arkadaşlar bilgisayarı upgrade ettikten sonra,audigy 2zs ses kartından eskisi gibi kaliteli ses alamaz oldum.
mesela mp3'lerde,film fragmanlarında seste çatlamalar,bozulmalar oluyor. divx filmlerde sesle görüntü arasında ufakta olsa senkron sorunları oluyor.eski ana kartım epox 8rda+ sorun yoktu,şimdiki ana kartım msi k9n neo.iki anakartta da önce kendi ses kartlarını etkisizleştirip,sisteme format atıp,öyle yükledim audigy'i.
sistem özelliklerine baktığımda bütün kartlar aynı irq(16) kullanıyor görünüyor,sorun bundan olabilir mi acaba?veya upgrade sırasında kartı takıp çıkartırken bir tarafı bozulmuş olabilir mi?
yardımcı olursanız çok sevinirim,teşekkürler.
Birde Bios tan audio kapatmayı dene bakalım nasıl olcak
biosta "onboard audio controller-disabled" konumunda,ses kartı kurmadan önce kapatmıştım o özelliği,başka sesle ilgili ayar var mı acaba biosta?
ethernet kartını tekrar tanıt istersen...
Bilgisayarındaki skystar kartı çıkar,ses kartınında slotunu değiştir.Birde böyle dene bakalım nasıl olacak.Eğer kart değişimlerinden sonra durum yine aynı ise; skystar için ve divx için yüklediğin codecleri programları kaldır.Birde öyle dene.bu skystar kart bazen böle aptallıklar yaptırabiliyor.Bu arada anakart driver larının doğru şekilde yükleyip - yüklemediğini kontrol et.Nasıl olsa baş belası amd kullanıyorsun.Olmadık hatalarla her zaman karşılaşabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme