Şimdi Ara

Ses kalitesi en iyi mp3 player hangisi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
48.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi ara vibez'in yenileniceği söylentisi vardı hiç bilgisi olan var mı acaba ? Şöyle güzel dönüş yapsa gerçi sansadan oldukça memnunum ama vibezide özlüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Hundred -- 19 Aralık 2010; 2:13:15 >
  • clip ile clip+ arasında ses farkı varmı clip daha iyi diyorlar ama
    bende cowon d2 ile clip arasında kaldım. bass seviyorum vede yüksek ses dinliyorum. diğer etkenler çok önemli değil benim için
  • clip+ başlarda kötüydü sonradan firmwarelerle düzeldi.
    bas ve yüksek ses demişsin.cowon direkt yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdey
    ses konusunda bir fark göremedim.olsa bile bunu yakalamak için rockbox yüklü ve yüklenmemiş olmak üzere iki clip+ gerekir bence yanyanafark sonradan bile anlaşılacak kadar devasa değildir yani
    pil ömrünü bilmiyorum.cihazı uzun süre kullanmadım da zaten.hediye aldım,vermek için zamanını bekliyorum

Teşekkür ederim..

• bende d2 alacaktım ama milletin clip i beğenmesi kafamı karıştırdı
  • clip sadece 40 dolara iyi ve doğal ses verdiği için seviliyo.fiyat-performansı çok yüksek.bir de rockbox imkanı var.
    cowonlar ses çıkışı ve eq. seçenekleriyle ünlü , ki bu da senin istediğin bişi gibi.

http://www.head-fi.org/forum/thread/408565/sansa-clip-vs-cowon-d2 burada uzun uzun tartışması var , hiç bi sonuca bağlanamayan ama yardımcı olur
  • bir arkadaşla anlaştım clip alıcam. şimdide uygun bir d2 arıyorum onuda alıp en iyisi kendim deniyim :d
  • clip aldım gerçekten çok beğendim.
    şimdide d2 arıyorum elinde olupta satmak isteyen arkadaşlar pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Bence alınır, kaç gb'lık?

Biraz geç oldu kusura bakmayın. 8gb mavi renk. 2 gün oldu alalı. Biraz çizikleri falan var arkasında ama sorunsuz çalışıyor. Cks70 ile çok iyi oldular. İlgilenen herkese teşekkürler.
  • Minton, Phılıps, Sony, Cretive, İpod dinledim
    araştırdıktan sonra İriver t6 da işin özünü anladım diyebilirim Cowon deneyemedim ama bu iki marka ayrı bnce. İriveri kendim biliyorum. Deneyemediğim Cowon'u da forumlardan.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLCuKuNus -- 10 Haziran 2011; 17:24:05 >
  • konuyu hortlatmak istemem ama aradığıma uygun konu bu oldu.
    şu an için hangisi ve playerlar telden ses konusunda fark var mı ?
  • starmaster kullanıcısına yanıt
    Telefonlar arasında en iyi ses kalitesi dahili amfisi ile Htc One ' da mevcut .

Mp3 playerlar ne konumda hiç bilmiyorum ama üst düzey telefonlar ses kalitesi açısından çok iyi durumda. Samsung'larda wolfson dac kullanıyor .
  • Arkadaşlar herkese merhaba. 200TL ye kadar bir mp3 player almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz.

• bende telefonlardan daha yüksek ses verebilecek bluetooth'lu bir mp3 player arıyorum,yardımmm.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.