selam arkadaşlar, geçenlerde creative audigy 2zs ve megaworks aldım ses kartını nasıl takacağımı bilmiyorum dvd-rom yok cd-rw var takmayı denedim ama nedense bilgisayar yavaşladı ve ekran donmaya başladı hata verip duruyordu çıkardım şimdi bunu nasıl takacağım 2 tane kablo var birisini cd-rw nin arkasına taktım diğerini takacak yer bulamadım.. lütfen bir yardım..
yokmu yanii bilen
sorununu düzgün ifade etsen de bizde anlasak. sanırm sorunu kafanda algıladığın şekilde bize yazdın ama biraz daha tanımlayıcı olsan diyorum. ses kartını mı takamadın cd rom u mu. net devrik olmayan cümlelerle bi anlatsan.
ses kartını taktım ama ses kartı ile verilen 2 tane cablo var birini taktım diğerini nereye takacağımı bilemediğim için takmadım taktığım kablo cd-rw nin arkasındaki sokete taktım diğeri ne işe yarar bilmiyorum
ne tip bi kablo bu? ses girişi için verilen ince bi kablodan mı bahsediyorsun? eğer oysa ikisini de takmana gerek yok. sadece o şekilde cd nin kulaklık girişinden ses almana yardımcı olur. yoksa çalışmamaya neden olmaz.