Şimdi Ara

Ses Gelmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır hoparlörümü sorunsuz kullanıyorum ancak gecen gun program ekle kaldırdan bi oyun kaldırdım ses birden gitti müzik açıyor windows media playerdan hata veriyor şarkılar yanında ünlem hiçbir şekilde ses yok yani acaba nasıl bi çözüm yolu önerirsiniz ? Ses aygıtlarına girince gelişmiş tıklayınca directsound hatası verıyor lutfen yardım edin ? hoparlör ismi Creative 5+1 ses aygıtlarında realtek AC97 Audio yazıyor..

• sanırım yalnışlıkla ses driverin kaldırmışsınız öyle gözüküyor
    bi kontrol edin
  • Bu sabah pcyi acınca calısıyordu yarım saat kadar iceri gittim gelince baktım ses yok ? Sizin dediginiz islemi nasıl yapıcam ben ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky10 -- 12 Mart 2011; 16:09:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky10

Bu sabah pcyi acınca calısıyordu yarım saat kadar iceri gittim gelince baktım ses yok ? Sizin dediginiz islemi nasıl yapıcam ben ?

ses driverını kaldırıp(pro. ekle kaldırdan) sonra tekrar lurmayı deneyin
  • Hangisi ses driveri ki :S NVIDIA Drivers var bi tane baskada öyle driverla ilgili bisi yok ?
  • quote:

Hangisi ses driveri ki :S NVIDIA Drivers var bi tane baskada öyle driverla ilgili bisi yok ?

nvıdıa'yı sakın kaldırma o ekran kartınındır başı soun driver cinsinden başlayan bişi olması lazım onu kaldırıp kur

not:elinde driver demi?sonra silip kuramadım deme
  • Malesef bası sonu driver olan bisi yok. Sorun olmaz heralde internetten indirirm ?

Wix abi ben smdi realtek ac97 driver indirdim direkt kurulum yapsam onunla duzelirmi yani prog ekle kaldırdan kaldırmadan bisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky10 -- 12 Mart 2011; 18:27:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses gidip geliyor
    15 yıl önce açıldı
    Hoparlörün Birinden Ses Gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Ses kartı yuklü ama ses gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ses driverlerini silip bastan yuklemeyi denemelisin, bundan sonra sorun duzelmezse teknik bir ariza var demektir,.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

Ses driverlerini silip bastan yuklemeyi denemelisin, bundan sonra sorun duzelmezse teknik bir ariza var demektir,.

ben adama sabahtan beri ne anlatmaya çalışıyorum sanıyorsun
    sırf post kasmak için mesaj atma
  • quote:

Orijinalden alıntı: vix

quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

Ses driverlerini silip bastan yuklemeyi denemelisin, bundan sonra sorun duzelmezse teknik bir ariza var demektir,.

ben adama sabahtan beri ne anlatmaya çalışıyorum sanıyorsun
    sırf post kasmak için mesaj atma

Anlamsiz anlamsiz atar yapma illaha tum mesejlari okuyup mu mesaj atmak zorundayim ilk mesaji okudum sorunun cevabini verdim + biraz acelem vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 13 Mart 2011; 21:16:09 >

• quote:

Malesef bası sonu driver olan bisi yok. Sorun olmaz heralde internetten indirirm ?

Wix abi ben smdi realtek ac97 driver indirdim direkt kurulum yapsam onunla duzelirmi yani prog ekle kaldırdan kaldırmadan bisi ?

Onceki driveri kaldirmadan ustune kurarsanda olur ama program ekle kaldirdan veya aygit yoneticisinden (Bilgisayarimdan giriliyor aygit yoneticisine) kaldirirsan daha saglikli olmus oluir
  • Wix abi cok tesekkurler sorunum cozuldu prog ekle kaldırdan realtek ac97 bulup kaldırdım sonra driver bulup tekrardan kurdum sorun düzeldi cok cok tesekkurler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.