Şimdi Ara

Ses kalitesi en iyi mp3 player hangisi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
48.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi sesinde lod ile ipoddan alındıgı ayrı bir gerçek olsa gerek...
  • arkadaşlar iriver e 150 veya creative x fi zen arasında kaldım hangisini öneriyorsunuz???
    bir de bu x fi de ses katı avr diye duydum ama o donanımsal birşey değilmiş doğu mudur???
    bilenler yardımcı olursa sevinirim..!
  • Bahsettiğiniz creativenin zenden farkı yok.İriver her ürününde creativeden çok daha iyidir.İRiver cowon creative den çok daha iyi markalardır.
  • merhaba arkadaşlar en sonunda cowon d2 aldım gerçekten creativelerden daha iyi deeps es neredeyse sıfır ve flac formatı destekliyor bu da başka bir artısı.fiat ve performans oalrak ve de kalite olarak en iyisi şuan.istediğin akdarda arttırabilirsiniz hacmini ben 32lik kart aldım maşallah canavar gibi açlışıyor bir de d2 yi + hale getirdim ki yeni çıkan firm lerle daha da güzel hale gelecek.valla herkes tavsiyem d2 dir d2+ olarak da yeni üretimleri avrdır isteyen onlardan da alabilir..tabi bu cihaz harici iyi bir kulaklık alabilirsiniz ben cx 400 II aldım medyamarkette 155 tl idi dışarda 255 tllere satılıyor tavsiye ederim..
  • kesınlıkle cowon s9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojixx -- 17 Eylül 2009; 17:40:55 >
  • En iyi player insanın kendine yakışanı dinlemesidir.
  • Sandisk Sansa Fuze
    CX 300 II

Siparişlerim yolda...
    Nasıl en iyiyi yakalayabilmiş miyim?

İriver modelleri çok kafamı karıştırdı ama sonra sansa fuze de karar kıldım,hadi hayırlısı
  • En iyisi olmamış ama hayırlı olsun diyelim güle güle kullan. İriver bende denemedim sadece bilgilerim kullanıcı yorumlarına dayalı ama sansa'da oldukça iyi tercihlerden birisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

En iyisi olmamış ama hayırlı olsun diyelim güle güle kullan. İriver bende denemedim sadece bilgilerim kullanıcı yorumlarına dayalı ama sansa'da oldukça iyi tercihlerden birisidir.

Sağol hocam ;)

Zaten en iyiyi yakalamak mümkün değil ki elektronikte.Kim benim ki en iyisi diyorsa atıyor
    Her gün onlarca şey çıkarken,milyonlarca lira bu sektörlerde akarken ULYSES in de dediği gibi en iyi player ve kulaklık insanın kendine yakışanı giymesidir.

• En iyi ibaresini hiç bir cihaz veremez. Kişiden kişiye göre değişir. Birisi d2 lerin çok tok olduğunu söylemiş, başkaları d2 tam alınabilir diyor. Zevkler ve renkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

En iyi sesinde lod ile ipoddan alındıgı ayrı bir gerçek olsa gerek...

Orası bir gerçek.
  • vibez
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Ipodlar ses kalitesi olarak iyi değillerdir.Cowon iriver bu konuda oldukça iyidir bu iki markanın piyasada beğenilen ürünleri fiyatları ve performansları oranında diğerlerinden üstündür aksini iddia eden tamamen uydurmuştur denebilir.Sony ve samsung gibi markaları pek önemsemeyin en iyilerinde bile kullanımı zorlaitıracak sorunlarla geliyorlar.Cowon d2 uzun bir süre taşınabilirlik ve performans olarak daha iyisi olmayacak bir model denebilir.Yeni .ıkan s ve q serisi cowonlarda film izlemeyi önemseyenler için daha yüksek pil performansı sunuyor.

iPod'lar ses kalitesi olarak çok iyi değillerdir belki ama iyidirler. Özelikle iyi flat ses verirler.
    Samsung mp3 çalarlar ile pek ilgili değilim ama Apple ses çiplerini Samsung'dan almaktadır. Samsung'lar da yazılımları kötü değilse çok vasat değildirler(mantıken).
    Sony mp3 çalarlar ilk modelleriyle hiç beğenilmedi bu piyasada ama son yıllarda ürünleri evrim geçirdi. Çok sorunsuz aletler. Ses kaliteleri, pil ömürleri, boyutları, çok basit kullanımları ve kaliteleri açısından piyasanın en iyilerinden. Ayrıca X1000 ile yerini iyice sağlamlaştırdı audiophileler için. Zaten kendi ülkesi Japonya'da(ki Japonya' çok büyük bir pazardır) birinciliği Apple iPod'un elinden aldı(ama bu forumda Apple'ın en incik cıncık haberleri yapılırken bu haber yapılmaz). Söyledikleriniz çok eskilerden kalma laflar.

• Hifiman HM8o1 Hali hazırdaki en iyi ve en pahalı mp3 ve flac player yaklaşık 700 dolar içinde DAC devresi bulunuyor.Bazı orta halli masaüstü DAC lardan daha kaliteli bulanlarda az değil...
  • cowon ırıver ipod bırcok mp3 kullandım.. sony nın yenı mp3 calarlarını deneyın derım gercekten cok kalıtelıdırler.. helekı pıyasada bulmakta zorlanacagınız bır mp3 player ıse sony nw-s705f dir..
    cowon bana cok yapay gelıyor nedense..
  • kullandıgım mp3 ler arasında karşılaştırma yapmam gerekirse.
    jvc xa-hd500,creative zen m vision,ipod touch,samsung s2

kullandıklarım arasında jvc ile creative'in ses iletim mantıgı daha özgün geldi bana.daha sade dogal ve ayrıntılı aktarım peşindeler.amac daha parlak veye yüksek seviyede bi sinyal degil bence.ama özellikle samsung'da bu böyle.dinlediginizin bi an mp3 oldugundan bile şüphe ediyorsunuz.cok parlıyo ses hatta samsungda uzun süre bile dinleyemiyorum bu yüzden.ipod'a gelicek olursak ses çıkış seviyesi oldukca iyi yani yüksek seviyede en az kaybı ipod saglıyor gibi geldi bana.ama yine dogallıkda biraz kayıp oluyor.bu dinlediginiz müzik tarzına göre hoşunuza gidebilir ama.mesela ben daha cok electronic dinledigim icin soundlar daha yeni daha dijital ve kristal tonlarda.buna ipod oldukca iyi yanıt veriyor özellikle iyi bi eq ayarı ile.

sonuc olarak nacizane bu markalar arasında karşılaştırma yaparsam, tabiki iyi bi kulaklıkla (tercihen creative zen aurvana kulakiçi) creative en başarılı kaliteye ulaşıyor diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discopolis -- 4 Ekim 2009; 2:55:28 >

• bir çok mp3 çalar kulandım ama şu ana kullandığım trekstor vibez in yanına hiç biri yaklaşamamıştır.

bu arada vibezimi satıyorum ilgilenenlere sorunsuzdur.

http://forum.donanimhaber.com/m_34714139/mpage_1/key_//tm.htm#34714679
  • arkadaşlar merhaba...

ben de iriverla cowon arasında kaldım.

cowonun sadece iaudio 7'sine para yetiyor. iriver t7, iriver e100 ve iriver L serisine de ayrıca yetiyor.

www.amazon.de 'de 65-70 euro'ya kadar.

kendi orjinal sitelerinden inceledim.

cowon iaudo 7 nin 16 Ohm earphones : 26mW + 26mW gibi bir çıkışı var ve ses temizliği SNR 95dB (A-Weighted) ile de önde. iriverlerde 90 dB ve ses çıkışı 20 mW bile değil. pil ömründen zaten bahsetmiyorum 60 saate 20 saatle cowon yine önde.

fiyat olarak bakacak olursak da;

cowon iaudio 7 - 66 euro
    iriver t7 4g - 35 avro
    iriver e100-60 euro
    iriver L- 65 euro

arkadaşlar vibez tavsiye etmiş ses kalitesi olarak ama onlar 120 avro fiyat ile bütçe dışı.sansa clip oyuncak gibi geldi tasarımı bana göre değil.

bir tek cowon ve iriver modelleri kalıyor. cowon herşeyiyle önde.

yalnız tek sorun şu,ben pop ağırlıklı olarak rapten tutunda türküye kadar dinlerim. cowon ses yüksekliğinin yanında ses kalitesi olarak da tatmin edicimidir?

tamam iriverlerin sesi daha az ve daha temiz değil ama ses kaliteleri cowonlardan iyi mi ?

cevaplarsanız memnun olurum..

• Temiz ses, vokaller önde, bass ağırlıklı, tizleri net vs. vs. bunların hepsi görecelidir. Herkesin kulağı farklı algılar. Batarya süresi, radyo özelliği gibi değildir bunlar, herkes aynı cevabı vermez. Yabancı forumlarıda yoklayıp kendi kanaatini oluşturmalısın.
  • Beyler ben daha önce sony a-815 kullanıyordum,ses kalitesindende çok memnundum fakat radyosu olmadığı için sattım.onun yerine sony-E435f aldım darty'den fiyatıda uygundu (200TL)
    benim dikkatimi çeken şey E serisinde A 'da olan ses geliştirmeleri yok(clear bass,clear stereo,DSEE)
    ama ses kalitesi aynı,2 side çok güzel..
    bu markaların abartarak belirttiği ses geliştirmelerinin çoğu fasondan sanırım,en azından benim verdiğim örnekte öyle..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.