Arkadaşlar bende abit nf7 var(soundstormsuz olan) creative 4400 4.1 ile ses kalitesi pek iyi değil
Bir ses kartı alayım diyorum hoparlörlerime uygun iyi ses veren 35-40$ı da pek geçmeyecek ses kartı önerilerinizi bekliyorum
Ayrıca abit nf7 nf7-s arasında kalan ve ses kalitesine önem veren arkadaşlar benim yaptığım hatayı yapmasınlar paray kıyıp nf7-s alsınlar
creative live5.1 alabilirsin. zaten yıllardır kendini kanıtlamış bir kart senide tatmin edecektir.
+1 andante live 5.1 i bu fiyat aralığında tek geçerim
katılıyorum ve şiddetle tavsiye ederim creative soundblaster live 5.1'i.bence bu fiyata alınabileceklerin en iyisi.
creative live 4.1 de alabilirsin, fiyatı daha ucuz, aynı kalitede çıkış veriyor. zaten 5.1 olanı da 4.1 diye kullanıcan.
@DonQuichotte, mp3'ü icat eden firma yeni bir mp3 formatı çıkardı. dosya boyutu normal mp3'den biraz fazla ancak 5.1 ses alınabiliyor ve ses kalitesi daha yüksek. yani "center'dan ses gelmiyor" derdi artık bitiyor. O senepten 5.1 ses kartı alınabilinir.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vagabond</i> <br /><b>creative 4400 4.1</b> ile ses kalitesi pek iyi değil
Bir ses kartı alayım diyorum <b>hoparlörlerime uygun </b>iyi ses veren 35-40$ı da pek geçmeyecek ses kartı önerilerinizi bekliyorum <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> adamın center hoparlörü yok. hoparlörleri 4.1. o dediğin mpeg dosyalarından faydalanması için 5.1 ses kartının yanında bi de 5.1 hoparlör alması gerekecek.
bencede live 5.1, ancak 5.1 hoparlörle max perfom. verir
Creative Live 5.1 Ses kartında Başka marka tanımam.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by DonQuichotte</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vagabond</i> <br /><b>creative 4400 4.1</b> ile ses kalitesi pek iyi değil
Bir ses kartı alayım diyorum <b>hoparlörlerime uygun </b>iyi ses veren 35-40$ı da pek geçmeyecek ses kartı önerilerinizi bekliyorum <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> adamın center hoparlörü yok. hoparlörleri 4.1. o dediğin mpeg dosyalarından faydalanması için 5.1 ses kartının yanında bi de 5.1 hoparlör alması gerekecek. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> kusura bakma hoparlörlerin 5.1 olmadığında dikkat etmemişim.
Live! ın 5.1 ini alabilirsin. Hatta sonradan bir de stereo ekledin mi Center da elde etme şansın olur. Live! 5.1 böyle birşeyi destekliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme