Şimdi Ara

Ses kalitesi en iyi mp3 player hangisi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
48.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    forumun yenisiyim..umarım hatalarımı mazur görürsünüz..
    bir kaç sorum olucaktı..
    cowon iaudio7 ile sana clibi karşılaştıran varmı..?
    iriver t10 herkes tek geçiyor fakat yeni modelleri vasatı geçemiyormuş..(yabancı forumlara göre)
    mesela radyo kalitesi olarak hala t10 1 numara diyorlar..clibin radyosu açıkcası vasat ama sesinde çok memnunum..:)
    radyosu ve sesi mükemmel spor yaparken kullanılabilecek küçük bir mp3 player tavsiyesi istiyorum..
    bu arada sansa clibin 8gb ebaydaki fiatı 72 dolara kadar düştü.(kargo dahil.)..ilgilenen arkadaşlar olabilir..
    herkese tekrar teşekkürler..
  • Bu sansa'nın 4 gb ve radyosuz bir modeli var mı acaba?

Birde pirana hakkında ne düşünülüyor. Çok mu kötü acaba?
  • 2gb radyosuz modei var..hepsiburadada 70-80 civarı olması lazım..:)
  • Peki şu ikisi arasında hangisi daha iyidir acaba?

http://www.hepsiburada.com/sony-nwz-b135-2gb-ses-kayit-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52305

Sony 2 gb lık model ile

http://www.hepsiburada.com/sandisk-sansa-clip-2gb-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50800

Sansa 2 gb lık model.

Bu ikisinden birini alacağım sanırım ama pil olayı biraz can sıkıcı görünüyor. Pil ömrü bitmesi vs durumlarında sanki sony daha garanti duruyor gibi geldi.

Sizce ses kalitesi de göz önüne alındığında hangisini tercih etmeliyim. Yanına da "sennheiser cx200 Street II kulaklık" alıcam.

Sony nin bu modeli ile gelen kulaklığı idare eder bişey midir?

Ve son soru: Sandisk in paket içeriğinde kulaklık görünmüyor. Yok mu acaba?

• Ya sanırım almışken 4 gb lık sandisk + sennheiser kulaklık ikilisini alıcam ya. 1 kere alıyom hesabı. En azından 2-3 yıl gider heralde rahat. (Hala minton un 128 mb lık sd kart takılabilen modelini kullanıyorum)
  • trekstor dikkatimi çekti ilk sayfalarda baya konuşulmuş. trekstor i.Beat organix 2.0 modelini şu anda internet üzerinden bulabilen var mı?

şu anki fiyatı nedir bilmiyorum ancak , fiyatı makul olduğu takdirde tercih edilcebilecek bi ürün olduğunu düşünüyorum
  • Sansa Clip 2gb (Radyosuz) + Sennheiser cx200 Street II = 145 lira hepsiburada.com dan 8 taksitle kargo bedava almış bulunmaktayım. Umarım memnun kalırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadric

Ya sanırım almışken 4 gb lık sandisk + sennheiser kulaklık ikilisini alıcam ya. 1 kere alıyom hesabı. En azından 2-3 yıl gider heralde rahat. (Hala minton un 128 mb lık sd kart takılabilen modelini kullanıyorum)

Mantıklı düşünmüşsünüz.. Sony'nin o serisi hakkında bilgim yok, yanında gelen kulaklık da muhtemelen dandik birşey.. Ama Clip ses kalitesini kanıtlamış bir cihaz..

edit: hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 7 Nisan 2009; 12:47:17 >
  • bence de güzel bi tercih yapmışsınız. pişman olmayacağınız kesin
  • Teşekkürler:)

2gb lık model ile 4gb lık arasında kapasite dışında bir fark yok herhalde (ve benim için gereksiz olan radyo dışında).

2gb lık fiyat olarak uygun gibi geldi, onu tercih ettim.

Ben de müzik ve ses kayıt işleriyle uğraşan biri olarak bu ikiliyle ilgili bir inceleme yazısı yazabilirim bu topic altına. Güzel övgü dolu bir yazı olacağını umuyorum
  • Senelerdir emektar İ-River T10 dan vazgeçemedim. Kapasite 1 GB ve kalem pille çalışıyor. Sony, Philips, Cowon, Creative vs. bir sürü marka denedim. İ-river ın da yeni çıkan modellerini denedim ama T10 gibi sesi mükemmel olan alete rastlamadım. Zamanında 250 Lira bayılmıştım bu alete ama gel görki şimdinin video oynatan mp3 playerlarına tercih ediyorum.

Yaşlanıyormuyum neyim bana 1gb yetiyor. Millet 30 Gb lık Mp3 playerlar kullanıyor.
    Birde yeni çıkan aletlerde kalem pil veya ince pilli olanlara hiç rastlamıyorum buda ayrı uyuz ediyor beni. T10 numa babalar gibi kalem pil takıyorum. Pil mi bitti gir bakkala al bir tane.
  • Güzel bir tercih taşınabilir görsellik kullanışlı değil en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zavzaga

Senelerdir emektar İ-River T10 dan vazgeçemedim. Kapasite 1 GB ve kalem pille çalışıyor. Sony, Philips, Cowon, Creative vs. bir sürü marka denedim. İ-river ın da yeni çıkan modellerini denedim ama T10 gibi sesi mükemmel olan alete rastlamadım. Zamanında 250 Lira bayılmıştım bu alete ama gel görki şimdinin video oynatan mp3 playerlarına tercih ediyorum.

Yaşlanıyormuyum neyim bana 1gb yetiyor. Millet 30 Gb lık Mp3 playerlar kullanıyor.
    Birde yeni çıkan aletlerde kalem pil veya ince pilli olanlara hiç rastlamıyorum buda ayrı uyuz ediyor beni. T10 numa babalar gibi kalem pil takıyorum. Pil mi bitti gir bakkala al bir tane.

iriver clix2 dene arkadaşım.
  • Hepsiburadadan aldığım sansa clip 1 gün kullandıktan sonra bozuldu. Geri gönderiyorum bugün. Aslında aleti beğendim. O yüzden sıfır bi ürünle değişim istedim. Bi daha olmaz tahminimce (işallah). Şans bende yok işte. Bekle şimdi haftalarca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadric -- 17 Nisan 2009; 17:34:51 >
  • arkadaslar iriver t5 hakkında bilgisi olan var mı ?
  • cowon f2 kullanıyorum. Eski bi trekstor geçti elime cowon dan daha yüksek daha tok sesler aldım kulaklıktanda olabilir ama
  • Dnse teknolojisi kullanan samsunglar inanın çok kaliteli ses veriyorlar. İstediğiniz sesi içerdiği ayarlarla yakalayabilirsiniz. En doğalından en efektlisine kadar.
  • bir süredir araştırıyorum. daha fazla araştırmama kararı aldım, bana öyle geliyor ki herkes kafasına göre konuşuyor. birbiriyle o kadar zıt yorumlar var ki. sanırım konuyla ilgili ortak tek görüş, ses kalitesi bab-ında en iyisinin trekstor vibez olduğu. onun da derdi tasası bitmiyormuş. şu an 80 gb ipod almayı düşünüyorum. dipsesin olmadığından emin olursam almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenjimikee

bir süredir araştırıyorum. daha fazla araştırmama kararı aldım, bana öyle geliyor ki herkes kafasına göre konuşuyor. birbiriyle o kadar zıt yorumlar var ki. sanırım konuyla ilgili ortak tek görüş, ses kalitesi bab-ında en iyisinin trekstor vibez olduğu. onun da derdi tasası bitmiyormuş. şu an 80 gb ipod almayı düşünüyorum. dipsesin olmadığından emin olursam almayı düşünüyorum.

Evet haklısın herkes kendi çalarından memnun neredeyse ve tavsiye ediyo. Kendin dinleyip almak en iyisi veya şansa bırakmak.
  • Ipodlar ses kalitesi olarak iyi değillerdir.Cowon iriver bu konuda oldukça iyidir bu iki markanın piyasada beğenilen ürünleri fiyatları ve performansları oranında diğerlerinden üstündür aksini iddia eden tamamen uydurmuştur denebilir.Sony ve samsung gibi markaları pek önemsemeyin en iyilerinde bile kullanımı zorlaitıracak sorunlarla geliyorlar.Cowon d2 uzun bir süre taşınabilirlik ve performans olarak daha iyisi olmayacak bir model denebilir.Yeni .ıkan s ve q serisi cowonlarda film izlemeyi önemseyenler için daha yüksek pil performansı sunuyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.