Şimdi Ara

Ses Gitme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Arkadaşım bilgisayarını alalı 1 sene oldu ve son 2 aydır bilgisayarında ses gidiyor. Yani mesela skype kullanıyoruz benim sesim ona gitmiyor daha doğrusu büyün her yerde gidiyor gösteriyor fakat ona gitmiyor. Yani ses çubuğuna tıkladığında konuşunca çubuk hareket ediyor fakat ona ses gitmiyor. Aynı şekilde video izlerkende max 10 dkda o tarayıcıda gidiyor ve tarayıcıyı kapatıp açana kadar düzelmiyor. TS3 tede porgramı kapayıp yeniden açması gerekiyor. Driveri kaldırdığında ise 20-30 dk arası dayanıyor ve tamamen gidiyor yani bilgisayarı kapayıp açması gerekiyor. Bilgisayarı windows 7 ve laptop sizce sorun ne ses kartında mı? Şimdiden teşekkürler

• up
  • Bir yardım eden yok mu ya
  • Bu saatte açarsan kimse etmez tabi yardım

Konuya gelirsek;arkadasinin driverlar guncelmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Bu saatte açarsan kimse etmez tabi yardım

Konuya gelirsek;arkadasinin driverlar guncelmi?

Hocam league of legends forumundan geliyorum da orda o saatlerde de takılanlar oluyor benim hatam haklısınız . Sorunuza gelicek olursak evet güncel dediğim gibi driversizde çalışıyor fakat yine aynı sorun hatta daha büyüğü.

• BySaVeR kullanıcısına yanıt
    Vallaha sorunu ben pek anlayamadım ama en basitinden bi bilgisayarcıya gösterin derim (ki o da büyük ihtimalle bişry yapamaz ya da format atar)

Hiç olmadı harici usb'den bağlanan ses kartları var bi tane ikinci el alıp deneyin çalışırsa sıfır daha iyi bişey alırsınız

İstersen bu konuyu tekrar aç veya upla,forumun profesyonelleri yardimci olacaktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vallaha sorunu ben pek anlayamadım ama en basitinden bi bilgisayarcıya gösterin derim (ki o da büyük ihtimalle bişry yapamaz ya da format atar)

Hiç olmadı harici usb'den bağlanan ses kartları var bi tane ikinci el alıp deneyin çalışırsa sıfır daha iyi bişey alırsınız

İstersen bu konuyu tekrar aç veya upla,forumun profesyonelleri yardimci olacaktir

Aynen hocam haklısınız bilgisayarcılar hiç bir şey dinlemeden direk isim, soyisim isteyip format atmak istiyor Hocam büyük ihtimalle harici usb'den bağlananlar olur. Eğer fiyatı uygunsa sıfır da alabilir. Ne kadar fiyatı bir bilginiz var mı?

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySaVeR -- 17 Ağustos 2014; 14:40:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BySaVeR kullanıcısına yanıt
    Benim çalıştığım bilgisayarcıda 15 liraya hoparlör ve mikrofon çıkışı olan usbden bağlanan çin malı ses kartı vardı

Ufaktı ama peynir ekmek gibi satıyodu kerata,ses kalitesininde iyi olduğunu duymuştum

İnternetten araştır bulursun yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim çalıştığım bilgisayarcıda 15 liraya hoparlör ve mikrofon çıkışı olan usbden bağlanan çin malı ses kartı vardı

Ufaktı ama peynir ekmek gibi satıyodu kerata,ses kalitesininde iyi olduğunu duymuştum

İnternetten araştır bulursun yav

Eyvallah kardeş sağolasın bugün pazar yarın bilgisayarcılardan bakarız olmadı internetten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.