herkeze slm öncelikle burdaki herkeze tşkkür etmek istiyorum baya bi yorumları kafamdaki soru işaretlerini kaldırdı bnm amacım işim kaliteli ses kaydı şimdi 2 seçenekten birini düşünüyorum kayıt kalitesi açısından hangisini önerirsiniz..??
zs platinium pro mu? x-fi platinium mu? cvplarınızı bekliorum 2 gün içinde alacam..
şimdiden tşk
walla ikiside asio 2.0 sıfır sürücülerini kullanıo,kayıt bakımından pek fark oalcagını sanmam,bence tercihini başka nedenlerden dolayı yapmalısın,cunku asio2.0 sürüceleri audigy2zs de de mevcut
tmm beyler çok tşkkürler kayıt için kafasında soru işareti olanlara yardım için bu konu başlığını genişletmek istiyorum tabi sizin yardımlarınızla...
2 marka tek geçiliyor
1-)m-audio 2-)creative
m-audio düşünenlere Audiophile modellerini önerrim çünkü bana çok öneren oldu :)
creative düşünenlere e-mu 1820m banko ama money sıkıntısı varsa x-fi önerriz....
ama şimdi yine bir sorum var I/O panel kayıtta ne kadar + sı var bide audigy2zs ile Xtreme Music karşılaştıracak olursak kayıt kalitesinde yine fark olur mu??? yoksa audigy2zs modelinde I/O panel oluşu onu bi ön planamı taşır???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme