Şimdi Ara

ses açarken yada kapatırken ekranda simge çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ses açarken yada kapatırken ekranda simge çıkmıyor önceden çıkıyordu reset attım şimdi çıkmıyor

daha önce reset attiğimda bi sorun olmamıştı ama en son reset attıktan sonra bu ekranda sesi açıp kapadığımda yada wrilees i aıp kapadığımda ekranda bunları açıp kapadığıma dair simgeler çıkıyordu ama artık çıkmıyor bana yardımcı olabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kapoera92

ses açarken yada kapatırken ekranda simge çıkmıyor önceden çıkıyordu reset attım şimdi çıkmıyor

daha önce reset attiğimda bi sorun olmamıştı ama en son reset attıktan sonra bu ekranda sesi açıp kapadığımda yada wrilees i aıp kapadığımda ekranda bunları açıp kapadığıma dair simgeler çıkıyordu ama artık çıkmıyor bana yardımcı olabilirmisiniz

Konuyu açalı baya olmuş ve aynı sorunu bende yaşıyorum bulursam söylerim yada çözümünü bulduysan söyler misin?
  • BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Bilgisayarınıza ait yardımcı yazılımlardan biri bu işi yapar. Muhtemelen notebookunuz ilk kurulduğunda bu yazılım çalışıyordur ancak şu an ya bozulmuştur ya da devre dışı kalmıştır. Notebookunuzun yardımcı yazılımlarını yeniden yüklerseniz sorununuz düzelecektir. Eğer notebook marak model belirtirseniz hangi yazılım olduğunu bulabilirim belki.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    samsung ama modelini bilmiyorum eski biraz.. peki farklı yazılımlarla farklı simgeler olmasını sağlayabilir miyim? uyumluluk sorunu olur mu?
  • BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Diğer yazılımlar muhtemelen çalışmayacaktır. Notebookunuzun donanımına özel sürücüleri ve yazılımları kullandığından sadece kendi sürücüsü ve yazılımı ile devreye girer.
  • Benim de Samsung 5 serisi W8 yüklü kendisi ama numlock vb. ışığı yok, ekranda da çıkmıyor işaret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.