Şimdi Ara

Ses kalitesi en iyi mp3 player hangisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
48.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cowon lar iyidir ama sesi biraz bas karakterlidir. Bu yüzden flat ses vermezler. Ipod un ses kalitesini çoğu odyofili
    beğenmez,-açıkçası dağlar kadar fark görmedim ipod 160 gb lık modeli denedim- Benim önerim sansa clipdir.
    Çoğu test sitesi ve kullanıcıdan olağan üstü övgüler almış bir mp3 çalardır. Özellikle ses çözünürlüğü çok iyi
    ve ses çıkışı da yüksektir. Ben sansa fuze kullanıyorum dip sesi duymamın dışında oldukça memnunum.
    Sansa fuze nin bir diğer avantajı griffin power dock ile kullandığınızda line out çıkışından ses alabilmenizdir.
    Ben de bu dock ile kullanıyorum ve çok çok memnunum
  • Cowonların bassları biraz daha tok serttir o nedenler rock metalde hoş olur.Ipodlarda falza bass vardır gereksiz patlayan basslar biraz metalik bir ses.fiyatına ve performansına göre ipod alınmaz.
  • birçok farklı review larda okuduğuma ve izlediğime göre:

-S9 cowon firmasının günümüze değin çıkardığı en kaliteli ses veren player
    -bununla birlikte yine gelmiş geçmiş ve şuan piyasadaki mevcut taşınabilir player lar arasında en kaliteli sesi veren player'mış...
  • Cowon var satıp iriver'e geçmeyi düşünüyorum,sadece meraktan,beğenmezsem yeniden cowona geçerim,ses kalitesi olarak tatmin etti ama insanoğlu işte onu da merak ediyorum
  • artık playerı değil bence kulaklığı değiş ep630 ile varacağın son noktaya varmışsındır..
  • Cowon ile varacağı son noktaya varmış desen daha doğru olacak.
  • iriver dinledikten sonra diğerlerini sildim kafamdan
  • tek endişem iriver modellerinde bahsedilen dip sesi,cowonda böyle bir problemim olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackwinterday

Cowon ile varacağı son noktaya varmış desen daha doğru olacak.

Nasıl yani sorun(tatminsizlik) dandik ep 630 da bu besbelli o kulaklığı 3000-4000 dolarlık receiver a da taksan sonuç hüsran haa nerden biliyorsun dersen ep630 u uzun süre farklı playerlarda kullandım ordan biliyorum..
  • Tamam işte cowon duracak kulaklık değişecek. Neyse sen de aynı şeyi söylemişsin zaten ama ifadenden diğer türlü bir anlam da çıkabiliyor.
  • Linkteki ürünü kullanan var mı aranızda? Tavsiye edilebilir bir ürün müdür?

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.016.4288.0017#tablar
  • iriver h320 ve rio karma mp3 çalar dünyasının oturanboğaları olarak tabir edilmekte...
  • Sony tozunu attırır bence. Özellikle kaliteli bir kulaklıkla satılıyorsa mp3 player süperdir ! Bende nw-s603 modeli var ve bundan daha iyi bir mp3 player düşünemiyorum. Kulaklık mdr-ex802. Harika ötesi !
  • o zaman sen daha hayatında kaliteli müzik dinlememişsin.Bir iriver cowon dinlemeden bu kadar abartılı konuşmayın.Zamanında sony bana kaliteli gelirdi ama zamanla olmadığı anlaşılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

o zaman sen daha hayatında kaliteli müzik dinlememişsin.Bir iriver cowon dinlemeden bu kadar abartılı konuşmayın.Zamanında sony bana kaliteli gelirdi ama zamanla olmadığı anlaşılıyor.

Sony'nin en son hangi modellerini denedin bilmiyorum; ama sanırım biraz uzak kalmışsın bu konuya. Sony'nin son çıkardığı player'lar ses kalitesi olarak çok iyi seviyedeler. Head-fi'de ucuz mp3 player önerisi isteyene naturel ses için Fuze/Clip, daha renkli ses ve etkin bir EQ için Sony 6xx 8xx modelleri önerilmektedir.. Ayrıca review sitelerindeki testlerde de ses kalitesiyle öne çıkıyor Sony'ler..

O eski Sonic Stage yazılımına mahkum olduğu zamanlar Sony baştan elenecek bir markaydı kesinlikle, ama zamanla işler değişti tabi..

• Rock-Metal için hangisi daha uygundur. Benim trekstor'a biraz aklım kaydı. 50-100 lira arası bi model arıyorum. Acaba organix iyi midir? Ankara'da Trekstor bulabileceğimiz, alabileceğimiz yer var mıdır? Yoksa alteratif olarak i-river alsam olur mu? Bide senneiser cx200 street II alıcam yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadric -- 6 Nisan 2009; 15:21:07 >
  • sansa clip al arkadaşım,şu anda fiyat performansı en uygun model sansa clip konusunu incele...
  • Sonyler hala daha fiyatına göre iyi değildir.Iriver cowon var iken alınacak playerlar değildir bahsettiğiniz modelleri biliyorum.Kötü değiller ama en iyi değiller.
  • İş fiyata gelince Cowon'lar Sony'lerden aşağı kalmaz hiçbir zaman. Burada Sony'lerin yanında verilen nispeten kaliteli kulaklıkları da hesaba katmak gerek tabi.

Ayrıca yine Cowon'ların seslerine gelmek gerekirse; yüksek ses çıkışları ve gümleyen basları dışında flat ve doğal bir ses verememeleriyle ünlüdürler. Sesin fazla dijitalize ve yapay olduğundan dem vurulur sürekli.

Yukarıda da bahsettiğm gibi Head-fi'de "ucuz" ve ses kalitesi iyi player başlıklarında göreceğiniz cevaplar Clip/Fuze ve Sony'lerdir. Ellerinde koca koca Cowon modelleri olan kullanıcılar bile Clip satın alıp pro setuplarda kullanıyorlar.

Seste en iyi derseniz biraz Zune hatta Kenwood modellerini inceleyin derim. Tabi Lod ve sıkı bir amfiyle ipod'lar da çok dişli rakiptir.
    Iriver ise son zamanlarda pek dikkat çeken playerlar çıkarmadığından mı desek; fazla gözüme çarpmıyor son zamanlarda..

• arkadaşlar samsung yp t9 un ses kalitesi hakkında bilgisi olan var mı. orta kalitede bir sony ye göre (a800 ya da s600 serisi değil) nasıl bir ses kalitesine sahiptir. örneğin nw-e436 gibi ses geliştirme özellikleri kısmen kesilmiş sony lere göre nasıl ses verir bu samsunglar?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.