstünde yeri var, ama öso'nun değil.

sadece Hatayda değil Urfada da var bu terorisler. Sokakta ve hastahanede görüyorum yaralı topal . tipleri Suriyeli değil. katarlı Libyalı Afgan gelip buradaki hastahanelerde tedavi oluyorlar. sığınmacılar başımızın tacı,onlara yardım ediyoruz . ama bunlar tiplerinden belli katil suratlı torba sakallı teröristler. Cihat yaptığını sanıp Abd Nato İsrail çıkarlarına hizmet eden haçlı ordusunun Müslüman ülkelerdeki paralı işbirlikçileri Allah ıslah etsin

• Çok geçmiş olsun.Peşini bırakmayın.Yukarıda arkadaş dilekçeyle mahkemeye başvurun demiş.Hemen başlayın bence....
  • quote:

Kıymetli arkadaşlarım hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Komşunun evi yanarken bizim evde aşırı sıcak ve dumanlı ve çok tehlikeli bir hal aldı..Hepimiz durumdan hoşnut değiliz..Bu günler kazasız belasız geçer inşallah...Aynı olayı Irak ta çok uzun yıllar önce yaşadık..Giden yardımlar çöpe atıldı..Bütün Türkiye yardım yolladık...En ufak bir sevgi ve minnet duygusu görmedik. Ve katliamdan kurtardığımız adamlar Tv larda Türkiye ye tehditler savurdular..O günler bitti..Şimdi Suriye yanıyor, Hatayda çile çekiliyor...Zor...Ve çok karışık günler....Binlerce göçmene kucak açmak her devletin işi değil..Bir çok acıları, çileleri var...Yazdıklarınızda haklısınız.. Bize bulaşmadan bu ateş sönerse çok rahat edeceğiz..Saygılarımla..

Ya hocam bi soluklan allasen. Otomobil forumundasın.

• Geçmiş olsun.Kazanan inşallah siz olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir zekadır,nasıl bir beyin bu bide utanmadan arka arkaya palavra atmışlar,bu kadar şeref yoksunluğu olamaz insanda azcık gurur olur bir halt yediysen sorunu çözersin

Size gelip efendi gibi durumu anlatsalardı bu konuyu belki buraya bile açmazdınız,geçmiş olsun bu ülkede çok bunlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

anahtar vereceksemde kesinlikle o otoparka araç bırakmam , 1 km ötesine birakir yürürüm

• Bende bi gözlemimi anlatayım Fiat servisinde (Tokat) Bi işimiz olmuştu ailecek gitmek durumunda kalmıştık. Gittik bizi gayet güzel bi şekilde ağırladılar kapıda arabayı aldılar içeri götürdüler bide başka bi kapısı var gözükmesin diye orayısa kapatıyolar. Neyse poğaça falan ikram ettiler. Bi küçük boşluk vardı ordan içeriyi izliyodum ne yaptıklarına bakıyodum. Baktımki elemanın biri arabaları ileri geri yananştırırken tam gazlamalarmı ararsın elfreniyle köşeyi dönmeyimi arasın sert debriyajlar hor kullanmalar falan. Yerler mermer gibi olduğundan ses dahi çıkmıyodu ama ilginç nasıl izin veriyolarsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1988celik

quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Direkt avukatla gideceksiniz o servise. Avukat hiç işi uzatmadan, "Kamera kayıtlarını görmek istiyorum" diyecek. Ik mık derlerse, gerisine siz karışmayın. Mutlaka avukatı alıp zaman kaybetmeden gidin..

bu gün genel merkezleri ilede görüştüm bakalım geri döneceklermiş zaten dönmezlerse elimden gelen neyse yapmaya hazırım artık tamponu falanda geçtim iş gurur meselesine döndü haklıyım ve hakkımı arayacam kimsenin yanına yaptığı kalmayacak

Genel merkezi beklerseniz hata edersiniz. Bana 2 gün içinde dönmelisiniz, dönmezseniz kusura bakmayın avukatımla servise gideceğim deseydiniz keşke..

• Resmen baskı yaparak pıstırmışlar sizi, yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış durumu olmuş, gidin bir avukata durumu anlatın size yol gösterir o paralar kolay kazanılmıyor yazıktır.
  • Avukata gidip dava açacağınızı söyleyin genelde böyle durumlarda hemen geri vites yapıyorlar.. Yoksa dava açın kazanırsanız 5 kuruş para ödemessiniz zaten %99 kazanırsın..
  • cevap veren yardımcı olan herkekeze çok teşekkür ederim son geldiğimiz durum bunu biz yapmadık ama müşteri memnuniyeti olması adına olayı büyütmeyelim gelin aracınızı yapalım ama bunu biz yapmadık dediler bunu söylerkende öyle bir tavırları vardıkı sanki sanki dilenciye sadaka veriyorlarmış gibi bende bu işi onur meselesi haline getirdim sus payı olarak gelin yapalım tekliflerini red ettim konuyu büyütmemek içinde tek şart koştum hatanızı kabul edin özür dileyin bende sizleri af edeyim aracın yapılmasını da talep etmiyorum dedim gelişmeler oldukça buradan yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1988celik

cevap veren yardımcı olan herkekeze çok teşekkür ederim son geldiğimiz durum bunu biz yapmadık ama müşteri memnuniyeti olması adına olayı büyütmeyelim gelin aracınızı yapalım ama bunu biz yapmadık dediler bunu söylerkende öyle bir tavırları vardıkı sanki sanki dilenciye sadaka veriyorlarmış gibi bende bu işi onur meselesi haline getirdim sus payı olarak gelin yapalım tekliflerini red ettim konuyu büyütmemek içinde tek şart koştum hatanızı kabul edin özür dileyin bende sizleri af edeyim aracın yapılmasını da talep etmiyorum dedim gelişmeler oldukça buradan yazacağım

Hocam keşke yaptırsaydınız olurmu öyle iş başında bekleseydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Konu sapmış.

Reyhanlı'daki olayın finansörü belirlenmiş. ABD'de yaşayan Suriyeli bir işadamı. Tüm bilgiler FBI'ya ulaştırılmış. Gerekirse kırmızı bülten de çıkartılabilir.

bombaların da finansörü belirlenmiş, hükümetimiz suriyede patlatılsın diye bombaları eliyle vermiş, malum bomlaların neremizde patladığı...
    http://gundem.milliyet.com.tr/redhack-ten-sok-reyhanli/gundem/detay/1712423/default.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Konu sapmış.

Reyhanlı'daki olayın finansörü belirlenmiş. ABD'de yaşayan Suriyeli bir işadamı. Tüm bilgiler FBI'ya ulaştırılmış. Gerekirse kırmızı bülten de çıkartılabilir.

bombaların da finansörü belirlenmiş, hükümetimiz suriyede patlatılsın diye bombaları eliyle vermiş, malum bomlaların neremizde patladığı...
    http://gundem.milliyet.com.tr/redhack-ten-sok-reyhanli/gundem/detay/1712423/default.htm

Doğrudur. Bir şey demiyorum. Suriyeli muhalifler Esad ile olan mücadelelerinde Türkiye'yi yanlarına çekebilmek için yapmış olabilirler. ABD'nin Irak'a demokrasi! getirmek için Kendi ikiz kulelerini feda ettiği gibi.

Aynı mantık.

• Vuhuuuu Konu patladı.

Citroen'den kullanıcıyı yalanlayan belgeler gelmiş

quote:

Sayın yetkili,

Öncelikle, bu mesajın tarafımıza aktarılması hususunda gösterdiğiniz destek için teşekkür ederiz.

Anılan araç, 20 Mayıs 2013 tarihinde “Marş Basması Kontrol” beyanıyla servisimize giriş yapmıştır. Serviste gerçekleştirilen inceleme ve kontrollerde akünün değişmesi gerektiği tespit edilerek müşterimizden onay alınarak akü değişimi gerçekleştirilmiştir.

Aracın muhtelif yerlerindeki hasarlar iş emrine not olarak düşülmüş olmasına rağmen müşteri memnuniyeti adına arka tamponun sol yan köşesindeki hasarın servisimiz tarafından bedelsiz olarak onarılması teklif edilmiş olmasına rağmen müşterimiz tarafından kabul edilmemiştir.

Müşterimizin imzasının bulunduğu iş emri ve araçtaki hasarın resmi ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.