Arkadaşlar , anakart olarak sistemimde ASUS A8N Sli Premium var. Seskartı onboard : Realtek. Speaker olarak da LOGITECH'in Z4i modeli var : 40 watt'lık.
Ses kalitesi güzel sayılır speaker'ın ama diyorumki acaba hariçten bi Creative - Mireative seskartı falan alsak, daha iyi bir verim elde edebilir miyiz ?
Ve ederiz derseniz , hanki seskartını önerirsiniz ? Mesela Creative'in şu 50 kağıtlık Sound Blaster'ını önerirmisiniz ?
ses kartı bence mutlaka gerekli onboard sesleri ben yetersiz görüyorum creative audigy 2 zs
valla bu işi prof olarak yapan insanlar genellikle m-audio falan kullanıyorlar. ses kalitesi olarak bence onboardlar yeterli ancak ses kartı dışında iyi bir müzik setine bağlarsan kaliteyide ona göre arttırabilirsin amfi falan gibi sonuçta sadece dinlemek amaçlıysa bence gerek yok öyle harici bir ses kartına tabi benim fikrim bu :)
audigy 2 zs
SİS in bi en son çıkanı var onu kullan herkez eskidi falan diyo ama müthiş bişe
Bn audigy 7.1 aldım gerçekten güzel.Bnce 7.1 yada 5.1 sistemi olan kesin almalı tam anlamıyla verim alabilmek için
yeni nesil onboard ses kartları gayet yeterli. dolby felan içerenler çıkmış. bilmiyorum senin anakartınki nasıldır. bence google'da bir arama yaptır. ben 2.1 kullanıyorum creative 24 bit 7.1 ses kartı aldım. başta fark eder gibi geldi ama şimdilerde pek de kaliteli gelmiyor. kulağım alışmış da olabilir ses kalitesi seni tatmin ediyorsa ekstra masraf çıkarma kendine çünkü doğru düzgün bi ses kartı için baya para gözden çıkarmalısın
Creative 5200 5+1 ile onboardtan Creative live 24 bit'e geçince değişimi farketmiştim. Daha sonra İnspire 5200'ün yerini Megaworks aldı. Hadi birde Audigy 2zs alayım dedim. İşte asıl ses kalitesi o zaman geldi. Kulaklığı taktığımda bile gelen ses değişti. Tabiki ses kartı ile gelen yazılımla ses ile çok güzel oynamalarda yapılabiliyor. Efektlerin herbiri denemeye değer. THX, EAX, DOLBY DIGITAL, DTS SURROUNDTAN hiç bahsetmiyorum. Bilgisayarda müziği kapatmak istemiyorum. Sabah kalkınca ilk işim bilgisayarı ve winampı açmak oluyor. Bu sese doymak zor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme