< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ses cızırtı sorunu
-
-
latencymon ile kontrol edin dpc gecikmesine neyin sebep olduğuna highest dpc latency kısmından bakın ona göre çözüm yolu bulmak lazım
birde son resmi whql driver olan şunu yükleyip deneyin
https://www.realtek.com/en/agree-to-download?downloadid=4842c7ef60f190fdf91711cf682f2192
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 21 Ocak 2022; 8:23:18 > -
Ses kartinin kendisinde sorun var midir acaba yoksa yazilimsal mi anlamadim bunu deneyip cevap verecegim saolun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anakart üzerine entegre olduğu için sadece realtek çipinde sıkıntı olması çok zayıf ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vermis oldugunuz linkteyi siteye girdim ancak indirilmiyor hatali sanirim
Sürücüden vesaire olsa hic gelmemesi gerekmezmiydi sadece cizirti olmasi aklima ister istemez cipte sıkıntı oldugu geliyor
Latencymon la baktim ancak herhangi bir sorun gecikme veya sorun yok
hem kullandığınız player hem tarayıcı vs sistemin tamamındamı mevcut sıkıntı yoksa spesifik durumlarda mı oluyor
-
Evet dedigim gibi hic ses yok ufak bi ses var ötüyor gibi cok az geliyor ayrıca pc sesini tamamen kistigim halde yine geliyor sarki falan acinca bu ses siddetleniyor
kasa yakınında modem router access point vb sinyal yayan cihaz varsa kapatmayı deneyip gözlemleyin bir de daha önce başıma gelmiş birşeydi
-
Hayır yok cözemicem sanirim
7.1 ses kartı usb donusturucu kullanirsam anakartda ki kaliteyle ayni kaliteyi mi alirim?
realtekle benzer kalite alırsın anakarttakide sıradan bi dac chip sonuçta tek fark sesin db şiddeti olur sadece gecikme söz konusu olabilir işlemcinin oyunlarda emülatörlerde vs darboğazda kaldığı yerlerde. monitöründe output var ise nvidia/amd hdmi audio device'ı denetim masası ses ayarlarından varsayılan yapıp onuda kullanabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 21 Ocak 2022; 20:1:31 > -
Anladim tessekkurler bu sorunu duzeltmenin yolu yok degil mi ayrica siz nasil duzelttiniz
pm attım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X