Merhaba arkadaşlar, Benim sorunum çok garip.Şöyleki..İnternet üzerinden müzik dinlerken ses boğuk çıkıyor. Sadece müzik değil bütün sesler boğuk. Normalde ses gayet güzel fakat internet üzerinden birşey dinlediğim zaman ses boğuk geliyor. Ses kartım on board, driverını kaldırdım tekrar kurdum değişen birşey olmadı.Donanımsal birşey olduğunu sanmıyorum. Çözemedim bunu bir türlü sebep nedir bilen var mı?
Şimdiden teşekkürler.
internette dinlediğin müziklerin çoğunun ses kalitesi düşüktür (24k , 32k gibi )daha hızlı yayın yapılabilmesi için bu yüzden net üzerinden dinlediğin müziklerin normal mp3lere göre daha boğuk çıkması normal bence...
quote:
Orjinalden alıntı: santacruz
internette dinlediğin müziklerin çoğunun ses kalitesi düşüktür (24k , 32k gibi )daha hızlı yayın yapılabilmesi için bu yüzden net üzerinden dinlediğin müziklerin normal mp3lere göre daha boğuk çıkması normal bence...
Hayır hocam sorun o değil. Ben uzun zamandır nette müzik dinlerim ve ilk defa bu problemle karşılaşıyorum. Mp3 kalitesi veya int bağlantısı hızıyla alakalı değil bu sorun. İşte sorun nerde onu bulamıyorum yok mu bilen bu problemi yaşayıp çözen?????
IE açık ken ; Araçlar-->İnternet Seçenekleri-->Programlar-->Eklentileri Yönet-->İnternet Explorer Tarafından Kullanılmış Eklentiler-->
Buradan Ses ile ilgili seçenekleri (audio) Etkinleştir.
Birde şunu denermisin. Nasılsa internetten müzik dinlemek için MediaPlayer kullanıyorsundur. MediaPlayer -->Araçalar-->Seçenekler-->Aygıtlar-->Hoparlör-->Özellikler->Ses Cd leri İçin 24 Bitlik Ses kullan onay kutusunu temizle. Kullanılacak ses aygıtını seç.
quote:
Orjinalden alıntı: hhfk
Birde şunu denermisin. Nasılsa internetten müzik dinlemek için MediaPlayer kullanıyorsundur. MediaPlayer -->Araçalar-->Seçenekler-->Aygıtlar-->Hoparlör-->Özellikler->Ses Cd leri İçin 24 Bitlik Ses kullan onay kutusunu temizle. Kullanılacak ses aygıtını seç.
malesef bu da olmadı arkadaşım.bi alttaki mesajda tebrik etmiş diğer arkadaş ama olmadı işte :) çok sağol yine de en azından öneri veriosun.bi ton adam var burda yıllardır pc kullanıo çoğu dönüp de bi cvp yazmıolar bravo valla
benimde bazen başıma geliyo ama netten bece yani ben abartım ses kartını değiştirdim ama problem çözülmedi mama bazen düzeliyo
adsl filan kullanmıyorum okuldan bağlanıyorum bağlantım gayet iyi yani.sizde oluyor mu adsl kullanıcıları? mesela yahoo da bir klip izleyin ses nasıl? anlamadım bu ne iştir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme