Şimdi Ara

ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş benim sorunum ses kartım ile ilgili...realtek driveri kuruyorum 2 tane uaa veri yolu sürücüsü çıkıyor donanımda... 2si çalışırken pc hata veriyor. pc acıldıkdan sonra masaüstüne gelince sağ altta sürücü yükleniyor diyo ve ekran gidip karşıma mavi bir ekran geliyor. resimdeki durumu nasıl düzeltebilirim?

ses kartı

ses kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daredevilts -- 16 Mayıs 2009; 23:41:11 >

• Anakart modeli nedir? driver ile iligli bi problem olabilir.
  • asus p5ld2 ... bide 2 günden beri mavi bir ekran cıkıyor karşıma reset felan atıyom bazen düzeliyor bazen düzelmiyor...

ses kartı
  • yok bana yardımcı olcak birileri:(
  • mavi ekranın birçok sebebi olabilişr ram hatası donanım çakısması driver uyumsuzluğu vs...
  • BAD_POOL_CALLER (0x000000C2) Geçerli iş parçacığı yanlış bir havuz isteğinde bulunmaktadır. Bu durum genellikle bozuk bir IRQL düzeyi veya aynı ayırma işleminin iki kez serbest bırakılması gibi bir nedenden kaynaklanır. Sizin aygıt yöneticisinde görünense; serbest bırakılması istenen havuz adresi zaten bırakılmıştır. Sizdeki Aygıt Yöneticisinden baktığımız kadarıyla da bir Driver çakışması söz konusu olduğu gözleniyor. Nedenine gelince; bazen Sürücüler (Driver) üzerinden kaynaklanır, yazılım yada program kaldırma çare olmayabilir. Burada şunu söyleyebiliriz, driverleri kurarken, kurma sıralamasında yapılan bazı hatalar bu duruma neden olabilir. UAA driverini hem ses kartı hemde modem beraber kullanırlar, bu nedenle bazı durumlarda önce UAA kurulması gerekir. XP SP3 entegreli bir işletim sistemi kuruyorsanız kb888111 guncellemesi SP3 içindedir. Microsoft'un kb888111 (UAA) güncellemesini driverleri yüklemeden önce, yüklemeyi deneyiniz.
    Görünüşe göre problem SP3 kaynaklı olabilir. Zaten bu ses yongasının vista driver'ını yüklemeye çalışsaydınız başkabir sonuç yaşardık. SP3 te nadiren de olsa ses ve usb problemi yaşanabiliyor. Son tavsiyem sizin ses yonganızın; XP SP3 için driver araması yaparak bulduklarınızı denemeniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.