Şimdi Ara

Ses Çıkarmayan Şişme Yatak !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gelen misafirlerim için çift kişilik ve tek kişilik şişme yatak almayı düşünüyorum ama forumlarda okuduğum kadarıyla gacır gucur ses çıkarttıgından bahsediyorlar hepsi mi bu şekilde rahatsız edici ses çıkarıyor çıkarmayanları da var mı ? Eğer kullanıp begendiğiniz ürünler varsa burda linkini paylaşabilir misiniz ? Yorumlarınızı bekliyorum nasıl bir ürün almalıyım sizce ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ses Çıkarmayan Şişme Yatak

Şişme yataklar konforlu ve taşınabilir uyku çözümleri sunsa da, gıcırtı sorunları yaşamak yaygındır. Bu gıcırtıların nedenlerini ve bunları nasıl giderebileceğine dair ipuçlarını ele alacağız.

Şişme Yatağın Gıcırdamasının Nedenleri

• Sürtünme: Şişme yatağın yüzeyi ile örtü veya çarşaf arasındaki sürtünme gıcırtıya neden olabilir.
    • Hava Kaçağı: Yatakta küçük bir hava kaçağı varsa, hava hareket ettiğinde gıcırtı oluşabilir.
    • Yapısal Stres: Aşırı yük veya yanlış kullanım sonucu yatakta yapısal stres oluşabilir ve bu da gıcırtılara yol açabilir.

Şişme Yatak Gıcırtısını Giderme İpuçları

• Sürtünmeyi Azaltın: Çarşaf ve örtüleri yatağın yüzeyine sıkıca sabitleyin. Ek olarak, yatak koruyucu veya kaymaz örtü kullanmayı deneyebilirsiniz.
    • Hava Kaçaklarını Kontrol Edin: Yatağı şişirdikten sonra, sabunlu su solüsyonu kullanarak hava kaçakları olup olmadığını kontrol edin. Kabarcıklar oluşursa, kaçağı tamir edin.
    • Yatağın Doğru Kullanımı: Yatağı kapasitesini aşmayacak şekilde kullanın ve üzerine ağır eşyalar koymaktan kaçının.
    • Bakım Yapın: Şişme yatağı düzenli olarak temizleyin ve hasar açısından inceleyin. Gerekirse tamir kitleri veya yama malzemeleri kullanın.
    • Yağlama Yapın: Bazı durumlarda, yatak yüzeyini talk pudrası veya bebek pudrası ile yağlamak gıcırtıları azaltmaya yardımcı olabilir.

Şişme yatağın gıcırtısını gidermek, konforlu ve sessiz bir uyku için önemlidir. Bu ipuçlarını uygulayarak, yataktan kaynaklanan gürültüyü en aza indirebilir, iyi bir gece uykusu çekebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • KOnu eskide de yeni başlık açmak yerine bir uplayak
  • sende yatakta çekmeyiver
  • quote:

Orijinalden alıntı: MATERYALIST

sende yatakta çekmeyiver

alakası yok ki. ihtiyacım var ve sürekli kullanmayı düşünüyorum. kullanan varsa bi anlatsa iyi olur
  • @inexyz

Hocam 1 kere yattım,dışında balonlardaki gibi plastik var,daha sağlamı yanı ses çıkarmama olayı olmaz.
    Tabî yenileri çıkmış olabilir bunların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

@inexyz

Hocam 1 kere yattım,dışında balonlardaki gibi plastik var,daha sağlamı yanı ses çıkarmama olayı olmaz.
    Tabî yenileri çıkmış olabilir bunların.

rahatlığı nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intex marka yatağı bugün aldım. İçinde pompası vardı.
    Gacur gucur ses yok. Kokuda yok. Rahat gibime geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.