Şimdi Ara

ses kartını nasıl takacağımı tarif edebilirmisiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçenlerde creative audigy 2zs ve megaworks aldım ses kartını nasıl takacağımı bilmiyorum dvd-rom yok cd-rw var takmayı denedim ama nedense bilgisayar yavaşladı ve ekran donmaya başladı hata verip duruyordu çıkardım şimdi bunu nasıl takacağım 2 tane kablo var birisini cd-rw nin arkasına taktım diğerini takacak yer bulamadım.. lütfen bir yardım..

• yokmu yanii bilen
  • sorununu düzgün ifade etsen de bizde anlasak. sanırm sorunu kafanda algıladığın şekilde bize yazdın ama biraz daha tanımlayıcı olsan diyorum. ses kartını mı takamadın cd rom u mu. net devrik olmayan cümlelerle bi anlatsan.
  • ses kartını taktım ama ses kartı ile verilen 2 tane cablo var birini taktım diğerini nereye takacağımı bilemediğim için takmadım taktığım kablo cd-rw nin arkasındaki sokete taktım diğeri ne işe yarar bilmiyorum
  • ne tip bi kablo bu? ses girişi için verilen ince bi kablodan mı bahsediyorsun? eğer oysa ikisini de takmana gerek yok. sadece o şekilde cd nin kulaklık girişinden ses almana yardımcı olur. yoksa çalışmamaya neden olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.