Şimdi Ara

Ses Cızırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın ön mikrofon ve kulaklık girişleri bozuk yarım takarak işlem yapıyordum bi sorun yoktu yanlız dün skaypide görüşme yaparken ses birden cızırdamaya başladı.Kulaklıktan diyedir diye düşündüm ve kulaklıgı değiştirdim yine aynı sorun oldu internetten biraz araştırdım kasanın önündeki jack girişlerindendir diye yorumlar okuyunca bugun gittim usb ses adaptörü aldım kulaklıgı adaptore adaptorude usb ye bağladım bu sefer cızırtıyı ben duymuyorum ama skaypide görüşme yaparken karsı tarafa gidiyor skaypiyi kapatsam bile kayıttan mikrofonun kendi kendine hareket ettiğini görüyorum yani cızırdıyor ses kaydederekte denedim evet aralıklı olarak cızırtı var dünden beri denemediğim şey kalmadı en son çare yeni ses kartı almayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim sorun ses kartındanmıdır acaba ?

Not : Bu arada ses kartım onboard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverAlone06 -- 8 Aralık 2013; 4:42:41 >

• ForeverAlone06 kullanıcısına yanıt
    Anakartınızda kısa devre olma olasılığı yüksek bunu anlayamazsınız lakin servise verip yaptırırsanız sorun çözülmüş olacak..
  • Çok sağol dostum bencede daha fazla masraf etmeden en iyisi servise götürmek. 3 ay önce aldıgım casper pc ne halde dökülüyor resmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo cızırtı sorunu..
    9 yıl önce açıldı
    Ses Kesilme Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.