Şimdi Ara

SES DRİVERI SİLİNDİ PCDEN SES GELMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar saygı değer dostlarım. Bilgisayarıma bir program yükledim. Sesli chat programlarında echo açıp eğleniyorduk işte. Sonra bu programdan sıkıldım ve sileyim dedim. Programı sildiğimde bilgisayarı yeniden başlatmam gerektiğini söyleyen bir uyarı ile karşılaştım. Kurarken de istemişti kabul etmiştim ve yine kabul ettim. Bilgisayarım normal şekilde yeniden başlatıldı. Her şey normal şekilde açıldı. Alt kısma bir baktım ki, hoparlör simgesinde sesi kapattığında ortaya çıkan işaret var. Driverı kontrol ettim. Realtek HD Audio vardı. Şimdi onu tekrar Realtek'in sitesinden indirdim ve bilgisayarı yeniden başlattım. Ancak hala durum aynı. Ne hoparlörden ses geliyor, ne de mikrofon ses alıyor. Hoparlör simgesinin üzerine geldiğimde " Yüklü ses çıkış aygıtı yok " ibaresi ortaya çıkıyor. Şu an bilgisayarda hiç ses yok, çıtı çıkmıyor. Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balgambaz -- 2 Şubat 2015; 13:35:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışmayan driverı silip Driver Booster ile tekrar kurmanızı tavsiye ederim, silme işinde de Revo Uninstalller öneririm.
  • Balgambaz B kullanıcısına yanıt
    Buradan Slim Drivers tıkla indir ve tarama yap sorun büyük ihtimal çözülecektir.
  • Sorunu kendi bulduğum yöntemle çözdüm. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

Sorunu kendi bulduğum yöntemle çözdüm. Teşekkürler.

Çözümü burada paylaşırsanız aynı sorunu yaşayanlar faydalanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

Sorunu kendi bulduğum yöntemle çözdüm. Teşekkürler.

Çözümü burada paylaşırsanız aynı sorunu yaşayanlar faydalanabilir.

Ses driverlarını geri yüklemedim, oyun kayıtlarını ve son 3 gün içinde kaydettiklerimi flash belleğe yedekleyip sistem geri yüklemeyi 3 gün önceye ayarladım. Sonra da başlattım. Bu kadar basit bir yöntem...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.