Şimdi Ara

serviste arabamı çarptılar ne yapmalıyım adım otomotiv citroen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun ama bunun yetkili servis olup olmamasıyla ne alakası var. Onu çözemediim. O zaman bir tane de ben yazıyım.

Önceki aracım Broadway idi. Yenibosna da bir tamir atölyesine götürdüm. Kapılar uzaktan kumandalı olsun dedim. Yaptılar. Ama aracın sol tarafını, arka çamurluk üstünü içerdeki direklerden birine sürtmüşler. Çökmüş. İnkar ettiler tabii ki. Kamera kaydı da yok. Olsa bile yok yani. Sineye çektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1988celik

adım otomotiv Gaziantep
    bu gün citroen berlingo aracımı akü değişimi için bıraktim servisten ayrıldım ve 45 dk sonra geri döndüm aracımın hazır olduğu söylendi 180 tl akü parasını ödedim ve iki tane forum imzaladım aracımı sorduğumda dışarıya çektiklerini söylediler anahtari aldım ve dışarıya çıktım birde baktım ki aracın sol arka tamponu çatlamış ve sol arka çamurluğu sürtmüş hemen geri döndüm durumu anlattım ardından sesler yükseldi ve hakaretler başladı bende aracımın servise girdikten sonra cıkana kadar olan kamera kayırlarını görmek istediğimi söyledim önce kamera yok dendi kamerayı gösterdim çalışmıyor dendi en sonda onlar gizli kayıt göstermiyoruz dendi hem aracımın çamurluk ve tamponunu maf ettiler hemde üstüne hakaretler ettiler bırakın verdikleri hasarı telefi etmeyi bir dayak yemediğim kaldı defelerça pişman oldu keşge herhangi bir elektirikcide taktirsaydım aküyü gerçekten berbat bir yer bundan sonra sanayide yaptırırım aracımı en azından sağını solunu çarpıp araça hasar vermezler veya verselerde yaparlar ama servis öyle değil gerçekten çok pişman oldum
    arkadaşlar bu durumda ne yapamalıyım sizce

neden olay tartışmaya döner dönmez,sadece 'peki 'deyip aracınıza dönüp polis/jandarma aramadınız,görüntüleri bakın nasıl veriyorlardı o zaman.
    Antep'te(TV'den kulaktan dolma bilgilerle bildiğimiz kadarı ile) aşiretlerin çok olduğu,herkesin daha bir yumruğunu konuşturduğu bir yerde nasıl böyle posta koyabildiler,akşamına dükkanlarının dağılma ihtimalleri yok mu?

Avukat tanıdığınız varsa uğraştırın,ama eğer yoksa boşverin uğraşmanıza değmez.

• Avukat işlerine gidemezseniz bile şikayet edilebilecek her türlü yere şikayet edin. Genel Merkezlerine de yazın. Şikayet sitelerine de.

Bizim de araca arkadan çarptıkları için servise bırakmıştık, sonra almaya gittiğimde arka koltuklar kırışıktı orta kol dayama yeri lekeliydi. 55 km yapılmıştı, bu nedenlerle orada bir tanıdık olsa da Marmara Honda'yı gözümden silmeye yetti servis olarak. Dedim bu kadar çok yol yapılıyormu diye biz size döneceğiz dendi ama kendi kendilerine döndüler heralde.

"Ah ile abad olanın ahiri berbat olur."
  • Durumunuza gercekten uzuldum ama sıze tavsıyem aracınızın basında kesınlıkle durun ısınız varsa baska arkadasınız dursun gecen devırdaım pompası trıger kayısı katalizor volan sensoru bujı ve bujı kablolarını degıstırttım gunesın altında 4 saat bekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt avukatla gideceksiniz o servise. Avukat hiç işi uzatmadan, "Kamera kayıtlarını görmek istiyorum" diyecek. Ik mık derlerse, gerisine siz karışmayın. Mutlaka avukatı alıp zaman kaybetmeden gidin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

quote:

adım otomotiv Gaziantep
    bu gün citroen berlingo aracımı akü değişimi için bıraktim servisten ayrıldım ve 45 dk sonra geri döndüm aracımın hazır olduğu söylendi 180 tl akü parasını ödedim ve iki tane forum imzaladım aracımı sorduğumda dışarıya çektiklerini söylediler anahtari aldım ve dışarıya çıktım birde baktım ki aracın sol arka tamponu çatlamış ve sol arka çamurluğu sürtmüş hemen geri döndüm durumu anlattım ardından sesler yükseldi ve hakaretler başladı bende aracımın servise girdikten sonra cıkana kadar olan kamera kayırlarını görmek istediğimi söyledim önce kamera yok dendi kamerayı gösterdim çalışmıyor dendi en sonda onlar gizli kayıt göstermiyoruz dendi hem aracımın çamurluk ve tamponunu maf ettiler hemde üstüne hakaretler ettiler bırakın verdikleri hasarı telefi etmeyi bir dayak yemediğim kaldı defelerça pişman oldu keşge herhangi bir elektirikcide taktirsaydım aküyü gerçekten berbat bir yer bundan sonra sanayide yaptırırım aracımı en azından sağını solunu çarpıp araça hasar vermezler veya verselerde yaparlar ama servis öyle değil gerçekten çok pişman oldum

akü değişimi 2 dakikalik iş ne diye arabanizi ne yediği belirsizlere teslim edersiniz gidin bir mutlu akü bayisine 5 dakikada değiştirsinler binin arabaniza devam edin ..

en azından ben öyle yapıyoyorum beylikdüzü beyken sanayide . hem öpülmüyorum hemde aracımdan ayrılmamış oluyorum .

sonradan bende çok pişman oldum sadece akü için servise gittiğime ama iş işten geçti akü değişimi gerçekte 5 dk lık iş ama servis çok yoğun olduğu için ve bodrum katta çok basık bir ortam olduğu için dışarıda beklemek istedim yaklaşık 45 dk sonra aracınız hazır diye sms geldi başıma bunların gelecegini bilsem hiç aracın başından ayrılırmıydım

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

Kesinlikle üzerİne düş mailler at telefOn aç şikayetler et. Hakkınızı arayın.

kesinlikle üserine düşecem şimdi şikayetim vara şikayette bulundum şikayet yayınlanınca buradan linki paylaşacam ve destek olmanız için sizlerden yardım isteyecem

Yanındayız arkadaşım merak etme, buranın dağ başı olmadığını, yemek yedikleri kaba saygı duymayı öğrenecekler.
    Hergün marka övüp kötülemek için değil bu forum, böyle durumlarda birlik olmalıyız.

çok teşekkür ederim hocam tüm gelişmeleri an ve an buradan yazarak aktaracam

şikayetim var şikayety linkim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1988celik -- 21 Mayıs 2013; 11:17:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Geçmiş olsun. Hakkınızı sonuna kadar arayın.

arayacam hocam genel merkezleri ile görüştüm bu gün biz size geri döneceğiz dendi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elsalvador92

quote:

adım otomotiv Gaziantep

neden olay tartışmaya döner dönmez,sadece 'peki 'deyip aracınıza dönüp polis/jandarma aramadınız,görüntüleri bakın nasıl veriyorlardı o zaman.
    Antep'te(TV'den kulaktan dolma bilgilerle bildiğimiz kadarı ile) aşiretlerin çok olduğu,herkesin daha bir yumruğunu konuşturduğu bir yerde nasıl böyle posta koyabildiler,akşamına dükkanlarının dağılma ihtimalleri yok mu?

Avukat tanıdığınız varsa uğraştırın,ama eğer yoksa boşverin uğraşmanıza değmez.

hocam ben ne aşiretim nede mafya sadece hakkımı aradım ama karşı taraf bir mafya edasıyla yaklaştı orada iken öyle doldum öyle sinirlendimki inanın çıkıp silah falan alıp geri dönmeyi dahi düşündüm ama olmuyor ben yapamıyorum keşge dediğiniz gibi bir güce sahip olsam şuan bukadar sinirli iken orayı yıkardım ama değilim inşallah genel merkezleri adaletli davranıp sadece kamera kayıtlarını izleyip baksalar bile yeter haklı olduğumu kesinlikle görürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Avukat işlerine gidemezseniz bile şikayet edilebilecek her türlü yere şikayet edin. Genel Merkezlerine de yazın. Şikayet sitelerine de.

Bizim de araca arkadan çarptıkları için servise bırakmıştık, sonra almaya gittiğimde arka koltuklar kırışıktı orta kol dayama yeri lekeliydi. 55 km yapılmıştı, bu nedenlerle orada bir tanıdık olsa da Marmara Honda'yı gözümden silmeye yetti servis olarak. Dedim bu kadar çok yol yapılıyormu diye biz size döneceğiz dendi ama kendi kendilerine döndüler heralde.

"Ah ile abad olanın ahiri berbat olur."

sizede çok geçmiş olsun hocam bende genel merkezlerine şikayet ettim geri dönmelerini bekliyorum bakalım sonuç ne olacak inşallah adaletli davranırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Durumunuza gercekten uzuldum ama sıze tavsıyem aracınızın basında kesınlıkle durun ısınız varsa baska arkadasınız dursun gecen devırdaım pompası trıger kayısı katalizor volan sensoru bujı ve bujı kablolarını degıstırttım gunesın altında 4 saat bekledim

en iyisini yapıp hiç aracı bırakmamışsınız işte benim en büyük hatam araçtan ayrılmak oldu hocam bundan sonra bende saatlerce sürse dahi aracımı bırakmam kesinlikle ama bir sefer oldu
  • Bir tarihte , Balıkesir'de adını vermek istemediğim bir serviste, Combo aracımın bakımdan çıkmasını beklerken şahit olduğum bir olayı anlatayım:

Müşterinin satın aldığı sıfır aracı, showroomdan geri geri çıkarmak isteyen şakirt bıyıklı servis müdürü, danışma bankosuna vurdu...Eminim satın alan kişi yıllar sonra sonra anlamıştır durumu. Bir de beyaz önlük falan giymiş...Sanki atomu parçlaayacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Direkt avukatla gideceksiniz o servise. Avukat hiç işi uzatmadan, "Kamera kayıtlarını görmek istiyorum" diyecek. Ik mık derlerse, gerisine siz karışmayın. Mutlaka avukatı alıp zaman kaybetmeden gidin..

bu gün genel merkezleri ilede görüştüm bakalım geri döneceklermiş zaten dönmezlerse elimden gelen neyse yapmaya hazırım artık tamponu falanda geçtim iş gurur meselesine döndü haklıyım ve hakkımı arayacam kimsenin yanına yaptığı kalmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Reyhanlıda kameraların tamamı kayıtta ve çalışıyordu. Failler öyle tesbit edildi ve toplandı..Çalışmıyordu diye laf üretenler hükümeti karalama amacı taşıyan Türkiyedeki Hafız esad avukatları..Zavallı göçmenlere saldıranlar yine onlar..Bu olayda imzayı atıp arabayı alıyorsunuz sonra tampon kırık çatlak görüyorsunuz..İnsan arabanın başına gelip bir bakar sonra imza çakar..Savcılığa baş vurun , şikayetçi olun, kamera kayıtlarının incelenmesini isteyin..Hakkınızı arayın..

hocam sadece aku değişimi için bıraktığım aracın başına bunların gelecegi aklıma dahi gelmezdi ve aracım zaten teslim almaya gittiğimde serviste değil dışarıya cıkarılmıştı hatta servisin bahçesinde bile değil tam dışarıya yol kenarına cıkarılmıştı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

quote:

adım otomotiv Gaziantep

akü değişimi 2 dakikalik iş ne diye arabanizi ne yediği belirsizlere teslim edersiniz gidin bir mutlu akü bayisine 5 dakikada değiştirsinler binin arabaniza devam edin ..

en azından ben öyle yapıyoyorum beylikdüzü beyken sanayide . hem öpülmüyorum hemde aracımdan ayrılmamış oluyorum .

sonradan bende çok pişman oldum sadece akü için servise gittiğime ama iş işten geçti akü değişimi gerçekte 5 dk lık iş ama servis çok yoğun olduğu için ve bodrum katta çok basık bir ortam olduğu için dışarıda beklemek istedim yaklaşık 45 dk sonra aracınız hazır diye sms geldi başıma bunların gelecegini bilsem hiç aracın başından ayrılırmıydım

Artık geçmiş olsun olan olmuş ama benden size bir tavsiye hani abartarak söylüyürum yıykatmak için bile araciniizin başindan ayrilmayin anahtar vermeyin . oto yıykamacılarda arabaya merakli ehliyetsiz vasıfsız insanları çalıştırıyorlar daracık yerler özellikle avm alt katları .. ve araçları çarpıyorlar sürtüyorlar bizzat yıykadıkları park ettikleri passata yiykama yerinden çıkardıkları Insignia‎yi süratle captiklarini gördüm .

anahtar vereceksemde kesinlikle o otoparka araç bırakmam , 1 km ötesine birakir yürürüm

• Valla ben de yakın zamanda 40.000 bakımına götürdüm aracı yetkili servise...(Toyota)...Akşam almaya gittim,aracı nispeten karanlık bir köşeye çekmişler...Tabii etrafında yalandan dolandım ama görünmüyor ki,karanlık işte...Aradan bir gün geçti aracı kulanmadım...İkinci gün aracın yanına gittiğimde gördüm ki şoför kapısını nasıl hızla açtılarsa artık kapının 10 cm.lik kenarı içeri göçmüş,boya kalkmış...Şimdi gidip onlara da birşey söyleyemiyorum,burada söyleseydin ya diyecekler,sizin orada olmuştur diyecekler,falan filan...Adım gibi biliyorum ki üstlerine alınmayacaklar,bizden değil diyecekler...Sineye çektim,Allah'a havale ettim,paslı paslı geziyorum...
  • Arabayı paslandırma..Rütuş boyası ücretsiz..10 dak. iş....Aynı servise git..Burayı O.... çocukları halletmişler rütuş boyası attıracağım de...Alıp gelip boya çekiyorlar..Bol bol kalayla...Boyanmadık sülaleleri kalmasın..Yazdığın mektup kim yaptıysa kesin adrese gider...Sonra arabanı alıp gelirsin...Boya çektir..İhmal etme..Geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Reyhanlıda kameraların tamamı kayıtta ve çalışıyordu. Failler öyle tesbit edildi ve toplandı..Çalışmıyordu diye laf üretenler hükümeti karalama amacı taşıyan Türkiyedeki Hafız esad avukatları..Zavallı göçmenlere saldıranlar yine onlar..Bu olayda imzayı atıp arabayı alıyorsunuz sonra tampon kırık çatlak görüyorsunuz..İnsan arabanın başına gelip bir bakar sonra imza çakar..Savcılığa baş vurun , şikayetçi olun, kamera kayıtlarının incelenmesini isteyin..Hakkınızı arayın..

içişleri bakanı ve hatay valisi bu soruyu cevapsız bıraktı, mecliste içişleri bakanı bir sistem arızası yoktu ama kısmı sorunlar bla bla diye geçiştirdi. bravo valla siz cevaplamış, çalışmayan kameraları çalıştırmışsınız, bir tane bile mobese görüntüsü olmaması ise cidden tesadüf.

arkadaş cidden evlere şenliksiniz ya

hataylılara sorun bakalım elinde kalaşnşikof şehirde dolaşan, kadınlara sarkıntılık yapan sizi öldüreceğiz diyen zavallı göçmenler he yavv sıradan göçmenler ve çok zavallıllar.

birde esadcı olduk bunu deyince tadından yenmez. allah akıl fikir versin sizin gibilere. tavsiyem bunları sakın bir hataylıya ya da bölgede yaşayanlara söylemeyin. sığınmacıların başımızın üstünde yeri var, ama öso'nun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 21 Mayıs 2013; 12:11:03 >

• Evlere şenlik insan yazıyor oku ..Paketleme işi yapıldı ve bitti. Ele başı Suriye ye kaçtı..Üç gün önce iç işleri bakanı açıklama yaptı...Tüm kamerelar kayıtta ve teşhisler onlardan yapıldı dedi..Geleyim o patlamaya....Sebebi neydi ?.. """Türkiye ye gözdağı vermek ve olayı göçmenlere yıkmak...Bunlara sahip çıkmayın..Bunları desteklemeyin. Yoksa bu işler böyle olur..""..Demek..Türkiye nin cevabı ise ABD den çıktı...Bekleyip görelim ne olacak ?..Evlere şenlik insan böyle düşünüyor....Saygılarımla..
  • Konu sapmış.

Reyhanlı'daki olayın finansörü belirlenmiş. ABD'de yaşayan Suriyeli bir işadamı. Tüm bilgiler FBI'ya ulaştırılmış. Gerekirse kırmızı bülten de çıkartılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.