Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende abit nf7 var(soundstormsuz olan) creative 4400 4.1 ile ses kalitesi pek iyi değil

Bir ses kartı alayım diyorum hoparlörlerime uygun iyi ses veren 35-40$ı da pek geçmeyecek ses kartı önerilerinizi bekliyorum

Ayrıca abit nf7 nf7-s arasında kalan ve ses kalitesine önem veren arkadaşlar benim yaptığım hatayı yapmasınlar paray kıyıp nf7-s alsınlar

• creative live5.1 alabilirsin. zaten yıllardır kendini kanıtlamış bir kart senide tatmin edecektir.
  • +1 andante live 5.1 i bu fiyat aralığında tek geçerim
  • katılıyorum ve şiddetle tavsiye ederim creative soundblaster live 5.1'i.bence bu fiyata alınabileceklerin en iyisi.
  • creative live 4.1 de alabilirsin, fiyatı daha ucuz, aynı kalitede çıkış veriyor. zaten 5.1 olanı da 4.1 diye kullanıcan.
  • @DonQuichotte,
    mp3'ü icat eden firma yeni bir mp3 formatı çıkardı. dosya boyutu normal mp3'den biraz fazla ancak 5.1 ses alınabiliyor ve ses kalitesi daha yüksek. yani "center'dan ses gelmiyor" derdi artık bitiyor. O senepten 5.1 ses kartı alınabilinir.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vagabond</i>
    <br /><b>creative 4400 4.1</b> ile ses kalitesi pek iyi değil

Bir ses kartı alayım diyorum <b>hoparlörlerime uygun </b>iyi ses veren 35-40$ı da pek geçmeyecek ses kartı önerilerinizi bekliyorum
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    adamın center hoparlörü yok. hoparlörleri 4.1. o dediğin mpeg dosyalarından faydalanması için 5.1 ses kartının yanında bi de 5.1 hoparlör alması gerekecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede live 5.1, ancak 5.1 hoparlörle max perfom. verir
  • Creative Live 5.1
    Ses kartında Başka marka tanımam.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by DonQuichotte</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vagabond</i>
    <br /><b>creative 4400 4.1</b> ile ses kalitesi pek iyi değil

Bir ses kartı alayım diyorum <b>hoparlörlerime uygun </b>iyi ses veren 35-40$ı da pek geçmeyecek ses kartı önerilerinizi bekliyorum
    adamın center hoparlörü yok. hoparlörleri 4.1. o dediğin mpeg dosyalarından faydalanması için 5.1 ses kartının yanında bi de 5.1 hoparlör alması gerekecek.
    kusura bakma hoparlörlerin 5.1 olmadığında dikkat etmemişim.

• Live! ın 5.1 ini alabilirsin. Hatta sonradan bir de stereo ekledin mi Center da elde etme şansın olur. Live! 5.1 böyle birşeyi destekliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.