Şimdi Ara

Ses cızırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba pcm de bi sorun var ses gelmiyor sadece cızırtı var sorun ne anlamış degilim ses driverlerini sildim yeniden yukledim kurdum pcme 2 kez format attim denemedigim yol kalmadi cizirtidan baska birsey yok farkli kulaklik ve hoperlorda denedim suanlik ses karti cevirici kullaniyorum ancak ses kalitesi dusuk cizirti sorunu icin napmam lazim sizce sorun nedir basiniza geldi mi boyle birsey?
    Anakart: Msi b450m A pro max

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• latencymon ile kontrol edin dpc gecikmesine neyin sebep olduğuna highest dpc latency kısmından bakın ona göre çözüm yolu bulmak lazım

birde son resmi whql driver olan şunu yükleyip deneyin

https://www.realtek.com/en/agree-to-download?downloadid=4842c7ef60f190fdf91711cf682f2192

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 21 Ocak 2022; 8:23:18 >
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    Ses kartinin kendisinde sorun var midir acaba yoksa yazilimsal mi anlamadim bunu deneyip cevap verecegim saolun

• anakart üzerine entegre olduğu için sadece realtek çipinde sıkıntı olması çok zayıf ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Vermis oldugunuz linkteyi siteye girdim ancak indirilmiyor hatali sanirim

Sürücüden vesaire olsa hic gelmemesi gerekmezmiydi sadece cizirti olmasi aklima ister istemez cipte sıkıntı oldugu geliyor

Latencymon la baktim ancak herhangi bir sorun gecikme veya sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo cızırtı sorunu..
    9 yıl önce açıldı
    ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hem kullandığınız player hem tarayıcı vs sistemin tamamındamı mevcut sıkıntı yoksa spesifik durumlarda mı oluyor

Evet dedigim gibi hic ses yok ufak bi ses var ötüyor gibi cok az geliyor ayrıca pc sesini tamamen kistigim halde yine geliyor sarki falan acinca bu ses siddetleniyor

• YMoonWalkery kullanıcısına yanıt

kasa yakınında modem router access point vb sinyal yayan cihaz varsa kapatmayı deneyip gözlemleyin bir de daha önce başıma gelmiş birşeydi

Hayır yok cözemicem sanirim

7.1 ses kartı usb donusturucu kullanirsam anakartda ki kaliteyle ayni kaliteyi mi alirim?

• YMoonWalkery kullanıcısına yanıt

realtekle benzer kalite alırsın anakarttakide sıradan bi dac chip sonuçta tek fark sesin db şiddeti olur sadece gecikme söz konusu olabilir işlemcinin oyunlarda emülatörlerde vs darboğazda kaldığı yerlerde. monitöründe output var ise nvidia/amd hdmi audio device'ı denetim masası ses ayarlarından varsayılan yapıp onuda kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 21 Ocak 2022; 20:1:31 >
    Anladim tessekkurler bu sorunu duzeltmenin yolu yok degil mi ayrica siz nasil duzelttiniz

• pm attım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.