Şimdi Ara

SES KARTI SORUNU!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim umarım doğru yere açmışımdır yalnış yere açtıysam kusura bakmayın şimdi soruma geçelim.

Benim ses kartım Realtek HD Audio ben mikrofonlu kulaklık aldım ama micden ses gelmiyor ben ses ayarlarına ordan özelliklere girdim fakat mic yoktu ondan sonra üsteki konumu şu hale getirdim (önceki hali : Realtek HD Audio output du.) Realtek HD Audio input o zaman mic görüldü ama bu sefererde miz beyazdı üzerinde dğişiklik yapamıyordum yani şöyleydi:

SES KARTI SORUNU!!!!

Lütfen yardımcı olun konuyu okuyup okuyup geçmeyin cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• on board ses kartının sadece 3 giriş/çıkışı var ve 5.1 seçiliyse mic olan giriş rear çıkışa ayrılmış olabilir.
    Hoparlör tercihin streo hoparlör olarak yapınız.
  • evet hoparlör seçimimde stero ama aynı sorun devam ediyor :(:(
  • peki bu görünüm nasıl sende:

SES KARTI SORUNU!!!!
  • Bu şekilde efendim;

SES KARTI SORUNU!!!!
  • size tek tavsiyem ses kartının programını driver ını güncellemeniz olacaktır,
    ses kartının programından müdehale etmeyi deneyin tabii stereo moddo iseniz normal bağlayın.... şayet 5,1 veya 7.1 de iseniz anakartın içinden mic out bulmanız ve ordan bağlamanız gerekir. kolay gelsin başaramazsanız yazın yardımcı olmak isterim :)
  • acaba versiyonunu nasıl güncelleyeceğim bil link verir veya bilgilendirirseniz sevinirim malum fs 2004 hayranlarındanız vede online uçmak için mic benim gözümde şart ilginize teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resme göre sorun yok.
    driver için,
    ikisinden birini seç

zip file:
    ftp://202.65.194.211/pc/audio/WDM_R181.zip

exe file:
    ftp://202.65.194.212/pc/audio/Vista_R181.exe
  • aynılarını indirdim faka aynı sorun devam ediyor lütfen yardımcı olun çıldıracağım!Ayrıca bu kadar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
  • Çıldırmana gerek yok sürücüleri tamamen kaldırıp temp klasörlerini ve realtekle ilgi varsa yazılımları temizleyi yeniden kurmayı dene,
    olmazsa 2. el bir eski tip live ses kartı al bitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.