Şimdi Ara

Ses Paketin Kadar İnternet Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/ses-paketin-kadar-internet-kampanyasi?place=campaigns_category

Ses Paketin Kadar İnternet Kampanyası’ndan, paketinde dakika bulunan faturasız Genç Tarife, Genç Plus Tarife ile faturalı Yeni Genç Tarife’deki aboneler ile 25 yaş altındaki tüm gençler COKNET yazıp 2222’ye SMS göndererek yararlanabilir.

Herhangi bir kullanım kısıtlaması falan yok. Ben hattıma tanımladım. 500 mb keni paketim var. 500 mb gece, 500 mb bu kampanyayla beraber 1,5 gb internet paketim oldu.

• Sadece 1 ay veriyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir.
    (https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/ses-paketin-kadar-internet-kampanyasi)

arkadaşlar dikklatli olun.ben bu 500 mb'yi telefon hattımı VINN modeme takarak kullanayım dedim.500mb anında bitmiş olduğu gibi yaklaşık 150 mb kadar aşmışım.faturama hemen aşma ücreti 17 tl eklemişler.(ilk 50kb için 1tl+50kb-100mb için 6 tl+sonraki her 1kb için de 0,00005 tl almışlar.)
     Ses Paketin Kadar İnternet Kampanyası

• Ben bu pakete geçen ay abone oldum. Normalde 2 gb zaten internetim var. Kullanım önceliği bunda olduğu için ilk önce hediye 500 mb den düşüyor. Bana bir ay 500 mb yettiği için, 2gb öylece arttı. Ayrıca paket bu ay yine yenilenmiş. Benim ihtiyacım yoktu, lazım olan birine verselerdi keşke :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.