Şimdi Ara

ses kartımı tanımıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopuma format attıktan sonra ses kartını tanımadı... donanım bilesenlerini bulup( aygıt yöneticisinden ) elle tanıtmaya calıstım olmadı tanımlanamayan ses aygıtı gibi bisey diyo fakat yüklemiyo... internetten bile yüklemedi... markasını da bimiyorum ki netten driver ını bulayım... bu yüzden ne oyun oynaya biliyorum ne de müzik dinleyebiliyorum... bana yardımcı olabilecek var mı... kafayı yicem yoksa... simdiden tesekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: chen_kiss

laptopuma format attıktan sonra ses kartını tanımadı... donanım bilesenlerini bulup( aygıt yöneticisinden ) elle tanıtmaya calıstım olmadı tanımlanamayan ses aygıtı gibi bisey diyo fakat yüklemiyo... internetten bile yüklemedi... markasını da bimiyorum ki netten driver ını bulayım... bu yüzden ne oyun oynaya biliyorum ne de müzik dinleyebiliyorum... bana yardımcı olabilecek var mı... kafayı yicem yoksa... simdiden tesekkürler...

Cd si yokmu kardeş cd sinden kurmayı dene bide... O da olmazsa ses kartının driverlerini nette ara...
  • dostum cd yok... laptop oldugu için içinş acıpta bakamıyorum... markasını bilmediğim için netten de aratamıyorum... markasını nasıl öğrenebilirim acaba bilen varmı...
  • laptoplarda böyle bi imkan var mı bilmiyorum ama masaüstü bilgisayarda olsaydı slotunu değiştir derdim.o zman tanır.
  • gerçi ses kartın onboardsa slot değiştirme gibi bi şansın yok yeni farkettim
  • arkadaşım başlattan çalıştıra gel oraya şunu yaz "dxdiag" açılan pencerede sese bak o sana yardımcı olur inşallah.
    Kal sağlıcakla.
  • laptopun marka ve modelini girerek cdsini aratmayı denesene bir de
    belki bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.