Şimdi Ara

Servjse göndermeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pc lenovo ideaped 510 yeni ulasti elime durum bu ne yapmam lazim valla tadim kacti. Ekranin alt kisminda var sadece isik sızması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gönder kardeşim. Aynı laptop bende var, ilk aldığımda ekran kapağına dokununca görüntü gidiyodu, bende servise verdim. 3 kere servise gidip geldikten sonra sorun düzeltildi. Biraz servis konusunda uğraştırdılar ama şimdi sorun yok. Umarım senin sorunun çabuk çözülür.

• Delicoşkun41 D kullanıcısına yanıt
    Hocam valla tadım çok fena kaçtı serviste kac gün kaldı senin alet bakalim bende yarin goturcem cabuk halledeceklerinide hic sanmıyorum ama ins fazla ugrastirmazlar

• Up beyler lenovo servisini aradım hiç yardımcı olmadilar bisey söyliyemeden bayramdan sonra deyip suratıma kapattilar nasil bir is bu

• Profobradovic33 P kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim tadını kaçırmak istemem ama gerçekten servis hizmeti iyi değil. İlk gönderdiğimde laptop 17 gün sonra elime ulaştı ama sorun hala çözülmemişti. 2. gönderişimde 24 gün sonra elime ulaştı ve yine sorunu çözmediler. En sonunda isyan ettim 3. Servise verişimde baya bir azarladım. Bu nasıl müşteri memnuniyeti, paramı geri verin gibisinden. Ondan sonra laptop elime geldiğinde sorun çözüldü. Yani kısacası bunları illa ki azarlayacaksın yoksa seni adam yerine koymuyorlar. Umarım senin sorunun en kısa zamanda çözülür.

• Bu seride kronik sanırım bu problem. Aynı sorun benim bilgisayarımda da var geçen ay aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.