Şimdi Ara

ses çıkış aygıtı arzası[hoparlör arzası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıkıntım şu laptopun hoparlöru bır masadan baska masaya alırken degısık bı ses cıkardı sonra yok yüklü ses cıkısı yok dedı bende pcynın ses drıverının tekrar ındırıp yukledım pc aç kapa duzeldı 1 2 saat geçtı tekrar gıttı sonra geldı farketttımkı pcnın maus petının sagına soluna bastırınca gıdıp gelıyor dedım kaplosu cıkmıstır açtım kaplo tıkını cıkar tak yaptım ses seda yok gıdıs o gıdıs sımdı ne ses var kulaklık takıncada ses gelmıyor asus laptopun k555l serısınden yenı bır hoporler sıparısı versem 59 lıramı ne sıkıntım duzelırmı yoksa anakartamı sıkıntı var tam anlıyamadım aygıt yönetıcısınde sesle alakalı hıc bısey gozukmuyor aıda69 lada baktıgımda çoklu ortamda sesle alakalı hıc bısey bulamıyor eger hoparlör parçasını degıstırsem duzelırmı yoksa arza baska bıseymıdır
    garantısı dolalı laptopun 1 yıl gıbı bır tutar oldu hafıfde anlarım pc parça degıstırmelerınden laptopun klavye ekranını kendım degıstırmıstım zaten bunda anlamadıgım o 2 parçalı hoporler gıttıgı zaman kulaklıkda gıdıyormu yoksa kulalık çalıstırmak mumkunse degıstırmeyı planlamıyorum sımdıden tesekurler
    bu arada laptop asus k555l xo365h

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dahili hoparlör sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Ses Sistemi RCA Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.