Arkadaşlar Asus p5ld2-se ankartla gelen onboard ses kartım var Soundmax, fakat 5.1 destekli demesine karşın enteresan bir şekilde sadece 1 sıra bağlantı noktası var ve x-530 sistemi bağlayamıyorum, ses kartı almayı düşünüyorum. Şu anda elimdeki Soundmax karttan kalitesiz olmayacak şekilde ucuz yollu bir kart önerebilirmisiniz? Çok kalitesiz olmasın lütfen Birde bir sorum olacak kartı aldıktan sonra onboard kartı devre dışı bırakmam gerekecek mi? Gerekecekse tam olarak hangi ayarlarla yapılıyor? Şimdiden teşekkürler
creative lıve alabılırsın bu senın işini gorur ama ılerı donuk kalıelı bır ses kartı almak ıstıyosan kesınlıkle audgy 2zs al derım
aygıt yonetıcısınden onbord ses kartını devre dısı bırakıp yapabılırsn yenı aldın ses kartı ıle calısır
creative in 30 ytl civarında aşırıya kaçmayan ses kartları var bence onlar sana yeterli olacaktır.
Teşekkürler arkadaşlar, peki ben genelde oyun oynamayı tercih eden biriyim oyunlarda ses elimdekindne kötü olmaz değil mi ? Birde bass kalitesi nasıldır? Patlama efekti çok olan oyunlar oynuyorum genelde çünkü ve şarkılardada bassı severim. Teşekkürler yardımcı olan herkese
oyun dersen audigy 2 zs al derim kesinlikle hem ileriye dönük iyi bir ses kartı almış olursun 30 ytl lik bir ses kartı sisteminde çok şey değiştirceğini zannetmiyorum ben onbord dan audigy 2 zs ye geçtiğimde hadi canım dedim sanki sistemim tüm bileşenleri değişmişti bir kere al audigy 2 zs al derim kesinlikle pişman olmassın ödediğin parayı sonuna kadar hakeden bir ses kartı fakat biraz zor bulunur mavi bilgisayardan almıştım http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2536
Öncelikle yorumun için teşekürler. Oyun derim ama zaten şu anda alacabilecek olsam x-fi alırdım oyun performansı daha yüksek Fakat 1 günde 300 milyon bilgisayara verince insan ses kartını şöyle 50 milyona falan kapatmaya çalışıyor ister istemez, o kadar para vermem pek mümkün görünmüyor şu anda. Eldeki onboard karttan kötü olmasın baslarda konuşmaları bastırmasın yeter bana şimdilik zaten benim kulaklarım o kadar yüksek kaliteyi anlamaz Bunu Audigy Value 7.1 karşılar diyorsanız onu alacağım vede birde bazı yerlerde Audigy 1lerin 2 ye modlanabildiğini söylüyorlar ne derece doğrudur, yapılma yöntemi nedir? Bilen arkadaşlar bahsedebilirler mi acaba? Şimdiden teşekkürler.
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Bugün gittim aldım son derece memnunum benim gibi düşünen arkadaşlar hiç çekinmeden alabilir gayet fark yaratıyor.
on board ses kartını biostan kapatcan ac97 audio(büyük ihtimalle ama farklıda olabilir) diye bi şeçenekvar kurcala bulursun ordan iptal et boşa elektrik yemesin
Arkadaşlar benim de bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Hem onboard ses kartını hem de ses kartımı (audigy 2zs) aynı anda kullanma imkanım var mı? Yardımlarınız için tşkler.
mesela ikisini birden winamp için kullanmak istiosan olmaz diye düşünüorum,ama farklı programlar kullanıcaksan olabilir derim.Ama sonra üstüme gelme öncehiç denemediğim için emin deilim
Arkadaşın dediği gibi onboard'u BIOS'tan kapatmak daha iyi... Onboard ses kartının adını orada BIOS'ta bul... Enabled'tadır. Onu Disabled yaptın mı tamamdır. Windows'a da bulaşmaz...
quote:
Orjinalden alıntı: ysalor
on board ses kartını biostan kapatcan ac97 audio(büyük ihtimalle ama farklıda olabilir) diye bi şeçenekvar kurcala bulursun ordan iptal et boşa elektrik yemesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme