herkese merhabalar, Creative Sound Blaster Audıgy 7.1 ses kart aldım ve büyük bir hevesle montajını yaptım , şu anda 2.1 ses sistemi kullanıyorum ilerde 5.1 düşünüyorum.Ancak hevesim kursağımda kaldı diyebilirim çünki hopörlörlerden arada rahatsız edici boyutta cızırtılar geliyor.Tekrar yükledim ama sorun devam ediyor.Önerilerinizi beklerim
5.baska hoparlorle dene belki hoparlorler kaldirmiyordur...
aklima gelen bunlar kolay gelsin
yasarcay hemen hemen bütün yapılacakları söylemiş aynı ses kartı bende de var fakat böle bir sorun yaşamadım
Bende de ctreme gamer olanı var. Kartımda hiçbir problem yok. Cızırtı televizyon kartından kaynaklanıyor olabilir. Geçenlerde diğer bilgisayarımda öyle bir problemle karşılaştım.
İlk önce kulağına bir kulaklık tak. Öyle dene. Yine cızırdıyorsa @yasarcay Bey'in dediklerini dene. Baktın hiçbiri olmuyor. TV kartını sök. öyle dene. (TV kartı. ekran kartı değil!)
Asıl seçeneklerden birini yazmamış arkadaşlar kullandığın psu kaç watt? Bu ses ekran kartının film oynatma esnasında daha çok karşına çıkıyorsa psudan şüphelenebilirsin watt açısından daha güçlü bir (min. 450watt) psu kullanmalısın.
psu dan olduğunu sanmıyorum ben gerçek 350 w psu ile kullanıyorum ayrıca birçok donanım var kart yanlış hatırlamıyorsam 18 w kullanıyor
Bu kart 20wattan fazla çekmez. Psudan olacağını zannetmiyorum.